άλλαξε τα παρακάτω όπου έχεις διαφορέςκαλημέρα. του πέρασα αυτή τη rom neo_x7_4.2.2_finless_17 1080 και χρειάστηκε να το αλλάξω για αυτό ρωτάω. επ ευκαιρία προσπάθησα να του περάσω την X7_20131128test.img που βρήκα αλλά δεν... με το ROM_Flash_Tool_137.exe την περνάω κι ναι τι πρέπει και τι δεν πρέπει να είναι τσεκαρισμένο; ευχαριστώ.
Το παρέλαβα και μέχρι στιγμής δηλώνω κατενθουσιασμένος με τον καινούργιο κόσμο τον android stick!Τα χαρακτηρηστικά του επαρκούν για xbmc. Τώρα αν θα παίζει απροβληματιστα ή όχι, νομίζω ότι με τα κατάλληλα mods δεν θα έχει πρόβλημα.
Θεωρητικά δηλαδή το παίρνει και το δικό μου αυτό ε;πάντως το minix neo5 με XBMC MINIX edition beta 2 release από εδώ http://minixforums.com/threads/xbmc-minix-edition-beta-2-release.3248/
πάει σφαίρα
Αν εννοείς τον δικό μου οδηγό είναι εδώΕπίσης εκείνο το Tutorial για XBMC με default player τον MX σε αυτο τ thread τον είχαμε αναφέρει; Καταραμένo αλτσχαιμερ...
Είδα στο play οτι έχει κάποια codecs αλλά δεν προσεξα κάποιο συσχετισμό με επεξεργαστη, ουτε είδα ρύθμιση για να το κατεβάσει αυτόματα. Θα το κοιτάξω ξανά αύριο ευχαριστώ.Το ΜΧ χρειάζεται πρόσθετα codec packs, ανάλογα με τον επεξεργαστή της συσκευής. Νομίζω έχει μια επιλογή για να κατεβάσει αυτόματα το κατάλληλο.
Θυμάμαι οτι είχε και κάποιο edit σε XML νομιζω. Χρήσιμα όλα πάντως thanks. Το μηχάνημα είναι ηδη rooted out of the box. Κρίμα που δεν υπαρχει καμια CianogenMod να του περάσωΑν εννοείς τον δικό μου οδηγό είναι εδώ
Επίσης το XBMC minix edition δεν μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν είσαι root.
Έχει διαφορετικά codec packs για επεξεργαστές ARM v5, v6, v7 και v7 NEON. Φαντάζομαι οτι έχουν σχέση με το διαφορετικό hardware acceleration κάθε μοντέλου.Είδα στο play οτι έχει κάποια codecs αλλά δεν προσεξα κάποιο συσχετισμό με επεξεργαστη, ουτε είδα ρύθμιση για να το κατεβάσει αυτόματα. Θα το κοιτάξω ξανά αύριο ευχαριστώ.
Γεια χαρά και χρόνια πολλά!Έχει διαφορετικά codec packs για επεξεργαστές ARM v5, v6, v7 και v7 NEON. Φαντάζομαι οτι έχουν σχέση με το διαφορετικό hardware acceleration κάθε μοντέλου.
Είχα βάλει αρχικά ένα στον Tegra3 και είχα hardware acceleration και αναπαραγωγή AC3, για αναπαραγωγή DTS έβαλα και δεύτερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.