Android Media Player

Παιδιά επανέρχομαι για τη λειτουργία του λογισμικού γιατί δεν είδα καμιά απάντηση. Το μηχανάκι είναι καινούριο (ΜΧΙΙΙ), όπως κι εγώ σε android.

1)Ενώ έχω διαδύκτιο με τον browser του, σε εφαρμογές που θέλουν σύνδεση, βγάζει error σύνδεσης. Εννοείται εντοπισμό θέσης και λογαριασμό google έχω ενεργοποιησει.
2)Δεν βλέπω κάποιο μενου ρυθμίσεων. Απο που μπορώ να διαχειριστώ android εφαρμογές? Για την ακρίβεια, θέλω να απενεργοποιησω την αυτόματη ενημέρωση τους.
3) Kodi: Εκτός των "δώρων" που έχει μέσα πχ το Genesis ή το ΝaviX απο τη μάνα του, το search δεν μου δουλεύει. Είναι κι εδώ θέμα σύνδεσης, ή ανανέωσης Κοdi? Moυ δείχνει Κοdi v14.1 (Μαρτιος 2015)

Παιδιά επανέρχομαι για τη λειτουργία του λογισμικού γιατί δεν είδα καμιά απάντηση. Το μηχανάκι είναι καινούριο (ΜΧΙΙΙ), όπως κι εγώ σε android.

1)Ενώ έχω διαδύκτιο με τον browser του, σε εφαρμογές που θέλουν σύνδεση, βγάζει error σύνδεσης. Εννοείται εντοπισμό θέσης και λογαριασμό google έχω ενεργοποιησει.
2)Δεν βλέπω κάποιο μενου ρυθμίσεων. Απο που μπορώ να διαχειριστώ android εφαρμογές? Για την ακρίβεια, θέλω να απενεργοποιησω την αυτόματη ενημέρωση τους.
3) Kodi: Εκτός των "δώρων" που έχει μέσα πχ το Genesis ή το ΝaviX απο τη μάνα του, το search δεν μου δουλεύει. Είναι κι εδώ θέμα σύνδεσης, ή ανανέωσης Κοdi? Moυ δείχνει Κοdi v14.1 (Μαρτιος 2015)

1) Πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογες βρες τον browser και κάνε clear cache εκκαθάριση προσωρινής μνήμης)
2) Αυτό το κάνεις από τις ρυθμίσεις του Google Play Store
3) Κατέβασε το τελευταίο Kodi από το Play Store

1) Πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογες βρες τον browser και κάνε clear cache εκκαθάριση προσωρινής μνήμης)
2) Αυτό το κάνεις από τις ρυθμίσεις του Google Play Store
3) Κατέβασε το τελευταίο Kodi από το Play Store

3) a)To play store το βλέπει installed. Aφου μου δινει επιλογές μόνο για open/uninstall.
Mην μου πεις οτι θέλει πρωτα απεγκατάσταση το 14.2 ?
όχι τπτ άλλο, αλλά:
b) η νέα ver. 15.2 θα έχει έτοιμα τα καλούδια του Κινέζου, ή πρέπει να τα βρω/εγκαταστήσω?

Αν είναι όπως τα δικά μου, το Kodi από το Play Store δεν θα έχει τα πρόσθετα που έχει η 14.2.
Αν θυμάμαι καλά, δεν γίνεται να υπάρχουν και οι δύο.

Έχει κανείς εμπειρία με το m8
Είναι το χειρότερο που έχω δοκιμάσει, πολλά κολλήματα, Wifi ανύπαρκτο, ανεβασμένες θερμοκρασίες. Ίσως και να έτυχε σε μένα όμως ελλατωματικό προϊόν

3-4 επιλογες απο κινα τα γνωστα μαγαζια , για ανδροιδ media player + kodi μεγιστη τιμη τα 100ε
τι προτεινεται??

και πιο πληκτρολογιο (air mouse)..

Καλη χρονια να ερθει με υγεια.

απο ελλαδα για πιο γρηγορα καποιο android box?

3-4 επιλογες απο κινα τα γνωστα μαγαζια , για ανδροιδ media player + kodi μεγιστη τιμη τα 100ε
τι προτεινεται??

