Android Media Player

¨εχω την αμυδρή εντύπωση πως αυτή δεν έχει hardware acceleration.. Προσπάθησε να βρεις αυτην την έκδιση: xbmc(test build with HW)-20130219-android-hwaccel-fulldebug-armeabi-v7a.apk

Χρειάζεσαι και το advancedsettings.xml file ..

λοιπον για να καταλαβω κατεβασα το λινκ μεσα εχει καποια πραγματα....την ολη διαδικασια θα την κανω εδω στο πισι μου η στην τιβι (μεσω δηλαδη του μκ908)?
επισης λεει οτι πρεπει να εχω εναν file manager με root permision..που το βρισκω αυτο?
επισης στην αρχη γραφει In order for XBMC to play well in mk808b with finless 1.7,εγω εχω το μκ908 και finless rom 1.6....

Λοιπόν..την διαδικασία την κάνεις στο mk. Πρέπει να χεις τον es file explorer και θα πρεπει ρομ που χεις να ναι rooted (που είναι απ ότι ξέρω). In order for XBMC to play well in mk808b with finless 1.7 το λέει γιατι ισχυει για το δικο μου μηχανημα (mk808b) αλλά υποθετω ισχύει και στο δικό σου. Παράβλεψέ το..

Καλησπέρα και από εμένα. Έχει κανείς εμπειρία από το mk908iv;

Με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή των κλασικών avi και mkv 720p, για την ώρα τουλάχιστον μιας και η τηλεόραση δεν είναι fullhd, και το YouTube. Επίσης με ενδιαφέρει η λήψη του wifi καθώς τα video θα βρίσκονται σε samba server στο διπλανό δωμάτιο.

Καλησπέρα και από εμένα. Έχει κανείς εμπειρία από το mk908iv;

Με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή των κλασικών avi και mkv 720p, για την ώρα τουλάχιστον μιας και η τηλεόραση δεν είναι fullhd, και το YouTube. Επίσης με ενδιαφέρει η λήψη του wifi καθώς τα video θα βρίσκονται σε samba server στο διπλανό δωμάτιο.

Μια χαρά είναι το μηχάνημα. Και το wifi είναι καλό και σταθερό, για καλύτερη όμως λήψη προτείνεται usb2ethernet εκτός και αν το μόντεμ είναι σε απόσταση 3-4 μέτρων..Δεν ξέρω πως είναι η διαρύθμισή σου οπότε δεν μπορώ να ξέρω την απόδοσή του. Αν το πάρεις όμως μην ξεχάσεις να βάλεις μια καλή custom rom όπως αυτή:http://blog.geekbuying.com/index.ph...cr-1-0-neomode-custom-rom-4-2-2/#.UppAHCcRoto

Ο router είναι στο διπλανό δωμάτιο σε απόσταση 6 μέτρων περίπου οπότε το usb2ethernet δε βολεύει. Σε κάποια σχόλια έχω διαβάσει για προβλήματα στο wifi γι'αυτό προβληματίζομαι. Ευχαριστώ για τη rom.

Τα προβλήματα υπήρχαν στο 1ο μοντέλο..(mk908). Απο τότε τα έχουν διορθώσει κατά πολύ (με double heatsink, καλύτερη ''διπλή'' κεραία, καλύτερα καλώδια κλπ), αλλά σε κανένα τέτοιου τύπου μηχάνημα (στικ) δεν έχουν εξαφανιστεί 100%. Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο αντάπτορα (αναγκαστικά λόγω θέσης) και έχω βρει την υγεία μου..

καλησπέρα. φίλος πήρε το minix 7. στη δική μου τη σύνδεση που είναι 24σάρα το xbmc παίζει καλά. στη δική του όμως που λόγω περιοχής η ανώτερη ταχύτητα είναι 6, οι ταινίες (και οι απλές sd) παίζουν μεν αλλά με συνεχές κόλημμα (δεν σταματάει απλά πάει πολύ αργά). υπάρχει τρόπος να καταφέρει κάτι; (με αλλαγές στην ανάλυση του minix δεν έγινε τίποτα.
αν έπαιρνε (αν δεν γίνεται τίποτα με το minix) π.χ. το raspberry pi, θα μπορούσε να παίζει καλά σε αυτή την ταχύτητα; το χρησιμοποιεί κάποιος;

Αν εννοείς τα live streams, μια χαρά θα'πρεπε να τα παίζει η 6άρα γραμμη, εδώ παίζει η 2άρα στο πατρικό μου. Κάτι άλλο φταίει (android είναι αυτό, πάντα κάτι δεν δουλεύει σωστά).
Πάντως δεν έχει καμία σχέση η ανάλυση που θα ορίσεις το interface.

Συμφωνώ με host505. Έχω 6 άρα και δουλευει κανονικά με την συγκεκριμένη έκδοση του xbmc που έχω. Δες τα προηγούμενα μηνύματά μου και κατέβασε αυτήν την έκδοση (αν δεν την έχεις)

http://www.2shared.com/file/qD1lHPUx/XBMC_files_for_Finless17.html

Πες μας αν δουλευει η οχι..

Συμφωνώ με host505. Έχω 6 άρα και δουλευει κανονικά με την συγκεκριμένη έκδοση του xbmc που έχω. Δες τα προηγούμενα μηνύματά μου και κατέβασε αυτήν την έκδοση (αν δεν την έχεις)

http://www.2shared.com/file/qD1lHPUx/XBMC_files_for_Finless17.html

Πες μας αν δουλευει η οχι..

καλησπέρα. ο φίλος έχει το minix7 και όχι το mk808b και του έχω περάσει την xbmc-12.2-Frodo-armeabi-v7a.apk από την ιστοσελίδα του xbmc. εννοείς να τη διαγράψω αυτή και να του περάσω τη δική σου στο minix 7; ευχαριστώ.

ok. θα το δοκιμάσω ευχαριστώ. μ'αυτήν σου παίζουν καλά και τα 1080 σε ανάλυση ή κολλάει;

Καλημέρα είμαι για αγορά για android media player και από τι βλέπω στα ξένα Φόρουμ το Gbox midnight MX2 παίζει μπάλα μόνο του και λέω να το παραγγείλω μιας και από την επίσημη αντιπροσωπεία βγαίνει το φουλ πακέτο στα 200$ καναδεζικα με μεταφορικά και τελωνείο.Ερώτηση πριν προβώ για αγορά μήπως ξέρει κανένας εάν μπορώ να το βρω και από Ευρώπη διότι και στο amazon που έψαξα στο αγγλικό με παραπέμπει στο αμερικανικό site

λοιπον δοκίμασα Xaris την έκδοση που μου έστειλες. πήγα πρώτα στην απεγκατάσταση εφαρμογών και απεγκατέστησα αυτό που είχα. στη συνέχεια εγκατέστησα αυτό που έστειλες σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει μέσα, κι όταν το άνοιξα βρήκα και το φάκελλο fusion και τα πρόσθετα εγκατεστημένα στο βίντεο και σέρνεται. μήπως πρέπει να διαγράψω πριν κάνω την εγατάσταση εντελώς κάποιο φάκελλο; επίσης εβαλα και το αρχείο ώστε να μου δίνει επιλογή για τον mx player αλλά αυτό από εκείνη τη στιγμή ανοίγει την ταινία μόνο με αυτόν και δε μου δίνει επιλογή. αυτό χρειάζεται κάποιια ρύθμιση;