Μια χαρά. Εφόσον αυτά που θες τα παίζει -έστω και με ψάξιμο απ την μεριά σου- προτείνω να μην πειράξεις ρομ. Στην θέση σου -ακόμα και custom rom να έβρισκα, που στην δική σου περίπτωση δεν νομίζω να υπάρχει- θα το σκεφτόμουν 2 και 3 φορές αν θα την έβαζα. Συνήθως τετοιες ρομ έχουν περισότερα "προβληματα" από αυτά που φτιάχνουν , διότι ακριβώς δεν έιναι OFFICIAL..
Σκέφτομαι να κάνω κατι παρομοιο στο δικό μου μηχανημα (μκ808Β) τέλος Γενάρη που το περιμένω από Αμερική. Για δικτυακό streaming (αυτό βασικά μ ενδιαφερει) 2 είναι οι (μοναδικές μέχρι στιγμής) επιλογες για υπότιτλους σε ταινείες.
1) Μεσω XBMC (στο android) και SERVIIO dlna (pc). Προσοχή!Δεν εννοώ τον xbmc του kenomine (αυτόν που παίζει τα βιντεο στον mxplayer). Μιλάω για την κανονική έκδοση η οποία είναι ακόμα σε beta3 μορφή
2) Mεσω Qloud Media (android) και Qloud server (pc). Υπάρχει και μια 3η επιλογή αλλά δουέυει ΜΟΝΟ μεταξύ galaxy s 3 και pc:guitarist:
Ξαναλέω πως έχω δοκιμάσει τα 1 και 2 μεταξύ pc και Samsung Galaxy S3, και δουλευουν μια χαρά σε ότι ταινεία και αν έβαλα (με ελάχιστες εξαιρεσεις σε ορισμένα περίεργα format). Δεν ξερω αν θα μου δουλέψει το ίδιο απροβληματιστα στο μκ808Β για 2 λόγους:
A) Αν θα τρέξουν σαν προγράμματα
Β) Αν λόγω διπύρηνου μοτέρ θα έχουν lag. Επίσης δεν ξέρω αν θα καταφερω να χρησιμοποιήσω το usb2ethernet adaptor για να τραβήξω ιντερνετ (den skopeyv na χω wifi για διάφορους λόγους)
Ίδωμεν..
το μαγαζί σίγουρα είναι αξιόπιστο, μήπως σου έδωσαν λάθος tacking στείλτους ένα email. Και επειδή τπτ δεν είναι τυχαίο μήπως διάλεξες για χώρα καταλάθος Αυ, το λέω διότι είναι η πρώτη χώρα νομίζω στο drop down.Μ αρέσει που κανα τον έξυπνο και τελικά την πάτησα (θα φανεί). Παρρείγγειλα το μηχανημα μου (mk808B) με tracking number και μολις μπήκα στην singapore post να δω που βρίσκεται είδα πως έγινε despatched στην AU:-o Au=Australia.. Ξέρει κανείς τι παίζει??
το μαγαζί σίγουρα είναι αξιόπιστο, μήπως σου έδωσαν λάθος tacking στείλτους ένα email. Και επειδή τπτ δεν είναι τυχαίο μήπως διάλεξες για χώρα καταλάθος Αυ, το λέω διότι είναι η πρώτη χώρα νομίζω στο drop down.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.