Ότι και απ τα 2 και αν κάνω όμως υποθέτω πως θα πρέπει να ''τρέχει" στο mk808 είτε το BubbleUpnp είτε το eHome..σωστά?
Λοιπόν το προσπάθησα μόλις. Φίλε sakis ότι και αν κάνω στο local renderer του bubbleupnp (κινητό) ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ το mk808b (θα πρεπε να δείχνει πχ είτε ehome είτε bubble, αλλά δείχνει ΜΟΝΟ local renderer). Βασικά φοράω την μαμά ρομ, δεν έχω δοκιμάσει με καμμιά custom. Τι δεν κάνω καλά? Μήπως είναι θέμα ρομ τελικά και άδικα παιδεύομαι?
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως για κάποιο λόγο το mk δεν βλέπει το κινητό μου και το αντίστροφο. ΑΥτό πιθανώς να συμβαίνει γιατί είτε:
1) στον 6ο έχω δημιουργήσει ένα ας πούμε υποδίκτυο (σε σχέση με το δίκτυο του 7ου) που ναι μεν είναι το ίδιο, όμως ΙΣΩΣ (και λέω ίσως δεν ξέρω αν παίζει αυτό) να χρειάζονται οι 2 αντάπτορες pairing (που δεν το έχω κάνει εξαρχής μιας και είχα ιντερνετ κάτω)..
Για το pair το manuall γράφει:
The Homeplug AV standard uses 128-bit AES (Advanced Encryption Standard) to safely transmit data between powerline dvices. For the powerline devices to communicate with each other, they all need to use the same Network Membership Key (NMK). Otherwise, they cannot unscramble the encrypted data sent in the powerline network.
The Pair button allows you to set up a secure powerline connection with other HomePlug AV compliant powerline devices (η αλήθεια είναι πως στον 7ο έχω το TL-PA250 adapter ενώ στον 6ο το TL-WPA 281, ίδιας μάρκας και τα 2 αλλά διαφορετικά μηχανήματα..) which also support the Pair feature. Here takes TP-LINK powerline devices for example (PA211 for device A and C, WPA281 for device B).
2) είτε κάτι κάνει conflict με το wpa secured password που χω βάλω στο wifi του 6ου ορόφου
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..
Το raspberry παιζει πολυ καλυτερα το xbmc απο οτι τα android.εγω παντως που εχω το minix x5 ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Επειδή έχω φάει κόλλημα και θέλω να πάρω μία φτηνή συσκευή xbmc. Θα ήθελα να ρωτήσω μεταξύ raspberry pi B με 512 ram και κάποιου διπύρηνου Android όπως το minix ποιο τρέχει καλύτερα xbmc?
Επειδή έχω φάει κόλλημα και θέλω να πάρω μία φτηνή συσκευή xbmc. Θα ήθελα να ρωτήσω μεταξύ raspberry pi B με 512 ram και κάποιου διπύρηνου Android όπως το minix ποιο τρέχει καλύτερα xbmc?
γειά σε όλους. έχω το εξής ερώτημα. σε ένα δίκτυο είναι συνδεδεμένα ταυτόχρονα ένας δορυφορικός δέκτης, ένα minix 5 με xbmc, ένας σταθερός υπολογιστής και ένα laptop με xbmc. το ερώτημα είναι: μπορώ να βλέπω μέσω xbmc τα κανάλια του δορυφορικού δέκτη στο minix ή στον υπολογιστή;
αν θέλει μόνο enigma2, δυστυχώς ο spiderbox που έχω δεν έχει.
Όπως είναι τώρα η κατάσταση εννοείται raspberry pi B. Ίσως κάποια στιγμή φθάσει να λειτουργήσει και σε android ικανοποιητικά. Μέχρι τότε όμως αν ντε και καλά το θες (το χω ξαναπεί: δεν έχω καταλάβει το κόλλημα που έχετε φάει με το xbmc αλλά περί ορέξεως..). Υπάρχουν φήμες πως η επόμενη major update του xbmc (android) θα είναι αρκετά πιο δυνατή.Αυτό επίσης με το 24p το ένοιωσα και γω στο πετσί μου όταν πήγα να στριμάρω ταινία με 23.976 frames/s και όντως η δράση "κοβόταν"
Το έκανα μέσω qloud media αλλά νομίζω πως είναι natively problem του ανδροειδούς. Για την ψηφιακή έξοδο spdif δεν γνωρίζω..
Το θέμα με το xbmc είναι ότι δεν γνωρίζω άλλη πλατφόρμα που να έχει εξώφυλλα-περιλήψεις και διάφορα τέτοια για τις ταινίες και την μουσική σου , αυτόματο κατέβασμα υποτίτλων και streaming services (εμένα με ενδιαφέρουν κυρίως τα αθλητικά) και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον (με τις κατάλληλες ρυθμίσεις βέβαια)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.