Android Media Player

Αφού κάνεις την απεγκατάσταση του αρχικού xbmc ακολουθείς αυτό:

1) Place libstagefright.so in /system/lib/

using a file manager with root permissions. Υou may need to enable hidden files and folders to see this in your file manager app.

2) After you run XBMC once, exit app and place the xml file in

"/android/data/org.xbmc.xbmc/files/.xbmc/userdata" ------->> Το έβαλες αυτό το αρχείο?? είναι πολύ σημαντικό..

Προφανώς δεν έχει σβηστεί ο profile folder της προηγούμενης εγκατάστασης. Μάλλον πρέπει να το ξηλώσεις πάλι, να σβήσεις τον φάκελο Android/data/org.xbmc.xbmc και να κανεις την διαδικασία που λέει ο Χάρης απ'την αρχή.
Και παιδιά προσοχή με τα διαφορα instalations που κυκλοφορούν, προσωπικά μόνο από xbmc.org ή openelec.tv, έχουν ακουστεί διάφορα για τα πειραγμένα builds του xbmchub.

Last edited:
Καλησπέρα σας φίλοι μου. Ψάχνω για αγορά ενός anroid player.
Με ενδιαφέρει η απροβλημάτιστη αναπαραγωγή ταινιών 1080p και 3d SBS από NAS μέσω XBMC.
Σκέφτομαι το Pivos . Αξίζει λέτε , θα μπορεί να παίζει δικτυακά από XBMC σε 1080p και 3d.
Υπάρχει άλλο player με αυτήν την δυνατότητα;

καλησπέρα. του έκανα διαγραφή πάλι και επανεκκίνηση,είδα ότι όντως είχαν σβηστεί οι προηγούμενοι φάκελλοι και το ξαναπέρασα. το xml file πέρασε στο φάκελλο userdata κανονικά. αυτό που δεν πέρασε ήταν το πρώτο libstagefright.so παρόμοιο του οποίου υπήρχε στο φάκελλο system και όταν του έκανα επικόλληση κάτι έγραφε για αρχείο συστήματος και δεν. τέλος πάντων τώρα δουλεύει κανονικά σε μένα αλλά περιμένω νέα από το φίλο μου όταν το χρησιμοποιήσει για να δω αν κολλάει σ' αυτόν. ευχαριστώ.
αυτό με τον mx player το έχει δοκιμάσει κάποιος;

αυτό που δεν πέρασε ήταν το πρώτο libstagefright.so παρόμοιο του οποίου υπήρχε στο φάκελλο system και όταν του έκανα επικόλληση κάτι έγραφε για αρχείο συστήματος και δεν

Και μένα σ αυτό το σημείο βγάζει πως δεν μπορεί να το κάνει..Την πρώτη φορά που βαλα το XBMC δεν το χα δει (νόμιζα πως είχε γίνει) αλλά στην συνέχεια που βρηκα ενα νεο libstagefright.so πιο καινουργιο και πήγα να το ξαναβάλω, δεν γινόταν.. Μαλλον είναι κλειδωμένο το συστημα της ρομ σε αυτό. Αν βρεθεί λύση ας μας πει κάποιος..

Λογικά πρέπει να είστε root για να έχετε πρόσβαση εκεί.
Αν είστε και χρησιμοποιείτε es file manager, πηγαίνετε στην αριστερή στήλη και ενεργοποιήστε το "Εξερευνητής root", μετά πατήστε πάνω του, "προσάρτηση R/W" και ορίστε το /system R/W.

για οσους ενδιαφερει η iptv ιντερνετικα καναλια για οσους δεν γνωριζουν να ξερετε πως με τον Wondershare Player σε τηλεφωνο η ταμπλετ μπορειτε να δειτε τα καναλια που ποσταρο στο νημα του med600,δοκιμασμενα σε galaxy s4 kai tab.

για οσους ενδιαφερει η iptv ιντερνετικα καναλια για οσους δεν γνωριζουν να ξερετε πως με τον Wondershare Player σε τηλεφωνο η ταμπλετ μπορειτε να δειτε τα καναλια που ποσταρο στο νημα του med600,δοκιμασμενα σε galaxy s4 kai tab.

