Android Media Player

" Έχει χαθεί η μπάλα με τα android. Άλλο είναι quad core με rockchip άλλο με Allwinner και τελικά δεν έχω καταλάβει ποιες οι διαφορές και ποιο τελικά καλύπτει Smooth playback στα 1080p , 3d ,smooth xbmc."

και εγώ αυτό ψάχνω !!!!

Last edited:
αυτό τι λέει;

http://www.measy.com.cn/product/showproduct66_en.htm

Έχει χαθεί η μπάλα με τα android. Άλλο είναι quad core με rockchip άλλο με Allwinner και τελικά δεν έχω καταλάβει ποιες οι διαφορές και ποιο τελικά καλύπτει Smooth playback στα 1080p , 3d ,smooth xbmc.

" Έχει χαθεί η μπάλα με τα android. Άλλο είναι quad core με rockchip άλλο με Allwinner και τελικά δεν έχω καταλάβει ποιες οι διαφορές και ποιο τελικά καλύπτει Smooth playback στα 1080p , 3d ,smooth xbmc."

και εγώ αυτό ψάχνω !!!!

Παίδες..αυτό που ξέρω εγώ είναι πως γενικά οι Allwinner "παίζουν" καλύτερα ότι έχει να κάνει με 1080p, xbmc κλπ..σε σχέση με τα 3066 rk. Μιλάω για τα 3066 και όχι για τα 3188 rk τα οποία και έχουν άλλη "αρχιτεκτονική" και είναι πιο εύκολο απο τους devs να πειραχθούν οι kernels. Συνεπώς παίζει ρόλο για το τι "θες" άνα μηχάνημα. Για all around usage εγώ θα προτιμούσα (τώρα πλέον) έναν 3188 rk.. Αν ήθελα ΜΟΝΟ xbmc και τπτ άλλο θα πήγαινα σε Rasberry Pi.. Ακόμα έχουν δρόμο τα ανδροειδή..

Όσο γι αυτό http://www.measy.com.cn/product/showproduct66_en.htm 1η φορά το βλέπω..αλλά φαίνεται τέρας..:firstprize::firstprize:Και με βάση και τις τιμές των άλλων , μάλλον κοντά στα 150 $ θα έρθει, οταν έρθει..

Last edited:
Παίδες..αυτό που ξέρω εγώ είναι πως γενικά οι Allwinner "παίζουν" καλύτερα ότι έχει να κάνει με 1080p, xbmc κλπ..σε σχέση με τα 3066 rk. Μιλάω για τα 3066 και όχι για τα 3188 rk τα οποία και έχουν άλλη "αρχιτεκτονική" και είναι πιο εύκολο απο τους devs να πειραχθούν οι kernels. Συνεπώς παίζει ρόλο για το τι "θες" άνα μηχάνημα. Για all around usage εγώ θα προτιμούσα (τώρα πλέον) έναν 3188 rk.. Αν ήθελα ΜΟΝΟ xbmc και τπτ άλλο θα πήγαινα σε Rasberry Pi.. Ακόμα έχουν δρόμο τα ανδροειδή..

Όσο γι αυτό http://www.measy.com.cn/product/showproduct66_en.htm 1η φορά το βλέπω..αλλά φαίνεται τέρας..:firstprize::firstprize:Και με βάση και τις τιμές των άλλων , μάλλον κοντά στα 150 $ θα έρθει, οταν έρθει..
+1

Λογικό να χάθηκες...
να ξέρεις ότι Android και XbMC έχουν προβλήματα...

μην ψαρώνεις με τους 18πύρηνους...

Τα περισσότερα έχουν θέμα με το firmware...
οι κινέζοι βγάζουν hardware ναι.. αλλά από firmware είναι ΓΤΠ..

Επίσης τα περισσότερα Android players έχουν μεγάλα ποσοστά αστοχίας κατά τις πρώτες ημέρες χρήσης...
(σκέψου ότι υπάρχουν android που αν τους βάλεις 2 δίσκους usb καίγονται)....

Οπότε να ξέρεις ότι αγοράσεις θέλει προσοχή...
(και το άσχημο είναι ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστα reviews......)

Ως γνήσιος beta tester έχω αγοράσει το Gbox Midnight MX2 (από Αμερική)....
το έχω στο κουτί ... ελπίζω να βρω χρόνο να το παρουσιάσω την επόμενη εβδομάδα..

Re: Απάντηση: Android Media Player

...έχω αγοράσει το Gbox Midnight MX2 (από Αμερική)....
το έχω στο κουτί ... ελπίζω να βρω χρόνο να το παρουσιάσω την επόμενη εβδομάδα..

