Android Media Player

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Ναι δεν έχω τσεκάρει ...αλλα εκεί το χρήμα παει στο ταβάνι με τα έξτρα που θέλει...

το nuc με 130 δεν σου κάνει?οι κάτοχοι πάντως αναφέρουν οτι η κίνηση είναι μια χαρά

Παιδιά μιλάμε πάντα για set top box media player....με android.....τα nuc δεν είναι σε αυτή την κατηγορία....αν είναι να δώσω αρκετά χρήματα για να πάρω κάτι κ κάποια στιγμή να πω πως επιτέλους έχω ένα μηχάνημα ,που σε θέματα αναπαραγωγής hd αρχείων με εξωτερικό δίσκο,η κ ακόμα μέσω xbmc να μου λείπει ....η φιλοσοφία του set top box ...είναι να μπαίνει στην πρίζα να συνδέετε με κάποιο μεσο(TV - projector) και να παίζει απροβλημάτιστα με ένα normal κόστος... Κ όχι 250 300 400 ευρώ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

το nuc με 130 δεν σου κάνει?οι κάτοχοι πάντως αναφέρουν οτι η κίνηση είναι μια χαρά

Αν δεν το δώ με τα ματάκια μου στις συσκευές μου...δεννννν...130 κάνει μόνο το μηχάνημα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Αν δεν το δώ με τα ματάκια μου στις συσκευές μου...δεννννν...130 κάνει μόνο το μηχάνημα....

Με τον ι3 πάντως που κ ακριβότερο από το 130αρι είναι ...σκέτη απογοήτευση ...κ κοιτάς δίπλα του το wd live των 50 ευρώ ...κ το λιμπιζεσε

Re: Απάντηση: Android Media Player

Παιδιά μιλάμε πάντα για set top box media player....με android.....τα nuc δεν είναι σε αυτή την κατηγορία....αν είναι να δώσω αρκετά χρήματα για να πάρω κάτι κ κάποια στιγμή να πω πως επιτέλους έχω ένα μηχάνημα ,που σε θέματα αναπαραγωγής hd αρχείων με εξωτερικό δίσκο,η κ ακόμα μέσω xbmc να μου λείπει ....η φιλοσοφία του set top box ...είναι να μπαίνει στην πρίζα να συνδέετε με κάποιο μεσο(TV - projector) και να παίζει απροβλημάτιστα με ένα normal κόστος... Κ όχι 250 300 400 ευρώ...

μα το είπαμε android με σωστή κίνηση δεν υπάρχει και δεν είναι θέμα hardware γιατί το pi με χειρότερα specs δεν έχει πρόβλημα στην κίνηση

Οπως είπα κ πριν pi δεν το έχω τσεκάρει...ίσως κ να έχετε δίκιο,αλλα εδώ είμαι οποίος το έχει να έρθει σπίτι μου(ανοικτή πρόσκληση σε όποιον) θέλει να δούμε τα απίδια του σακου....

Με το frame interpolation...όπως είπα παραπάνω που υπάρχει κ στην τιβι μου κ στον προβολέα μου ....ενεργό η κίνηση είναι πολύ ομαλή....στο wd σχεδόν μηδαμινό θέμα...στα set top boxes που έχω κ σε αυτά που δεν έχω αλλα τα έχω τσεκάρει δεν παίζει σωστά.....θα σας δώσω κ ένα λινκ ....μισό για κάποιους που δεν το γνωρίζουν..

Απάντηση: Re: Android Media Player

στο info της tv πόσα frames βλέπεις,24?

