Android Media Player

Καλησπέρα κι από εμένα,
ψάχνω κι εγώ να βρω ένα android media player και έπεσα πάνω σε αυτά:
archos
tp-link

Το πρώτο είναι ολοκληρωμένη επώνυμη πρόταση μιας και έχει και χειρηστήριο.
Διάβασα ότι θα βγει περίπου στα 130$ στην Αμερική, αλλά ακόμη τίποτα ενώ είχε ανακοινωθεί για Απρίλιο-Μάιο.
Το δεύτερο και αυτό επώνυμο, χωρίς τηλεχειριστήριο όμως.
Διάβασα εδώ, ότι θα βγει σύντομα Κίνα στα 56$.

Αν και δε βιάζομαι να αγοράσω android media player, με τις 2 αυτές προτάσεις
θεωρώ ότι αξίζει να περιμένω λίγο μέχρι να εμφανιστούν.

Καλημερα.

Εχω αυτο το android media player.

http://www.ebay.co.uk/itm/Measy-A5A..._Internet_Media_Streamers&hash=item20cc8e3776

Eνω δουλευε μια χαρα παρουσιασε προβλημα.

Οταν αναψει μενει σε μια πρασινη οθoνη με το ανθρωπακι του android και δεν προχωραει παρακατω.Δεν ειχα βαλει πολλες εφαρμογες για να γεμισει η μνημη.
Προσπαθω να κανω καποιο reset αλλα δεν τα καταφερα.

Εχετε καμια ιδεα τι φταιει ;

Αν δε λυθεί με reset - βγάλτο από τη πρίζα (όσο κουφο και αν ακούγεται)

Δοκίμασε να περάσεις ξανά το fw...

Αν, και πάλι, δεν ... επικοινώνησε με εκείνον που το αγόρασες για αντικατάσταση..

Δυστυχώς, από ότι έχω διαβάσει, τα Android MP... παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά βλαβών...

Ουτε με reset ουτε με πριζα εκανε κατι.Firmware δεν εχω να ξαναπερασω.

Το βλεπω για την ανακυκλωση.

Επικοινωνησα με τον πωλητη του ebay και μου εστειλε αρχεια για αναβαθμιση.Μολις κανω την αναβαθμιση και πανε ολα καλα θα βαλω κι εδω τα αρχεια και τις οδηγιες για οσους εχουν το ιδιο μηχανακι.

Αυτά τα μηχανηματάκια έχουν τη δυνατότητα εγκατάστασης εναλλακτικού player από το market, όπως τα tablets;

Τα πάντα εγκαθιστας,αυτή είναι η δουλειά τους να σου κάνουν την τηλεόραση tablet.όποια εφαρμογή δουλεύει στα κινητά δουλεύει και εδώ.

Το x5 το ειχα παραγγειλει για ενα φιλο και το δοκιμασα για μερικες μερες.
1. το τελευταιο επισημο firmware ειναι στα 720p.
2. Για 1080 πρεπει να εγκαταστησεις το custom στα 1080p
3. Στα 1080 παιζει ο mx χωρις κολληματα. Αρκει να αντεχει το δικτυο. Επισης σε μεγαλα 1080 κολλαει λιγο (15gb+ με ροη δεδομενων 5+mb/sec) αλλα στα 99% δεν εχεις σπασιματα λογω player
4. πολυκαναλο ηχο απο την οπτικη δεν εχεις. Η μαλλον απο μερικους ενισχυτες εχεις και σε αλλους οχι. Εμενα δεν ειχε (pioneer 1014). Κατι αλλοι κανανε βουντου και ειχανε αλλα δεν ειναι αξιοπιστο. Στερεο εχεις
5. 24fps δεν εχεις. Αν και το εχει στις ρυθμισεις δεν κανει χρηση κανενα προγραμμα. Το xbmc εχει την επιλογη για refresh adjust αλλα παπαλα. 60hz ελεγε η τηλεοραση μονιμως (lg 5500)
6. Γενικα για 720p και 1080p παιζει με το custom firmware. πολυκαναλο ηχο απο τη ψηφιακη δεν εχει και δεν εχει 24fps. Δεν δοκιμασα το hdmi passthrough γιατι ο ενισχυτης μου δεν παιρνει hdmi.
7. το android κανονικα επαιζε. το play store κατεβαζε τα παντα και ενα πληκτρολογιο, mouse και joystick της logitech που συνδεσα επαιξαν αμεσως. επισης ενα εξωτερικο wd τον ειδε αμεσως. Οι εξωτερικοι καλο ειναι να εχουν δικια τους τροφοδοσια γιατι αλλιως τα ζοριζεις. Επαιζε και torrent (atorrent) και το εβαλα να κατεβαζει 2 torrent και ταυτοχρονα εβλεπα ταινια (στα 720p) χωρις προβληματα. Μονο που δεν κατεβαζουν απο private trackers και δεν βλεπουν αρχεια μεγαλυτερα απο τα 4gb λογω android...
Καποιος player που δοκιμασμενα παιζει σωστα τα 24fps και εχει ψηφιακη εξοδο απο spdif υπάρχει?

