Android Media Player

Πάντως τώρα που το θυμήθηκα, το nba 2k13 παίζει μια χαρά χωρίς drop frame, στο στο pipo m6 ταμπλετακι τετραπυρινο με rockchip 3188 και 2gb μνήμη.

Χμμ..εγώ πάντως που το βαλα στο mk808b μου, σερνόταν στην κυριολεξία (antutu μου βγαζε 9600). Στο galaxy s 3 που χω δεν πετάει αλλά παίζεται (antutu 12600, ίδια έκδοση). Συνεπώς θέλει ισχύ (?) ή και κάρτα γραφικών..Τα μηχανάκια που έχετε πάρει πάντως (4 πύρηνα) antutu δίνουν γύρω στο 15000 με μαμά ρομ. Ελπίζω να είναι αρκετή..Από περιέργια πάντως θυμήσου το σε παρακαλώ να το κοιτάξεις αν το συγκεκριμένο game παίζει καλά με ενδιαφέρει..

Χμμ..εγώ πάντως που το βαλα στο mk808b μου, σερνόταν στην κυριολεξία (antutu μου βγαζε 9600). Στο galaxy s 3 που χω δεν πετάει αλλά παίζεται (antutu 12600, ίδια έκδοση). Συνεπώς θέλει ισχύ (?) ή και κάρτα γραφικών..Τα μηχανάκια που έχετε πάρει πάντως (4 πύρηνα) antutu δίνουν γύρω στο 15000 με μαμά ρομ. Ελπίζω να είναι αρκετή..Από περιέργια πάντως θυμήσου το σε παρακαλώ να το κοιτάξεις αν το συγκεκριμένο game παίζει καλά με ενδιαφέρει..

Εγώ περιμένω το himedia που έχει άσχετο τσιπάκι που δεν κάνει για παιχνίδια, δεν παίζει πολύ πιο απλά και antutu έχει 6000, πάντως στο ταμπλετ μου το παίζω άνετα, το m6 έχει retina οθόνη που κάνει φαντάζομαι χειρότερα τα πράγματα, άλλωστε είμαι μπασκετικός γενικά και το 2k13, το παίζω και σε ps3 και σε pc.

Last edited:
Για δες από περιέργεια..τι antutu score δινει το pipo? Στο λέω γιατί αν έχει πανω απο 12000 τότε οκ συμφωνώ..Πιο κάτω αποκλείεται να παίζει full fps το ΝΒΑ..:AFADF0:

Last edited:
Σ ένα video που ειδα στο youtube έγραφε 10.000. Προφανώς έχει αλλάξει το λογισμικό κατά πολύ + τις αλλαγές του antutu. Με 18000 ναι μια χαρά θα το παίζει. Δεν νομίζω θα αργήσει η ωρα που και τα 4core android tv sticks θα "παίζουν" σε αυτά τα νούμερα! Ίδωμεν..

Σ ένα video που ειδα στο youtube έγραφε 10.000. Προφανώς έχει αλλάξει το λογισμικό κατά πολύ + τις αλλαγές του antutu. Με 18000 ναι μια χαρά θα το παίζει. Δεν νομίζω θα αργήσει η ωρα που και τα 4core android tv sticks θα "παίζουν" σε αυτά τα νούμερα! Ίδωμεν..

Με την 3.2,επιανε 15500....το κουφό είναι ότι στο τεστ του himedia λένε ότι παίζει.. οριακά με antutu 6000.

Ok.Υπάρχει όμως πρόβλημα χωρίς antivirus?.Γιατί το δικό μου σχεδόν σε κάθε σελίδα που ανοίγω μου βγάζει <<security warning, το περιεχόμενο τις σελίδας έχει προβλήματα ασφάλεις>> οπότε πατάω continue για να το προσπεράσω.Εχω αμφιβολίες γι'αυτο ρωτάω

Προσωπικά δεν μου χει βγάλει ποτέ αυτό το μήνυμα όταν μπαίνω στο internet. Μήπως είναι κάτι στα settings σου?

Μπορεί.Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω.Επίσης θα δοκιμάσω το σαββατοκύριακο να δω ποδόσφαιρο από το sportlemon και θα αναφέρω και γι'αυτό.Ευχαριστώ πάντως.

Last edited:

Τα νούμερα αυτά επηρεάζουν την ποιότητα αναπαραγωγής ταινιών ή δεν χρειάζεται τόση "ιπποδύναμη";

Κωστα, χωρις να ξερω εαν σου απανταω σωστα στο ερωτημα σου και αν το καταλαβα σωστα,

δεν εχει να κανει με την επεξεργαστικη ισχυ η αναπαραγωγη ταινιων στα android media players,

εχει να κανει πιο πολυ με τη gpu, εξου και τα προβληματα με το xbmc...