Καλησπερα δοκιμασα με το Wondershare Player βαζω το url στο streaming αλλα δεν καταφερα τιποτα ισως κανω κατι λαθος αν μπορεις πες μου την διαδικασια ακριβως πως γινετε το δοκιμαζω στο tronsmart mk908ii
Ευχαριστω.

Απάντηση: Re: Android Media Player

σημερα ειδα αυτο
http://www.ebay.com/itm/Hot-sale-An..._Internet_Media_Streamers&hash=item2ecc858d30
φοβαμαι αν ειναι κανα fake listing. αλλα σε περιπτωση που δεν ειναι ξερει κανενας αν αυτα παιζουν 24p απροβληματιστα?

Όλα αναπαράγουν 24p...

Αλλά ΚΑΝΕΝΑ δεν τα παίζει άψογα... (εννοώ σε επίπεδο Sigma - Intel Haswell)

καλησπέρα. τελικά του φίλου το minix7 κάνει τα ίδια και επειδή σε μένα παίζει καλά υποθέτω ότι τελικά είναι η ταχύτητα του ιντερνετ. δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
καμιά παραπομπή για το νημα του med600; δεν ξέρω τι είναι.

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Όλα αναπαράγουν 24p...

Αλλά ΚΑΝΕΝΑ δεν τα παίζει άψογα... (εννοώ σε επίπεδο Sigma - Intel Haswell)

ισως δεν εγινα κατανοητος. το ξερω οτι ολα παιζουν αλλα το ερωτημα ειναι αν κανουν την αλλαγη στην tv για σημα 24p. Αμα ειναι να παιζω 24p στο media player και η tv να ειναι στα 50hz παπαλα...

επισης μερικοι υπολογισμοι επειδη πολυς κοσμος ρωταει αν θα παιζει το α ή το β video απο το ασυρματο κλπ κλπ. Δεδομενου οτι το ασυρματο με τα κλασικα ρουτερακια που δινουν οι εταιριες για το ιντερνετ η μεγιστη ταχυτητα που μπορεις να πιασεις ειναι 2.5mb/sec (γυρω στα 5 ειναι αλλα μοιραζεται στα 2 λόγω send/receive) βγαινει οτι 3600sec * 2.5mb/sec = 9gb ανα ωρα. Οποτε σε τελειες συνθηκες η ταινια που ειναι πάνω απο 9gb ανα ώρα δεν θα παιζει. Δηλαδη το Bluray rip των 20gb για ταινια μιαμισης ωρας δεν παιζει απο ασυρματο αφου θα βγει 13+gb ανα ωρα. Αν υπολογισεις οτι στιγμιαια σε σκηνες με πολλες αλλαγες σε καρε (πχ εκρηξεις, γρηγορα μονταζ κλπ κλπ) το στιγμιαιο bitrate θα ειναι μεγαλυτερο των 2.5mb/sec βλεπουμε οτι και το buffering δεν σε σωζει πολλες φορες. πχ στα χομπιτ στο 3d, στιγμιαια ειχε bitrate 15+mb/sec. Θα ειχε ενδιαφερον να γινονταν ενα ποστ με μερικους πινακες για να ξερει ο καθενας τι μπορει να παιζει σε ασυρματα κλπ ωστε να μη περιμενει και λαθος πραγματα. πολλοι λενε οτι το ενα η το αλλο μηχανημα δεν παιζει καλα οταν αυτο που φταιει για τα κολληματα ειναι το δικτυο τους...

Επειδή έχω ιδία πείρα στο θέμα του streaming..Στο δικό μου μηχανημα μπορούν να παιχτούν ταινείες έως και 7-8 ΜBit/s. Aν σκεφτούμε πως το majority των ταινειών είναι 5-6 mbit τις παίζει κανονικά χωρίς buffering. Προσοχή: Μπορώ να πάιξω έως 7 λόγω του φτηνού κινέζικου usb2ethernet adaptor που έχω παρει που επειδή δεν εχει το καταλληλο τσιπ "περιοριζει" την ταχυτητα.. Συνεπώς με έναν καλύτερο ανταπτορα παιζουν και μεγαλύτερα bitrate.

