Android Media Player

Αν μιλας για το minix,δεν εχω κανενα θεμα με drops σε wifi,ethernet αψογο,auto hide bar δεν εχει εχω βαλει την σχετικη εφαρμογη,multitasking χωρις προβλημα,streaming απο xbmc οκ.Πιστευω οτι ειναι οσο stable χρειαζεται.Φαντασου εχω βαλει την 2.2.3 παιζουν ολα αψογα και σκεφτομαι νατην βγαλω για την 2.2.4 γιατι δεν εχω χρονο.

Νόμιζα πως η 2.2.3 έχει ήδη auto hide bar.. αλλά απότι διαβάζω όχι. Βλέπω πως:

virtual_touchscreen.ntts.ko are loaded at startup :P Άρα δουλεέυει πλέον και το sixaxis...καλό αυτό..Γενικά δηλαδή αξίζει να την περάσω (σε σχέση με την μαμά official 4.1.1 που έχω) ή να πάω κατευθείαν στην μαμά 4.2.2?

Πιστευω οτι καλυτερα θα ηταν να περασεις αυτη,αφου μεχρι να βγει η stable 4.2.2 θα περασει καιρος...Αν δουλεψεις το sixaxis και εχεις ορεξη κανε μας ενα οδηγο,γιατι δεν το εχω καταφερει.

Πιστευω οτι καλυτερα θα ηταν να περασεις αυτη,αφου μεχρι να βγει η stable 4.2.2 θα περασει καιρος...Αν δουλεψεις το sixaxis και εχεις ορεξη κανε μας ενα οδηγο,γιατι δεν το εχω καταφερει.

Κάποια στιγμή σκέφτομαι κάποιον controller να πάρω (ps3 original) οπότε ναι με ενδιαφέρει το θέμα. Θα κάνω και σχετικό video. Για μένα (mk808b) έχει βγει η stable 4.2.2 οπότε ίσως την περάσω..

senos την 720 να βάλεις, η 1080 είναι ακόμα beta

Σκέφτομαι αντικαταστήσω το WD TV Live 3ετίας που έχω.
Αυτό πως σας φαίνεται;
Θα κάνει όλα όσα θέλω χαλαρά (.mkv 720p/1080p) μέσω δικτύου;
http://www.ebay.com/itm/27122610641...X:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_5603wt_1161

Ειδικά αν θες mkv 720/1080 + XBMC σχεδόν απροβλημάτιστο συμφωνώ με nakata. Αν θες απλά all - around μηχάνημα τότε κάτι σε στυλ minix x5 (ή αν περιμένεις λίγο το χ7) θα ταν ιδανικό..

Από όσο μπορώ να δώ έχει ανεμιστηράκι και το φοβάμαι για θόρυβο.
Άλλη πρόταση (καλύτερα από ebay) σε αυτά τα λεφτά +-;

Το ξέρω, το έψαξακι εγώ.
Γι'αυτό είπα καλύτερα ebay. Να το βρίσκω μεμιάς... -bye-

Εσύ που έχεις δοκιμάσει αρκετά από αυτά μπορείς να μας πεις εάν τα διπύρηνα έχουν πραγματική διαφορά απόδοσης από τα μονοπύρηνα στο xbmc και στις ταινίες?

Εσύ που έχεις δοκιμάσει αρκετά από αυτά μπορείς να μας πεις εάν τα διπύρηνα έχουν πραγματική διαφορά απόδοσης από τα μονοπύρηνα στο xbmc και στις ταινίες?

To XBMC ακόμα έχει προβλήματα με το hardware acceleration. Το δοκίμασα σε nVidia Tegra3 και, ενω το ΜΧ Player παίζει κανονικά, το XBMC ζορίζεται ακόμα και στα 720p.
Μόνη λύση προς το παρόν είναι η χρήση εξωτερικού player.

Αν εξαιρέσουμε το xbmc που από ότι έχω καταλάβει δεν είναι ακόμη έτοιμο για android , στις υπόλοιπες εφαρμογές και κυρίως στην αναπαραγωγή ταινιών υπάρχει πραγματική διαφορά επιδόσεων διπύρηνου και μονοπύρηνου?

Αν εξαιρέσουμε το xbmc που από ότι έχω καταλάβει δεν είναι ακόμη έτοιμο για android , στις υπόλοιπες εφαρμογές και κυρίως στην αναπαραγωγή ταινιών υπάρχει πραγματική διαφορά επιδόσεων διπύρηνου και μονοπύρηνου?

Φυσικά και στο 2πύρινο δουλεύει καλύτερα..

Περίμενε να βγει, να δοκιμαστεί και μετά το αγοράζεις ...
Οι κινέζοι βγάζουν πολλά νέα μοντέλα.
Αλλά πάσχουν σε firmware και έχουν μεγάλα ποσοστά αστοχίας υλικού από νωρίς ...

Οπότε υπομονή ... :)

αυτό τι λέει;

http://www.measy.com.cn/product/showproduct66_en.htm

Έχει χαθεί η μπάλα με τα android. Άλλο είναι quad core με rockchip άλλο με Allwinner και τελικά δεν έχω καταλάβει ποιες οι διαφορές και ποιο τελικά καλύπτει Smooth playback στα 1080p , 3d ,smooth xbmc.