πιο λιανά: Exω ως τωρα το Genesis & το Solar movies οπου όμως ανοίγει 1 στους 20 τίτλους. Στους 19/20 παιρνω το γνωστό μηνμ "one or more items failed to play".Θέλεις δηλαδή έτοιμο σεταρισμενο kodi?
πιο λιανά: Exω ως τωρα το Genesis & το Solar movies οπου όμως ανοίγει 1 στους 20 τίτλους. Στους 19/20 παιρνω το γνωστό μηνμ "one or more items failed to play".
Aπο σύνδεση ειμαι ΟΚ αφου εστω λίγα παίζουν.
ποιο ειναι (αν υπαρχει) το καλυτερο android player αυτη τη στιγμη με 4Κ player kai 3D player ?
Να παιζει τα παντα απο εικονα, απο ηχο βολευομαι και με απλο DTS-AC3....
πιο λιανά: Exω ως τωρα το Genesis & το Solar movies οπου όμως ανοίγει 1 στους 20 τίτλους. Στους 19/20 παιρνω το γνωστό μηνμ "one or more items failed to play".
Aπο σύνδεση ειμαι ΟΚ αφου εστω λίγα παίζουν.
Καποιο link με το repository για το salts & 9movies γιατι δεν τα βρηκα εκει που βρηκα τα άλλα?Salts, velocity, 123movies, 9movies, watch 1080p.
στο ebay τα είδα φτηνά από κίνα κτλ αν και δεν ξέρω με τα μεταφορικά και αν υπάρχουν δασμοί τελωνείου αλλά αν γίνεται κάτι μέχρι 60 ευρώ!επίσης με μπερδεύουν αυτά τα jailbroken καθώς δεν ξέρω τις διαφορές. ευχαριστώ για την απάντηση!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.