Αυτό ήθελα να τσιμπήσω αλλά δεν..Το περιμένουμε το τεστ με αγωνία!!;)

Δεν εχω ενισχυτη,δουλευει με την 2.2.4 και με το μαμισιο της 20.05

Δεν εχω ενισχυτη,δουλευει με την 2.2.4 και με το μαμισιο της 20.05

αν δεν εχεις ενισχυτη πως το δοκιμασες? Το οτι βγαζει 5.1 ηχο απο τη hdmi ειναι γνωστο. Για την οπτικη σε ενισχυτη ρωτησα. Συγνωμη αν δεν εγινα κατανοητος...

Είχα υποσχεθεί ένα review του gbox mx2 ..

Στη συσκευή που έλαβα δεν δουλεύει σωστά το hdmi .

Επιβεβαιώνει αυτο που είχα πει για μεγάλο ποσοστό ελλατωματκών android players :)

Οπότε το review αναβάλλεται :)

Last edited:
Πράγματι το επιβεβαιώνω και εγώ σχετικά με τις ελαττωματικές android players συσκευές!!
Είχα παραγγείλει αυτήν εδώ την συσκευή
http://www.ebay.de/itm/Android-4-0-...1-/330909114729?ssPageName=ADME:X:RTQ:DE:1123
δούλεψε μόλις 3-4 ώρες και μετά τα ``έπαιξε´´!!
Την επέστεψα και ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιο επιπλέον πρόβλημα, μου έστειλαν τα λεφτά αμέσως πίσω....Αν και από την Κίνα δεν το έπαιξαν....Κινέζοι!!

Last edited:
Είχα υποσχεθεί ένα review του gbox mx2 ..

Στη συσκευή που έλαβα δεν δουλεύει σωστά το hdmi .

Επιβεβαιώνει αυτο που είχα πει για μεγάλο ποσοστό ελλατωματκών android players :)

Οπότε το review αναβάλλεται :)

Τι ενοείς δεν δουλεέυι σωστα το hdmi? από που το πήρες μην την πατήσει κανας ανυποψίαστος?:(

Καλησπερα σε ολους τους συμφορουμιτες. Αν και έχουν αναφερθεί οι ικανοτητες οικιακής δικτυακής αναπαραγωγής αρχείων media, θα ηθελα να θέσω μια πιο συγκεκριμένη ερώτηση προς τους αγαπητούς συμφορουμίτες οι οποίοι κατεχουν android media player. Με δεδομένη την UPnP/DLNA λειτουργία τους , πως συμπεριφέρονται ως media renderers? δηλ. συνδεση σε οικιακο δίκτυο ενσύματα>desktop/laptop ως media server με αναλογο software για αποκωδικοποιηση (PS3 Media server ? Plex? λειτουργικές προτάσεις ? ) > android MP για αναπαραγωγή (με αντίστοιχο πρόγραμματάκι λογικά? ). Φαντάζομαι οτι με αυτόν τον τρόπο θα λυνονται και όποες "αδυναμίες" των ανδροιδών ως media players ή κάνω λάθος? Οι διευκρινήσεις σας στην -nooby σίγουρα για κάποιους σας- απορία μου , θα είναι καθοριστική στην απόφαση μου για την αγορα ενός τετοιου...γκατζετακίου ( πιθανές επιλογές : egreat U8, measy B4K, minix neo X7 , mele1000 κλπ. αναλόγως βέβαια και την custom firmware υποστηριξη...)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:SFGSFGSF:

Φίλε koukoulis καλωςήρθες καταρχήν. Στην ερώτησή σου: Σαν "σύνδεση" σε dlna δίκτυο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με όλα τα ανδροειδή. Επίσης μπορείς να κατεβάσεις πολούς video players και μέσω αυών να βλέπεις..

Το θέμα είναι το τι θες να στριμάρεις.. Πχ για ταινείες low res (π.χ 720p ή και χαμηλού bitrate) δεν θα χεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Εκτός ίσως από ταινείες 24p που εκεί υπάρχει ένα μικρό αλλά ορατό πρόβλημα στο playback που ακόμα δεν έχει διορθωθεί και δεν ξέρω και αν θα γίνει..

Για movies hi res (1080p, υψηλό bitrate) εκεί υπάρχει ένα θέμα που όμως τα τελευταία tweeks το διορθώνουν. Αυτό που πρακτικά κάνουν είναι να διορθώνουν το προβλημα μέσω φλασαρίσματος kernel 1080..Υπάρχουν κ'αποια προβληματάκια (π.χ το μηχανημα ζεστένεται περισότερο + κάποια άλλα) αλλά γενικά γίνεται ναι. Εξυπακούεται βέβαια πως για hi bitrates πρέπει στο μηχάνημα να φθάνει "καλώδιο" (cat5) και καλό θα ήταν το μηχανημα που θα πάρεις να έχει ήδη ethernet υποδοχή (γιατί αλλιώς θες και άλλα λεφτα για usb2ethernet adapter). Για κάποιες απορίες σου σχετικά με streaming/xbmc/kernels δες εδώ:

http://www.freaktab.com/showthread.php?4580-OLD-USE-NEW-POST-MK808b-FAQ-s-includes-1080p

Φίλε koukoulis καλωςήρθες καταρχήν. Στην ερώτησή σου: Σαν "σύνδεση" σε dlna δίκτυο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με όλα τα ανδροειδή. Επίσης μπορείς να κατεβάσεις πολούς video players και μέσω αυών να βλέπεις..