Νομίζω ναι αυτο ...το θέμα είναι τι βλέπω στα ματιά τα δικά μου...από την στιγμή που το γουστάρω αυτο το frame interpolation ενεργοποιημένο,γουστάρω κ κάθε συσκευή που παίζει hd file 720p η 1080p απροβλημάτιστα με αυτο το ψηφιακό καλουδι....μέχρι τώρα το έχει καταφέρει μόνο το wd live gen 2.. Δεν είχα βέβαια κ άλλο media player...κ σιγά το super duper chip που έχει το συγκεκριμένο player...από τις άλλες συσκευές που έχω δοκιμάσει δηλαδή το pure Linux box TLBB,nuc i3,mk908, ouya,minix x7, Apple TV gen 1 Kai 2....με δυνατότερη σε χαρακτηριστικά το nuc KANENA MA KANEMA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ TO WD... Κ ΕΠΕΙΔΗ με ενδιαφέρει το set top box ...το minix7 Kai to ouya που θεωρούνταν καλύτερα σε υλοποίηση xbmc,ΔΕΝΝΝΝΝ

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Νομίζω ναι αυτο ...το θέμα είναι τι βλέπω στα ματιά τα δικά μου...από την στιγμή που το γουστάρω αυτο το frame interpolation ενεργοποιημένο,γουστάρω κ κάθε συσκευή που παίζει hd file 720p η 1080p απροβλημάτιστα με αυτο το ψηφιακό καλουδι....μέχρι τώρα το έχει καταφέρει μόνο το wd live gen 2.. Δεν είχα βέβαια κ άλλο media player...κ σιγά το super duper chip που έχει το συγκεκριμένο player...από τις άλλες συσκευές που έχω δοκιμάσει δηλαδή το pure Linux box TLBB,nuc i3,mk908, ouya,minix x7, Apple TV gen 1 Kai 2....με δυνατότερη σε χαρακτηριστικά το nuc KANENA MA KANEMA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ TO WD... Κ ΕΠΕΙΔΗ με ενδιαφέρει το set top box ...το minix7 Kai to ouya που θεωρούνταν καλύτερα σε υλοποίηση xbmc,ΔΕΝΝΝΝΝ

κατέβασε το openelec http://openelec.tv/get-openelec/download πέρνα το σε ένα usb stick και κανε boot από αυτό

με την rc1 του gotham το ΜΚ808b ξανάνιωσε. Ταχύτατο στα μενου και στις φορτώσεις.

με την rc1 του gotham το ΜΚ808b ξανάνιωσε. Ταχύτατο στα μενου και στις φορτώσεις.

Το δικό μου ΜΚ808b από την άλλη, σταμάτησε να παίζει ομαλά όλα τα streaming sites και πλέον δεν βλέπονται, π.χ. fotballtoday, gotv κτλ. Το έβγαλα και γύρισα σε beta4. Εσένα σου παίζει hd υλικό καλά?

είχα απο πριν την έκδοση του finless αλλά πλέον δεν νομίζω πως παίζει σημασία. 720 παίζει τέλεια καθώς και όλα τα addons. χθες με gotv την έβγαλα. Αντίθετα τα προβλήματα τα έχω στον υπολογιστή με αυτή την έκδοση.

Μιας και πήγε εκεί το θέμα ερωτησούλα. Αύριο παραγγέλνω (επιτελους) το raspberry pi. Ειχα σκοπό να περάσω το raspbmc και όχι το openelec. Ξέρω πως είναι θέμα τεραστιο αλλά με 2 λόγια πιο είναι πιο ελαφρύ ή τελος πάντως πιο να βάλω? Απ τα λίγα που διάβασα το 2o..Ας μας δώσει κάπιος τα φώτα του με λίγα λόγια..

Όσο αναφορά στο "σπάσιμο" που βλέπει ο φίλος xlemp δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αυτό το κόψιμο (είμαι και γω ψείρας σ αυτο το θεμα) που βλέπει κάποιος σε 24p format (σε σχέση με τα 25p). Δεν ξέρω αν είναι αυτό αλλά αν είναι αυτό ειναι κάτι που μ ενοχλεί και μένα και δεν έχει να κάνει με android/pc/media player. Το χω δει σε όλα..

είχα απο πριν την έκδοση του finless αλλά πλέον δεν νομίζω πως παίζει σημασία. 720 παίζει τέλεια καθώς και όλα τα addons. χθες με gotv την έβγαλα. Αντίθετα τα προβλήματα τα έχω στον υπολογιστή με αυτή την έκδοση.

Δυστυχώς με την RC εγώ δεν βλέπω πλέον στο ΜΚ808b. Μπορεί να φταίει κάτι άλλο... Θα δοκιμάσω clean instal να δω....