Android Media Player

Ερώτηση για ειδικούς και μη,ποιο από τα παρακάτω θα προτιμούσατε λόγω καλύτερων χαρακτηριστικών (μη λαμβάνοντας υπόψιν την τιμή του κάθε προϊόντος)

α) http://www.aliexpress.com/item/MelE...-Port-Miracast-XBMC-DLNA-Wifi/1086870939.html

β) http://www.aliexpress.com/item/MINI...Smart-Media-Player-1080P-Wifi/1526794923.html

γ) http://www.aliexpress.com/item/Full...h-RC11-air-mouse-free-shipping/987189748.html

Με προβληματίζει επίσης το γεγονός ότι τα δυο πρώτα δεν αναφέρουν τίποτε για αποκωδικοποίηση DD και DTS

Μπάμπη μου κοίτα το minix neo x7 όχι το mini.στα κινέζικα καλό είναι όταν υπάρχει και υποστήριξη από την μαμά εταιρεία,γι'αυτό προτείνω minix.εγώ έχω το minix x5 και σκέφτομαι.αναβάθμιση στο x7.

καλημέρα. του πέρασα αυτή τη rom neo_x7_4.2.2_finless_17 1080 και χρειάστηκε να το αλλάξω για αυτό ρωτάω. επ ευκαιρία προσπάθησα να του περάσω την X7_20131128test.img που βρήκα αλλά δεν... με το ROM_Flash_Tool_137.exe την περνάω κι ναι τι πρέπει και τι δεν πρέπει να είναι τσεκαρισμένο; ευχαριστώ.

Παιδια εχω ξεμεινει με μια 26αρα τηλεροραση στο σαλονι και θελω ενα android tv box οχι μεμεγαλες απαιτησεις για hd περιεχομενο. Πιο πολυ θελω να εχω δυνατοτητα να μπαινω ιντερνετ και να βλεπω podcast και βιντεακια απο ιντερνετ. Βλεπω ολοι πηρατε απο geekbuying.com. Υπαρχει καμια πιο προσιτη καλη επιλογη για αυτα που θελω?

καλημέρα. του πέρασα αυτή τη rom neo_x7_4.2.2_finless_17 1080 και χρειάστηκε να το αλλάξω για αυτό ρωτάω. επ ευκαιρία προσπάθησα να του περάσω την X7_20131128test.img που βρήκα αλλά δεν... με το ROM_Flash_Tool_137.exe την περνάω κι ναι τι πρέπει και τι δεν πρέπει να είναι τσεκαρισμένο; ευχαριστώ.
άλλαξε τα παρακάτω όπου έχεις διαφορές
ro.product.model=NEO-X7-216A
ro.product.brand=rk31sdk
ro.product.name=rk31sdk
ro.product.device=rk31sdk
ro.product.board=rk31sdk
ro.product.manufacturer=rockchip

το X7_20131128test.img μπορείς να το φλασάρεις με το RKbatchtool 1.7 που θα το βρείς αν κατεβάσεις επισημη rom από την minix

Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Τα χαρακτηρηστικά του επαρκούν για xbmc. Τώρα αν θα παίζει απροβληματιστα ή όχι, νομίζω ότι με τα κατάλληλα mods δεν θα έχει πρόβλημα.
Το παρέλαβα και μέχρι στιγμής δηλώνω κατενθουσιασμένος με τον καινούργιο κόσμο τον android stick!
Έχει αρκετό ψάξιμο για Customizing το πράγμα
Γενικά το XBMC από που το κατεβάζουμε;
Επίσης εκείνο το Tutorial για XBMC με default player τον MX σε αυτο τ thread τον είχαμε αναφέρει; Καταραμένo αλτσχαιμερ...
πάντως το minix neo5 με XBMC MINIX edition beta 2 release από εδώ http://minixforums.com/threads/xbmc-minix-edition-beta-2-release.3248/
πάει σφαίρα
Θεωρητικά δηλαδή το παίρνει και το δικό μου αυτό ε;

Last edited:
Μούμπλε μούμπλε δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά...
Εγκατέστησα τον MX Player Pro και τρώει σκάλωμα στην αναπαραγωγή (mkv 720p)
Στην αρχή νόμιζα ότι ίσως έφταιγε επειδή έπαιζε μέσω WiFi αλλά δοκίμασα με άλλο Player που είχε ήδη εγκατεστημένο το Stick και παίζει μια χαρά... Περίεργα πράγματα
Δοκίμασα Hardware Decoding, Software Decoting το ίδιο και το αυτό... Any ideas για το setting up;
Επίσης μου έβγαζε μόνο pcm ήχο. Που αλλάζει αυτό για DTS ή AC3; Έψαξα στις ρυθμίσεις του MX επίσης τζίφος...