Το θέμα είναι το τι θες να στριμάρεις.. Πχ για ταινείες low res (π.χ 720p ή και χαμηλού bitrate) δεν θα χεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Εκτός ίσως από ταινείες 24p που εκεί υπάρχει ένα μικρό αλλά ορατό πρόβλημα στο playback που ακόμα δεν έχει διορθωθεί και δεν ξέρω και αν θα γίνει..

Για movies hi res (1080p, υψηλό bitrate) εκεί υπάρχει ένα θέμα που όμως τα τελευταία tweeks το διορθώνουν. Αυτό που πρακτικά κάνουν είναι να διορθώνουν το προβλημα μέσω φλασαρίσματος kernel 1080..Υπάρχουν κ'αποια προβληματάκια (π.χ το μηχανημα ζεστένεται περισότερο + κάποια άλλα) αλλά γενικά γίνεται ναι. Εξυπακούεται βέβαια πως για hi bitrates πρέπει στο μηχάνημα να φθάνει "καλώδιο" (cat5) και καλό θα ήταν το μηχανημα που θα πάρεις να έχει ήδη ethernet υποδοχή (γιατί αλλιώς θες και άλλα λεφτα για usb2ethernet adapter). Για κάποιες απορίες σου σχετικά με streaming/xbmc/kernels δες εδώ:

http://www.freaktab.com/showthread.php?4580-OLD-USE-NEW-POST-MK808b-FAQ-s-includes-1080p

Σ'ευχαριστώ φίλε μου για τον χρόνο σου και το λινκ !! Εννοείται cat5/rj45 για στριμαρισμα της προκοπής . Αν παρατηρησες, θα χτυπησω καποιο απο τα καινουργια τετραπυρηνα είτε με rockchip/mali ή με allwinner/powerVR , αναλογως τα πρωτα reviews και CFW's . Εκτός απο XBMC και ΜΧ player , κάποια εναλλακτική-απροβληματιστη πρόταση απο εμπειρία χρησης τους ?

Τι ενοείς δεν δουλεέυι σωστα το hdmi? από που το πήρες μην την πατήσει κανας ανυποψίαστος?:(

Αναβοσβήνει η εικόνα. Το δοκίμασα σε 2 διαφορετικες τηλεορασεις με διαφορετικα hdmi καλλωδια...

Αγορα απο τον επισημο πωλητη απο amazon.com

Σ'ευχαριστώ φίλε μου για τον χρόνο σου και το λινκ !! Εννοείται cat5/rj45 για στριμαρισμα της προκοπής . Αν παρατηρησες, θα χτυπησω καποιο απο τα καινουργια τετραπυρηνα είτε με rockchip/mali ή με allwinner/powerVR , αναλογως τα πρωτα reviews και CFW's . Εκτός απο XBMC και ΜΧ player , κάποια εναλλακτική-απροβληματιστη πρόταση απο εμπειρία χρησης τους ?

To XBMC ακόμα δεν δουλεύει καλά (δουλεύει αλλά ακόμα δεν είναι στο 100% των δυνατοτήτων του) εκτός αν πάρεις κάποιο μηχάνημα με intergrated xbmc ή κάποιο raspberry pi. Εγώ στη θέση σου θα περίμενα τα πρώτα reviews με τον measy B4K μιας και έχει allwinner cpu που όπως και να το κάνουμε ταιριάζει γάντι στον xbmc.. Εξάλλου το ξανάπα και σε άλλο ποστ μου, φαίνεται τέρας..Αν έχει και ΟΤG updates..σώθηκες!:violent-smiley-030:

Αναβοσβήνει η εικόνα. Το δοκίμασα σε 2 διαφορετικες τηλεορασεις με διαφορετικα hdmi καλλωδια...

Αγορα απο τον επισημο πωλητη απο amazon.com

Δοκίμασες κάποιο άλλο firmware? Custom ή μη? Κάτι σε firmware μου μυρίζει ή σε defected chip..

Last edited:
Εγώ στη θέση σου θα περίμενα τα πρώτα reviews με τον measy B4K μιας και έχει allwinner cpu που όπως και να το κάνουμε ταιριάζει γάντι στον xbmc.. Εξάλλου το ξανάπα και σε άλλο ποστ μου, φαίνεται τέρας..Αν έχει και ΟΤG updates..σώθηκες!:violent-smiley-030:

Συμφωνώ, αλλά ακόμα...νέκρα.:furious3:.και ποση υπομονή να έχεις οταν οπου να'ναι βγαινει το Χ7:gossip::award: