Android Media Player

Μιας και πήγε εκεί το θέμα ερωτησούλα. Αύριο παραγγέλνω (επιτελους) το raspberry pi. Ειχα σκοπό να περάσω το raspbmc και όχι το openelec. Ξέρω πως είναι θέμα τεραστιο αλλά με 2 λόγια πιο είναι πιο ελαφρύ ή τελος πάντως πιο να βάλω? Απ τα λίγα που διάβασα το 2o..Ας μας δώσει κάπιος τα φώτα του με λίγα λόγια..

Όσο αναφορά στο "σπάσιμο" που βλέπει ο φίλος xlemp δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αυτό το κόψιμο (είμαι και γω ψείρας σ αυτο το θεμα) που βλέπει κάποιος σε 24p format (σε σχέση με τα 25p). Δεν ξέρω αν είναι αυτό αλλά αν είναι αυτό ειναι κάτι που μ ενοχλεί και μένα και δεν έχει να κάνει με android/pc/media player. Το χω δει σε όλα..

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/79186-To-**ΕΠΙΣΗΜΟ**-Νήμα-του-Raspberry-Pi

καλησπέρα σε όλους. έχω στον υπολογιστή to xbmc και σε minix 5 και minix 7 συνδεδεμένα όλα στο ίδιο δίκτυο. ερώτηση: αν στο xbmc του υπολογιστή στις ρυθμίσεις, υπηρεσίες, UPNP, ενεργοποιήσω το Διαμοιρασμός συλλογών μουσικής και video μέσω UPNP, μπορώ να παίζω μια ταινία στο xbmc του υπολογιστή (εννοώ όχι από τα αρχεία που έχω ήδη στον υπολογιστή αλλά μέσω stream του προγράμματος ) και να βλέπω την εικόνα στο ανδροειδές; γίνεται με αυτό τον τρόπο, θέλει άλλες ρυθμίσεις ή γίνεται με άλλον τρόπο;

Λοιπόν, σήμερα μόλις μου έφτασε το Mele F10-Pro. Σε πρώτη σύνδεση απλά με το Android stick η εμπειρία χρήσης είναι άκρως ευχάριστη. Airmouse με gyro με εμβέλεια από του διαόλου τη μανα, full πληκτρολογιακι, usb rechargeable και τα μυαλά στα καγκελα. Δεν έχω ψαχτεί ακόμα για voice λειτουργίες Skype κλπ ούτε για customization αλλά από εκεί που δεν ήξερα αν θα κάνει δουλειά όταν το παραλαβω, έχω να πω ότι είναι definitely a keeper!

Φίλε seno αυτό που λες εγώ το κάνω με το yatse

καλησπέρα. κάποιο λινκ για να καταλάβω τι είναι αυτό και πως γίνεται, γιατί δεν έχω ιδέα; ευχαριστώ.

ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. το εγκατέστησα, το ψιλορύθμισα αλλά κάπου υπάρχει λάθος. βλέπω τα addons μέσω του προγράμματος στην τηλεόραση, πατάω να παίξει μια ταινία, η ταινία αρχίζει να παίζει στο xbmc του υπολογιστή αλλά στην τηλεόραση βλέπω την αφίσα της ταινίας και το όνομα μόνο, αποκάτω τα κουμιά μπρος πίσω παύση κλπ και το χρόνο που περνάει αλλά ταινά δεν βλέπω. περιμένω βοήθεια παιδιά. ευχαριστώ. edit. το ίδιο συμβαίνει και αν παίξω κάτι κατευθείαν από τον υπολογιστή.

Last edited:
καλησπέρα σε όλους. έχω στον υπολογιστή to xbmc και σε minix 5 και minix 7 συνδεδεμένα όλα στο ίδιο δίκτυο. ερώτηση: αν στο xbmc του υπολογιστή στις ρυθμίσεις, υπηρεσίες, UPNP, ενεργοποιήσω το Διαμοιρασμός συλλογών μουσικής και video μέσω UPNP, μπορώ να παίζω μια ταινία στο xbmc του υπολογιστή (εννοώ όχι από τα αρχεία που έχω ήδη στον υπολογιστή αλλά μέσω stream του προγράμματος ) και να βλέπω την εικόνα στο ανδροειδές; γίνεται με αυτό τον τρόπο, θέλει άλλες ρυθμίσεις ή γίνεται με άλλον τρόπο;

Αν καταλαβα καλά θες να χρησιμοποιήσεις το xbmc του pc σαν server και να βλεπεις την ταινεια σε κάποιον client (προφανώς σε android). Αν εννοείς αυτό γινεται. Το μόνο που δεν θα μπορείς (ακόμα) είναι να βλέπεις και υπότιτλους μαζί.

φίλε Haris όπως έγραψα και παραπάνω έχω φτάσει σε ένα σημείο με τη χρήση του Yatse απλά περιμένω από τον gotthard και άλλα παιδιά που το χρησιμοποιούν κάποιες οδηγίες γιατί κάποια ρύθμιση μάλλον δεν έχω κάνει σωστά.

Δεν χρειάζεσαι κανένα yatse για να κάνεις κάτι που πλέον γίνετε απ'το ίδιο το xbmc - εφόσον μιλάμε για gotham builds. Το yatse το κάνει αυτό στην paid έκδοσή του ούτως ή άλλως.
Αν θέλεις να streamάρεις κάποιο local video πάτα c στο video -> play using...
Για online source, πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις την αναπαραγωγή στo pc, μετά πάτα y και επέλεξε την συσκευή που θέλεις.
Εννοείτε το xbmc πρέπει να τρέχει ήδη στην συσκευή που θέλεις να κάνεις stream.
Όπως είπε και ο Χάρης δεν μεταφέρονται και οι υπότιτλοι, οπότε θα πρέπει να κατεβάσεις νέους απ'το subtitle service.

Για να λειτουργήσουν όλα αυτά πήγαινε πρώτα στα settings/services και ενεργοποίησε όλες τις επιλογές κάτω απ'το upnp - σε όλες τις συσκευές.

Last edited:
στον υπολογιστή και σε όλα τα android έχω το Frodo 12.2 . το yatse το αγόρασα και γι αυτό προσπαθώ κατ' αρχήν μ' αυτό. αν δε τα καταφέρω θα περάσω το gotham builds.

Ακόμα έχεις frodo?! Ειδικά στα android θα δεις μεγάλη διαφορά με gotham.

Τόσο γρήγορα; Περίμενα ακόμα μια RC.

Το Amlogic AML8726-MX είναι καλή λύση για XBMC; Θυμάμαι οτι ήταν απο τα πιο συμβατά πριν λίγο καιρό.

Re: Απάντηση: Android Media Player

Και στο HTC sensation που πήγα να το δοκιμάσω δεν ανοίγει. Προσπάθησα και με clean install αλλά τα ίδια.