Με ασύρματο δεν το χω δοκιμάσει αλλά αν σκεφτούμε πως η μέγιστη ταχύτητα είναι 54 mbps (στην πηγή) βάλτε και τις απώλειες κλπ κλπ + την απόσταση..να μαστε ευχαριστημενοι αν μπορεί να παίξει τα 5-6 mbit..Και όλα αυτά με καλή ρομ κλπ..

Για όσους έχουν minix και μόνο για δείτε εδώ http://minixforums.com/threads/xbmc-minix-edition-beta-1-release.3248/
Πάρα πολύ καλή έκδοση xbmc με hardware acceleration που μπορείς να την εγκαταστήσεις χωρίς να απεγκαταστήσεις την όποια version xbmc έχεις στο Android TV stick/box σου. Στο NEO-G4 μου έπαιξε ικανοποιητικότατα κάποια 1080p που δοκίμασα. Όποιος έχει minix προτείνεται να το δοκιμάσει γιατί είναι η καλύτερη version που έχω δοκιμάσει στο δικό μου. Όποιος δεν έχει minix και έχει την συσκευή του rooted μπορεί να το δοκιμάσει μόνο αλλάζοντας κάποιες τιμές στο build.prop ώστε να ξεγελάσει το πρόγραμμα ότι τρέχει σε συσκευή minix. Δοκιμασμένο και σε ένα MK809ii και είχε εξαιρετική απόδοση.

Έπισης δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί σ'αυτό το forum για το xbmc η λύση συνδιασμού XBMC-->SubsLauncher-->MXplayer για την αναπαραγωγή streaming από το XBMC. Προσωπική μου άποψη η καλύτερη λύση για το xbmc στο android μέχρι που δοκίμασα την έκδοση του minix.

καλησπέρα. δύο ερωτήματα φίλε μου επειδή έχω το minix neo5 .
που μπορείς να την εγκαταστήσεις χωρίς να απεγκαταστήσεις την όποια version xbmc έχεις στο Android TV stick/box σου.
Έπισης δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί σ'αυτό το forum για το xbmc η λύση συνδιασμού XBMC-->SubsLauncher-->MXplayer για την αναπαραγωγή streaming από το XBMC. Προσωπική μου άποψη η καλύτερη λύση για το xbmc στο android μέχρι που δοκίμασα την έκδοση του minix.
εγώ έχω frodo 12. εννοείς ότι το εγκαθιστώ το αρχείο και εγκαθίστατι πάνω στην έκδοση που έχω χωρίς να χάσω τίποτα από addon που έχω ήδη εγκαταστήσει ή άλλα αρχεία;
έχεις καταφέρει να σου βγάζει επιλογή και να διαλέγεις ποιον player θες και με ποιον τρόπο; ευχαριστώ.

Όχι, εννοώ ότι έχεις το frodo 12 με τις ρυθμίσεις και τα addons που είχες και ταυτόχρονα έχεις και το XBMCminix στο οποίο πρέπει να σετάρεις από την αρχή ρυθμίσεις και addons. Αλλά όπως γράφω και στο προηγούμενο post μου θα δουλέψει μόνο σε minix συσκευή ή συσκευή με πειραγμένο το build.prop ώστε να δείχνει ότι είναι minix.
H συγκεκριμένη έκδοση στις συσκευές που την δοκίμασα έπαιζε ταινίες το ίδιο καλά όπως και σε external player (mxplayer) οπότε δεν χρειάζεται το modding για αναπαραγωγή με external player.
Τώρα για αυτούς που δεν θα δουλέψει η minix έκδοση του xbmc και θέλουν να δοκιμάσουν τον συνδιασμό XBMC-->SubsLauncher-->MXplayer και δεν ξέρουν πως, μπορώ να τους βοηθήσω.

καλησπέρα. δύο ερωτήματα φίλε μου επειδή έχω το minix neo5 .

εγώ έχω frodo 12. εννοείς ότι το εγκαθιστώ το αρχείο και εγκαθίστατι πάνω στην έκδοση που έχω χωρίς να χάσω τίποτα από addon που έχω ήδη εγκαταστήσει ή άλλα αρχεία;
έχεις καταφέρει να σου βγάζει επιλογή και να διαλέγεις ποιον player θες και με ποιον τρόπο; ευχαριστώ.
Ειναι ανεξαρτητη εκδοση δεν χρειαζεται να κανεις απεγκατασταση το δικο σου.