Android Media Player

Ξερει κανεις για να δουλεψει μια web camera στο android player τι πρεπει να κανω ; Χρειαζεται εφαρμογη ;

Re: Απάντηση: Android Media Player

Ξερει κανεις για να δουλεψει μια web camera στο android player τι πρεπει να κανω ; Χρειαζεται εφαρμογη ;

Συνήθως όχι. Αν έχεις τα MK808/B μια απ τις κάμερες που δουλεύουν (δυστυχώς μέχρι στιγμή δεν δουλεύουν όλες) είναι αυτή

http://www.geekbuying.com/item/Logi...ired-Camera-USB-Webcam-Web-Camera-312647.html

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Android Tv Box είναι, σαν και αυτά που έχετε εσείς, μόνο που είναι σε μορφή tv stick. Επίσης συν τοις άλλοις διαθέτουν 2-πυρινο επεξεργαστή.

Δες εδώ (στο τέλος θα φανεί πως κάνω διαφήμιση :P)

http://www.geekbuying.com/item/MK80...AM-8GB-ROM-Mini-PC-TV-Box---Black-313213.html

Άσχετο αλλά αν κάποιος από σας εχει βρει κάποιο sports game (πχ ποδόσφαιρο, μπάσκετ κλπ) σε android που να δέχεται κάποιας μορφής gamepad ας μου πει. Έβαλα το PES2012 αλλά έχει μόνο on screen buttons..

Παιδιά, τελικά τα Android Mini PC TV + η τιμή τους τα κάνει ΤΟ Value For Money!!!

Αν δεν έχουμε προβλήματα στην αναπαραγωγή Full HD υλικό, διάφορες .mkv, εξωτερικούς υπότιτλους με κωδικοποιήσεις περίεργες (ελληνικά, ρώσικα κτλ) λέμε για τότε για την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ :worshippy: αγορά του μετά την αγορά οπουδήποτε τηλεόρασης!!!
Πιστεύω πως θα είναι πολύ πιο δυνατό από οποιαδήποτε Smart δυνατότητες των τηλεοράσεων!

Τι λέτε;
'Η έχουμε κάποια προβλήματα (HD υλικό, .mkv, subtitles);

Last edited:
Μέχρι στιγμής (όπως λένε κάποιοι φιλοι που δοκίμασαν) έχουμε πρόβλημα σε hd movies με 23,97 fps. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Σε άλλες ταινείες και ειδικά μη HD (DVDrip κλπ) τις παίζουν σε γενικές γραμμές απροβλημάτιστα. Με 2-3 ακόμα καλά softwares πιστευω θα στρωσουν:)

Μέχρι στιγμής (όπως λένε κάποιοι φιλοι που δοκίμασαν) έχουμε πρόβλημα σε hd movies με 23,97 fps. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Σε άλλες ταινείες και ειδικά μη HD (DVDrip κλπ) τις παίζουν σε γενικές γραμμές απροβλημάτιστα. Με 2-3 ακόμα καλά softwares πιστευω θα στρωσουν:)

Για κάποια προβλήματα ~23,97 fps διάβαζα και για τον WDTV Live (Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει) !
Αν μόνο αυτό είναι το αρνητικό λέμε τότε για κελεπούρι!

Σχετικά με το pairing των ps3 controllers (λειτουργεί και σε πολλούς "κλώνους") είδα αυτό το βιντεάκι

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f6I4nmYkogM#!

Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να κάνουμε emulation ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ game και να το παίξουμε χρησιμοποιώντας το controller μας. Άρα η ερώτηση που έκανα πριν είναι "άκυρη" (για το αν υπάρχουν sports games που να δέχονται κάποιας μορφής gamepad) διότι απαντιέται εδώ. Τα μόνα "προβληματα" που βρίσκω είναι 2:

1) Δεν είμαστε 100% σίγουροι πως το gamepad που θέλουμε να παρουμε είναι συμβατό. (Υπάρχει το sixaxis compatibility checker αλλά πρεπει να ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ τον controller για να τον δοκιμάσεις..
2) Τα κουμπιά του gamepad που εμφανίζονται στην οθόνη (δυστυχώς) δεν μπορούν να γίνουν disappear:( (on screen controls off)

Εδώ, τα πράγματα (αλλά και οι τιμές) σοβαρεύουν.
Παρ´ όλα αυτά, τα μηχανάκια φαίνονται να έχουν σοβαρές δυνατότητες και αν έχουν και support, προβλέπω να γίνονται αντικείμενα πόθου.

Realtek 1185 1080p USB 3.0 1000Mbps Network HDMI MKV Blu-ray ISO TV Media Player
3D + Android 1080P Full HD Network DLNA MKV Bluray ISO Media Player Realtek 1186

Ειδικά το 2ο...

Παρ´ όλα αυτά, τα μηχανάκια φαίνονται να έχουν σοβαρές δυνατότητες και αν έχουν και support, προβλέπω να γίνονται αντικείμενα πόθου.

Realtek 1185 1080p USB 3.0 1000Mbps Network HDMI MKV Blu-ray ISO TV Media Player
3D + Android 1080P Full HD Network DLNA MKV Bluray ISO Media Player Realtek 1186

Ειδικά το 2ο...

15- 20 διαφορά απο το ΜΙΝΙΧ π.χ. δεν είναι και πολύ για αυτά που προσφέρει το πρώτο.

Ειδικά το 2ο...

Το πρωτο δεν εχει android.
Το δευτερο ειναι οπως ολα της σειρας 1186, εχει android 2.2 αλλα ειναι τεχνολογιας MIPS, δεν τρεχει περιπου το 95% των εφαρμογων που εχει το play store.Ασε που το συγκεκριμενο εχει πολυ κακη υποστηριξη....

Τέλος για μένα το pc στο σπίτι θα ανοίγει μόνο για δουλειά.Το μηχανάκι φυσάει..:D:D

Παιδια ποιο θα μου προτεινετε για

xbmc(Κυριως για εφαρμογες οπως icefilms-sports devil-navi-x κτλπ)
Δυνατο wifi
να μην κολλαει σε browsing
και να παιζει σε HD τηλεοραση ευκολα

Με το νεο firmware θα μπει σε beta υποστηριξη το 5.1.Περιμενουν να βγαλει η Rockchip τους οδηγους.

S/PDIF passthrough beta will be released on this month's firmware

Last edited:
Παιδια κανεις την τηλεοραση σου tablet android και συγχρονως εχεις και media player.Εχω βαλει ενα σετ ασυρματο πληκτρολογιο ποντικι microsoft και ειναι σαν εχεις υπολογιστη στην τηλεοραση.Browsing απιστευτα γρηγορο,ολες οι android εφαρμογες,ειδικα αν εισαι εξοικοιωμενος με το android.
Συνδεωμαι και στις αλλες συσκευες ασυρματα,πχ εχω μια ταινια στον αποκωδικοποιητη την βαζω και παιζει απο εκει.Τι αλλο?Ακομα το ψαχνω.Θα το δω και στα παιχνιδια.