και πιο πληκτρολογιο (air mouse)..

Καλη χρονια να ερθει με υγεια.

απο ελλαδα για πιο γρηγορα καποιο android box?
Θα ξεφυγεις σε τιμη ομως τα 100 ευρω τα ξεχνας απο Ελλαδα και δεν θα εχεις την πληθωρα επιλογων
στο να διαλεξεις αυτο που θελεις για ετοιμοπαραδωτο μιλαω, αλλιως θα σου πουνε σε 15 + μερες για αυτο που θελεις
εχει μερικα μαγαζια με ενα ψαξιμο στο σκρουτζ,google,olla,
https://www.skroutz.gr/c/2538/mini-pc.html?from=catspan&keyphrase=android+mini+pc
προτιμησε 2gb ram

Απάντηση: Re: Android Media Player

Θα ξεφυγεις σε τιμη ομως τα 100 ευρω τα ξεχνας απο Ελλαδα και δεν θα εχεις την πληθωρα επιλογων
στο να διαλεξεις αυτο που θελεις για ετοιμοπαραδωτο μιλαω, αλλιως θα σου πουνε σε 15 + μερες για αυτο που θελεις
εχει μερικα μαγαζια με ενα ψαξιμο στο σκρουτζ,google,olla,
https://www.skroutz.gr/c/2538/mini-pc.html?from=catspan&keyphrase=android+mini+pc
προτιμησε 2gb ram

Καλημερα φιλε μου,εσυ που το εχεις ψαξει λιγο το θεμα ,μπορουμε να βαλουμε openelec kodi os στο pipo x7?

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Καλημερα φιλε μου,εσυ που το εχεις ψαξει λιγο το θεμα ,μπορουμε να βαλουμε openelec kodi os στο pipo x7?

δεν ασχοληθηκα καθολου αυτο τον καιρο γιατι εφτιαχνα ενα teclast 98 air ii που ειχα παρει, αλλα μπορεις να διαβασεις το ποστ του vprasinos ειναι αρκετα ενδιαφερον αν θελεις να πειραματιστεις http://avclub.gr/forum/showthread.php/122015-Pipo-X7?p=1057499612&viewfull=1#post1057499612

Kαλή χρονιά!
Ξέρει κανείς αν γίνεται παραμετροποίηση των air mouse?
Πήρα το Μele delux 10 και βασικά θέλω να μειώσω την ταχύτητα του κέρσορα(ωρες ώρες μοιάζει ανεξέλεγκτος), ακόμη να παραμετροποιήσω πλήκτρα κλπ.
Στο site ή στο manual δεν αναφέρουν τπτ...

Kαλή χρονιά!
Ξέρει κανείς αν γίνεται παραμετροποίηση των air mouse?
Πήρα το Μele delux 10 και βασικά θέλω να μειώσω την ταχύτητα του κέρσορα(ωρες ώρες μοιάζει ανεξέλεγκτος), ακόμη να παραμετροποιήσω πλήκτρα κλπ.
Στο site ή στο manual δεν αναφέρουν τπτ...
Δες Μήπως μπορείς να το ρυθμίσεις μέσω σύνδεσης σε pc

χθες παρατηρησε κανεις προβλημα στο κατεβασμα υποτιτλων phoenix,123movies,κλπ. στο kodi απο opensubtitles-subtitlesgr ή εχω καποιο προβλημα εγω;

Καλημερα επειδη ειμαι προς αναζητηση ενος android box για δευτερο και απο Ελλαδα λογο αδυναμιας αγορας απο Κινα
ειδα κανα 2 που με ενδιαφερουν και δεν ξεφευγουν σε τιμη
Tronsmart orion R68 telos Rockchip RK3368 δεν εχω διαβασει και πολλα καλα σχολια στο freaktab πολλα προβληματα stuttering σε αναπαραγωγη βιντεο.
T8 Pro amlogic s812 με ελλειψη ρομ αν και ερχετε με lollipop 5.1
οποτε αν καποιος εχει καποιο απο τα 2 και μπορει να μου πει την εμπειρια του θα ηταν καλο στο να καταληξω, ή να προτεινει κατι αλλο ή ακομα και αν καποιος πουλαει καποιο
να το αγορασω.