Android Media Player

Με το MX Player και με οποιοδηποτε αλλο player η widget η δε ξερω και εγω τι αλλο,δε περνει κανενα πηραγμα η αυξομειωση brightness ,colour....κτλ
Προφανως γιαυτο υπαρχουν οι ρυθμισεις της τηλεορασεις.Ακομα παντος δε μου εχουν απαντησει...2η μερα σημερα...ειδωμεν.
το bsplayer πέρνει αλλά με gesture το οποιο δεν θυμάμαι

Γεια σας παίδες.
Έχω ψιλοκαταλήξει να πάρω ένα Neo X5. Έχει κανείς τίποτα αρνητικό να πει γι' αυτό, μπας και μου ξέφυγε κάτι;
Επίσης από πού προτείνετε να παραγγείλω; geekbuying ή deal extreme; Το έχω βρει και στο itx.bg που το προτιμώ λόγω απόστασης, αλλά βγαίνει μαζί με τα ταχυδρομικά +35 .

Καλή επιλογή. Το χω ξαναπεί ότι αν έπερνα τώρα κάτι αυτό θα περνα και γω. Προτείνω παραγγελία από το gb για 2 λόγους:

1) Αξιόπιστο site που σου δίνει και tracking number. Πρακτικά σημαίνει πως η παραγγελία σου δεν θα χαθεί
2) Το μονο που δίνει δωρεάν firmware updates μέσω του blog του

Καλές αγορές!

MINIX NEO 5

Παιδια τη λετε για αυτο

http://www.geekbuying.com/item/NEO-...-TF-Slot-XBMC-3G-Dongle-RJ45-Slot-312604.html

θα αντικαταστηση το πικο σε αυτονομο homecinema 7 καναλο με προβολεα .

Πρεπει να παιζει οπως και να εχει dd και dds . Aξιζει? η να κοιταξω κατι αλλο?

Απλα λεω να το βαλω να χαζευω και λιγο ιντερνετ και κανα παιχνιδη για τον μικρο

Ευχαριστω

Re: MINIX NEO 5

Παιδια τη λετε για αυτο

http://www.geekbuying.com/item/NEO-...-TF-Slot-XBMC-3G-Dongle-RJ45-Slot-312604.html

θα αντικαταστηση το πικο σε αυτονομο homecinema 7 καναλο με προβολεα .

Πρεπει να παιζει οπως και να εχει dd και dds . Aξιζει? η να κοιταξω κατι αλλο?

Απλα λεω να το βαλω να χαζευω και λιγο ιντερνετ και κανα παιχνιδη για τον μικρο

Ευχαριστω
δεν νομίζω ότι κανουν passthrough τα android players ακόμα :(

Διάβασα και αλλού οτι δεν κάνει passthrough ούτε απο HDMI, ουτε απο την ψηφιακή έξοδο ήχου.

Αν είναι γενικό πρόβλημα με τα android media players, να σταματήσω να το ψάχνω και να περιμένω να ωριμάσουν.

Φιλε μου θα σε απογοητευσω.... Δεν βγαζουν ακομα πολυκαναλο. Ειναι θεμα android και οχι hardware. Αυτο τουλαχιστον εχω διαβασει εγω και πιστεψε με, εχω διαβασει πολυ!! Για το brightness του φιλου πιο πανω, και μενα δεν ρυθμιζετε, εχω το iMito MX1. Ακομα τα android σαν player για ταινιες ειναι πισω. Εμενα και τα χρωματα μου φαινονται λιγο "αγρια", λιγο καπως, ασε που σε 24p δεν αλλαζει η συχνοτητα για να εχεις τελεια κινηση. Εγω το χρησιμοποιω πολυ για τα παιδια, εχω βαλει το xbmc και εχω πολυ ωραιο interface, ταινιες παιδικες οκ, και εκει που το εχω ευχαριστηθει ειναι στην μουσικη! Απο ιντερνετ ραδιο (tune in) μεχρι τα μουσικα μου αρχεια μεσω xbmc, παρα πολυ καλα! Για 40 ευρω που εδωσα, δεν τα κλαιω καθολου! Για HD ταινιες ομως οχι.(ακομα)

Το χουμε ξαναπεί. Το λειτουργικό είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Ακόμα και αυτά που μπορεί να κάνει (τώρα) είναι μια χαρά πιστεύω. Η γνώμη μου-και η γνώμη πολλών άλλων ακόμα που ασχολούνται με το android γενικά- πως όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνεται αισθητα. Θεωρώ πως στο τέλος του χρονου θα μπορούμε να μιλάμε για το 1ο καλό software...:) Μέχρι τότε..υπομονή!