Last edited:
Καποιος player που δοκιμασμενα παιζει σωστα τα 24fps και εχει ψηφιακη εξοδο απο spdif υπάρχει?

Οχι! Κανενα με player με android δεν παιζει 24fps! 'Η μαλλον κανενα εκτος απο ενα: το tizzbird F30. Το πηρα για καποιο φιλο και ειναι το μονο που παιζει 24fps δοκιμασμενα. Και πολυκαναλο ηχο! Android 2.3 εχει και δεν παιζει xbmc. Ειανι λιγο αργο αλλα ειναι δυνατο!

Οχι! Κανενα με player με android δεν παιζει 24fps! 'Η μαλλον κανενα εκτος απο ενα: το tizzbird F30. Το πηρα για καποιο φιλο και ειναι το μονο που παιζει 24fps δοκιμασμενα. Και πολυκαναλο ηχο! Android 2.3 εχει και δεν παιζει xbmc. Ειανι λιγο αργο αλλα ειναι δυνατο!

Να σου πω το xbmc μου αρεσει πολυ και μου λειπει απο τοτε που ειχα το xbox. Το ειχα μεχρι προσφατα σε ενα laptop με σπασμενη οθονη και επαιζε και 24p και τα παντα. Αν ομως υπαρχει ενα μικρο android στα 60-70ευρα που εχει
1. 24p
2. ψηφιακη πολυκαναλη εξοδο που να μπορεις να ρυθμισεις το delay του ηχου (γιατι η τηλεοραση μου βαζει ενα delay 150ms λογω επεξεργασιας) τοτε θα μου εκανε.
Αλλα απο οτι βλεπω σε αναμονη μεχρι να βγει κατι που να τα κανει αυτα...

Σε αυτα τα λεφτα μονο το raspebery pi κανει αυτα που θες. Δεν εχει android αλλα xbmc (σε linux) και κανει και 24π και το 2 που θες...

Σε αυτα τα λεφτα μονο το raspebery pi κανει αυτα που θες. Δεν εχει android αλλα xbmc (σε linux) και κανει και 24π και το 2 που θες...

δεν εχει ψηφιακη εξοδο. Η tv μου δεν κανει passthrough οποτε αναγκαστικα τον πολυκαναλο ηχο πρεπει να τον παρω απο ψηφιακη εξοδο. Βεβαια εχω μια sound blaster usb και αμα τη συνδεσω μπορει να παρω απο εκει εξοδο αλλα για να το κανω πρεπει να βαλω το xbmc eden που ειναι το τελευταιο που εχει το dual audio patch για να δινει σε δυο εξοδους...

Παίδες hello ξανά και από μένα. Μετά από σχεδόν 6 μήνες ζωής και χρήσης με το mk808b είμαι αρκετά ικανοποιημένος γι αυτό που το ήθελα. Ελάχιστα προβληματάκια (π.χ καμμιά φορά κολάει) αλλά σε γενικές γραμμές όλα οκ. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Θέλω να βλέπω στο android tv stick μου, τα videos photos & audio που έχω στο κινητό μου (galaxy s3). Θεωρητικά πρέπει να κάνω το κινητό μου server και από κει και πέρα με κάποιο app να το "δει" το mk808b. Έχω δοκιμάσει πολλά προγράμματα και πολλές αλχημείες αλλά δεν έχω βρει κάτι που να δουλεύει. Αν ξέρει κάποιος ή αν το έχει κάποιος κάνει - ας μου πει!