Το ΜΧ χρειάζεται πρόσθετα codec packs, ανάλογα με τον επεξεργαστή της συσκευής. Νομίζω έχει μια επιλογή για να κατεβάσει αυτόματα το κατάλληλο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Επίσης εκείνο το Tutorial για XBMC με default player τον MX σε αυτο τ thread τον είχαμε αναφέρει; Καταραμένo αλτσχαιμερ...
Αν εννοείς τον δικό μου οδηγό είναι εδώ

Επίσης το XBMC minix edition δεν μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν είσαι root.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Το ΜΧ χρειάζεται πρόσθετα codec packs, ανάλογα με τον επεξεργαστή της συσκευής. Νομίζω έχει μια επιλογή για να κατεβάσει αυτόματα το κατάλληλο.
Είδα στο play οτι έχει κάποια codecs αλλά δεν προσεξα κάποιο συσχετισμό με επεξεργαστη, ουτε είδα ρύθμιση για να το κατεβάσει αυτόματα. Θα το κοιτάξω ξανά αύριο ευχαριστώ.
Αν εννοείς τον δικό μου οδηγό είναι εδώ

Επίσης το XBMC minix edition δεν μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν είσαι root.
Θυμάμαι οτι είχε και κάποιο edit σε XML νομιζω. Χρήσιμα όλα πάντως thanks. Το μηχάνημα είναι ηδη rooted out of the box. Κρίμα που δεν υπαρχει καμια CianogenMod να του περάσω :) ευτυχώς που φοράει την 4.2.2 τουλαχιστον...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Είδα στο play οτι έχει κάποια codecs αλλά δεν προσεξα κάποιο συσχετισμό με επεξεργαστη, ουτε είδα ρύθμιση για να το κατεβάσει αυτόματα. Θα το κοιτάξω ξανά αύριο ευχαριστώ.
Έχει διαφορετικά codec packs για επεξεργαστές ARM v5, v6, v7 και v7 NEON. Φαντάζομαι οτι έχουν σχέση με το διαφορετικό hardware acceleration κάθε μοντέλου.
Είχα βάλει αρχικά ένα στον Tegra3 και είχα hardware acceleration και αναπαραγωγή AC3, για αναπαραγωγή DTS έβαλα και δεύτερο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Έχει διαφορετικά codec packs για επεξεργαστές ARM v5, v6, v7 και v7 NEON. Φαντάζομαι οτι έχουν σχέση με το διαφορετικό hardware acceleration κάθε μοντέλου.
Είχα βάλει αρχικά ένα στον Tegra3 και είχα hardware acceleration και αναπαραγωγή AC3, για αναπαραγωγή DTS έβαλα και δεύτερο.
Γεια χαρά και χρόνια πολλά!
Στο Settiings/Decoder/Download Custom Codec μου έγραφε Please download ARMv7 NEON type custom codec τον οποίο κατέβασα και επέλεξα. Μου βγάζει το ίδιο και στο κινητό μου (Samsung Galaxy S) οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν δουλεύει σωστά το... recommendation!
Αυτό που δεν έχω βρει ακόμα είναι το πως θα στείλει στον ενισχυτή DTS γιατί όλο PCM βλέπω οπότε δεν έχω κατασταλάξει ούτως η άλλως στο πια επιλογή δεν κάνει σπασίματα.
Το HW+ τι ειπωθείτε ότι προσφέρει επί του σκέτου HW, γιατί εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά; Θέλει πολύ διάβασμα το πράγμα...

Last edited:
Στο tablet με quad Tegra3 δουλεύω τον ΜΧ και δεν ξέρω αν μπορεί να στείλει DTS σε ενισχυτή. Πρόβλημα με σπασίματα στην εικόνα δεν έχω πάντως. Του έχω περάσει codecs ARMv6 VFP & ARMv7 NEON.

Καλημέρα σας και από εμένα και καλές γιορτές σας εύχομαι...
Το τελευταίο διάστημα ψάχνομαι για android tv box. Ξεκίνησα πριν λίγες μέρες την ανάγνωση του φόρουμ αλλά να σας πω την αλήθεια έχω χάσει τον μπούσουλα!Επειδή οι γνώσεις μου σε τεχνικα χαρακτηριστικά είναι ελάχιστες, αν δεν σας κάνει κοπο να μου προτείνεται καποια αξιοπιστα μοντέλα προς αγορά! Οι απαιτήσεις μου είναι οι εξης:
- Να παίζει ελληνικούς υπότιτλους
-Να υποστηρίζει τις γνωστές μορφές αρχείων video
-Na δέχεται εξωτερικό σκληρό δίσκο
-Να έχει προεγκατεστημένο το xbmc αν είναι εφικτό
- να σερφάρει να παίζει android εφαρμογές όσο το δυνατόν απροβλημάτιστα
- υπάρχει η δυνατότητα για αναπαραγωγή 3d?

Το budget μου είναι ανάμεσα σε 70 με 120 ευρώ.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Last edited:

Haris1997 σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά απ ότι είδα δεν είναι ακόμα διαθέσιμο!

Έχω ψαχτεί λίγο και έπεσα πάνω στο MINIX NEO X7 Quad Core Mini TV BOX Android Jelly Bean 4.2.2 OS Rockchip RK3188 Cortex A9 1.6GHz

Ποια η γνώμη σας γι αυτό? Θα είναι μια αξιόπιστη αγορα?
Αν το παραγγείλω από το geekbuying αναφέρει δωρεάν μεταφορικά... Αυτό σημαινει ότι δεν θα πληρώσω έξτρα φόρους? Αν όχι πως μπορώ να τους γλιτώσω?

Ευχαριστώ