ωραίο σαν design αυτό

5-0MP-and-Mic-Android-TV-camera-Google-Box-Stick-Dongle-HDMI-1080P-RAM-1GB-ROM.jpg_50x50.jpg

Λοιπόν έβαλα εχθές 2-3 ρομς, η μαμά 1080p beta είναι να την κλαίνε και οι ρέγγες, αλλά η finles 1.6 (την οποία άφησα κιόλας) πάρα πολύ καλή . Επίσης ανακάλυψα ότι αν αφήσεις τον ΜΧ ως έχει χωρίς να ενεργοποιήσεις το hw+ ή το sw παίζει απο μόνο του σε απλό HW το οποίο είναι εξαιρετικό σε απόδοση και παίζει και dts (τουλάχιστον στην finles)

Λοιπόν έβαλα εχθές 2-3 ρομς, η μαμά 1080p beta είναι να την κλαίνε και οι ρέγγες..

Και ήμουν έτοιμος να την βάλω..την 1.6 έβαλες ή την 1.6Α? Γενικές εντυπώσεις? Αξίζει ή όχι? Στο λέω γιατί εγώ άφησα την δικιά μου ως είχε, αυτήν δηλαδή

What_version_I_have(18.12.2012).jpg

Και βασικά το σκέφτομαι αν θα αξίζει να την βάλω ή όχι..

CameraZOOM-20130222133815355.jpg

αυτή 1.6a. Την μαμά 1080 μην την βάλεις τζάμπα κόπος έφτασε να παίζει 1080 ταινία σε 15φπς....., αλλά θα σου έλεγα να βάλεις την 1.6 αξίζει.

Ναι την είχα υπόψιν έτσι και αλλιώς. Θα την αφήσω να "ωριμάσει" και θα την βάλω σε λίγο καιρό. Εν αναμονή μιας καλής rom λοιπόν..

Όταν λέω '''ώριμη'' εννοώ να δώσει κάτι διαφορετικό από την μαμά και φυσικά να είναι σταθερή. Το να έχω π.χ hide status bar + κάτι άλλα εξτρά που δίνει δεν είναι και κάτι το τρομερό. Τα δίνει και η μαμά βάζοντας 2-3 extra apps. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι αρνητικό στην μαμά, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι σου τρωνε χώρο τα chinese apps. Βλέποντας και κάνοντας βασικα.. Άσε που βαριέμαι και την όλη διαδικασία..Αν ήταν λίγο πιο απλή θα το σκεφτόμουν!

*Υπόψιν μιλάω για το ΜΚ808Β και όχι το ΜΚ808..
**Μάλλον θα περιμένω για την 1.7 στο ΜΚ808Β:)

Last edited:
Όταν λέω '''ώριμη'' εννοώ να δώσει κάτι διαφορετικό από την μαμά και φυσικά να είναι σταθερή. Το να έχω π.χ hide status bar + κάτι άλλα εξτρά που δίνει δεν είναι και κάτι το τρομερό. Τα δίνει και η μαμά βάζοντας 2-3 extra apps. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι αρνητικό στην μαμά, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι σου τρωνε χώρο τα chinese apps. Βλέποντας και κάνοντας βασικα.. Άσε που βαριέμαι και την όλη διαδικασία..Αν ήταν λίγο πιο απλή θα το σκεφτόμουν!

*Υπόψιν μιλάω για το ΜΚ808Β και όχι το ΜΚ808..
**Μάλλον θα περιμένω για την 1.7 στο ΜΚ808Β:)
δίνει βασικά ταχύτητα και stability ;) ε απλή είναι πατάς το κουμπάκι το συνδέεις με το πισι και πατάς flash ;)

Last edited:
δίνει βασικά ταχύτητα και stability ;) ε απλή είναι πατάς το κουμπάκι το συνδέεις με το πισι και πατάς flash ;)

Εντάξει δεν είναι κάτι τρομερό απλά δεν έχω περάσει καν τους drivers στο pc οπότε αυτό λιγάκι με αποθαρύνει. Όπως και να το κάνουμε είναι μια "Α" διαδικασία που ψιλοβαριέμαι. Όταν βγει κάτι πραγματικά καλό (σε ρομ) θα το κάνω όμως στα σίγουρα.

Αν δοκιμάσεις και κανένα ασύρματο gamepad πες μας γιατί ενδιαφέρει πολλούς (και μένα μαζί).

Παιδιά καλημέρα να κάνω μια ερώτηση..το sixaxis από το το ps3 παίζει στα minix neo 5 και mk808b στα παιχνίδια?τα περιμένω να έρθουν από κίνα,παρήγγειλα για εμένα και ένα φίλο.επίσης εκτός από τις rom υπάρχουν και kernel που μπορούμε να βάλουμε?