Παίδες hello ξανά και από μένα. Μετά από σχεδόν 6 μήνες ζωής και χρήσης με το mk808b είμαι αρκετά ικανοποιημένος γι αυτό που το ήθελα. Ελάχιστα προβληματάκια (π.χ καμμιά φορά κολάει) αλλά σε γενικές γραμμές όλα οκ. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Θέλω να βλέπω στο android tv stick μου, τα videos photos & audio που έχω στο κινητό μου (galaxy s3). Θεωρητικά πρέπει να κάνω το κινητό μου server και από κει και πέρα με κάποιο app να το "δει" το mk808b. Έχω δοκιμάσει πολλά προγράμματα και πολλές αλχημείες αλλά δεν έχω βρει κάτι που να δουλεύει. Αν ξέρει κάποιος ή αν το έχει κάποιος κάνει - ας μου πει!
Η λυση που σου προτεινανε στο freaktab δεν λειτουργει?

Η λυση που σου προτεινανε στο freaktab δεν λειτουργει?

Στην αρχή λειτούργησε η λύση του dms media server+controller αλλά τώρα δεν λειτουργεί:( Βασικά μια "βλέπει" το κινητό μου (ο Pixel Media Controller) και μια όχι. Τελευταία δεν το βλέπει καθόλου. Κατέβασα και αυτό στο κινητό https://play.google.com/store/apps/...S5pY2Vjb2xkYXBwcy5zZXJ2ZXJzdWx0aW1hdGVwcm8iXQ.. και σύμφωνα με τους developers πρέπει να δουλέψει μέσω του lan search του es file explorer (ακόμα δεν το χω δοκιμάσει). Θα το δω και θα επανέλθω..

p.s Το αρχικό θρέντ που άνοιξα στο freaktab είναι αυτό: http://www.freaktab.com/showthread.php?5000-SHARE-CONTENT-FROM-ANDROID-DEVICE-TO-MK808B&highlight=

Στην αρχή λειτούργησε η λύση του dms media server+controller αλλά τώρα δεν λειτουργεί:( Βασικά μια "βλέπει" το κινητό μου (ο Pixel Media Controller) και μια όχι. Τελευταία δεν το βλέπει καθόλου. Κατέβασα και αυτό στο κινητό https://play.google.com/store/apps/...S5pY2Vjb2xkYXBwcy5zZXJ2ZXJzdWx0aW1hdGVwcm8iXQ.. και σύμφωνα με τους developers πρέπει να δουλέψει μέσω του lan search του es file explorer (ακόμα δεν το χω δοκιμάσει). Θα το δω και θα επανέλθω..

p.s Το αρχικό θρέντ που άνοιξα στο freaktab είναι αυτό: http://www.freaktab.com/showthread.php?5000-SHARE-CONTENT-FROM-ANDROID-DEVICE-TO-MK808B&highlight=

Το BubbleUpnp το δοκίμασες;
Το εγκαθιστάς και στις 2 συσκευές, δε χρειάζεται να ορίσεις server και client.
Το αφήνεις να τρέχει στη μνήμη του 808.
Πας από το κινητό στην επιλογή devices του προγράμματος, διαλέγεις local media player (για αναπαραγωγή των αρχείων του κινητού σου) και διαλέγεις ως player το bubbleupnp renderer (που αντιστοιχεί στο 808).

Last edited:
Το BubbleUpnp το δοκίμασες;
Το εγκαθιστάς και στις 2 συσκευές, δε χρειάζεται να ορίσεις server και client.
Το αφήνεις να τρέχει στη μνήμη του 808.
Πας από το κινητό στην επιλογή devices του προγράμματος, διαλέγεις local media player (για αναπαραγωγή των αρχείων του κινητού σου) και διαλέγεις ως player το bubbleupnp renderer (που αντιστοιχεί στο 808).
Κατά έναν περίεργο τρόπο, δε μπορώ να κάνω edit το μήνυμά μου...
Γίνεται και χωρίς να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα στο 808 και απλά διαλέγεις ως renderer το eHome του 808, αλλά με τον τρόπο που περιέγραψα πιο πάνω μπορείς να διαλέξεις εξωτερικά προγράμματα αναπαραγωγής μέσω του Bubble. Εγώ π.χ. έχω το MX player για βίντεο, το quick pic για τις φωτό και το poweramp για τη μουσική...

Sent from my iMito MX1.