ο κινεζος που το πουλαει σου λεει (εννοει και πραγματοποιει) οτι αυτο που υποσχομαι το κανω...

αναπαραγω τα αρχεια (με τον εσωτερικο Player),λειτουργω απροσκοπτα (χαχαχαχα καλο ε),και γενικοτερα μεχρι να βγαλω πιο σταθερο και καινουριο firmware,θα βγαλω αλλο μηχανημα οποτε αγορασε το...

εαν θελεις root,xbmc,kitkat android,να φυσαει,να αντικαταστησει το htpc,να παιζει 3d,να παιζει angry birds,να facebookαρει,να παιζει παιχνιδακια με wireless controllers και ολα αυτα στην τιμη των 50 ευρω, κοψτο λαιμο σου και καντο μονος σου...εμεις θα εξακολουθησουμε να πουλαμε...

αρα μεχρι να δουμε ανοιχτο κωδικα στις gpu εχουμε ακομα...

Ένα XBMC-box που να δουλεύει σωστά θέλω, άντε και λίγο browsing. Τα υπόλοιπα ελάχιστα με ενδιαφέρουν.

Δοκίμασα το τελευταίο XBMC στο Tegra-κι μου και φαίνεται να δουλεύει σωστά. Το μηχανάκι βγάζει σκορ ~14500 και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο ελάχιστο που πρέπει να κοιτάμε.

Παίδες το χω ξαναπεί. Όποιος θέλει xbmc προτείνω να πάει σε raspberry pi.
Βασικά ήδη έχω αρχίσει και ψήνομαι και γω για να το βάλω στην πάνω τηλεοραση ΜΟΝΟ και MONO για να streamαρω απ το xbmc. Δεν ήμουν ποτέ θιασώτης του αλλά όπως βλέπω έχει τρομερές δυνατοτητες (με τα add ons). Υπολογίζω πως με τα περιφερειακά του πως φτάνει γύρω στα 80 ευρώ (εκτός sd card , hdmi που τα χω). Στην τιμή μέσα είναι και ενα wifi dongle (δεν θέλω να βάλω καλώδιο γιατί εκει που ειναι η tv λίγο δύσκολο) καθώς και το flirc (remote control). Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα..

Kostas_Y με 14500 εισαι μια χαρά beleive me..εγω στο GS3 μου (με ~13000 antutu) η τελευταια 12.2 frodo έκδοση μια χαρά την βλέπω. Βέβαια σε μεγάλα bitrates κολώνει, αλλά το 90% των ταινειών που βλέπω ειναι το πολύ μέχρι 6 Mbit bitrate..

Πάντως με το τελευταίο xbmc 13a στο tablet πλέον παίζει και τα web-dl 1080p ασύρματα, σε πιο βαριά κολλάει, βελτιώνεται... βέβαια σαν το καλωδιακι δεν έχει.

Έτσι κι αλλιώς περιμένω ενα usb2ethernet με βάση τον ASIX chipset ax88772 οπότε θα δω την "δύναμή" του στο streamάρισμα. Από περιέργια περισσότερο θέλω να δώ αν θα παίξει μια δικιά μου ταινεία τύπου *.mov με 40 Mbit bitrate..

Σε σχέση με την stable 12.2 πως είναι η 13a?

Παίδες το χω ξαναπεί. Όποιος θέλει xbmc προτείνω να πάει σε raspberry pi.
Βασικά ήδη έχω αρχίσει και ψήνομαι και γω για να το βάλω στην πάνω τηλεοραση ΜΟΝΟ και MONO για να streamαρω απ το xbmc. Δεν ήμουν ποτέ θιασώτης του αλλά όπως βλέπω έχει τρομερές δυνατοτητες (με τα add ons). Υπολογίζω πως με τα περιφερειακά του πως φτάνει γύρω στα 80 ευρώ (εκτός sd card , hdmi που τα χω). Στην τιμή μέσα είναι και ενα wifi dongle (δεν θέλω να βάλω καλώδιο γιατί εκει που ειναι η tv λίγο δύσκολο) καθώς και το flirc (remote control). Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα..

Kostas_Y με 14500 εισαι μια χαρά beleive me..εγω στο GS3 μου (με ~13000 antutu) η τελευταια 12.2 frodo έκδοση μια χαρά την βλέπω. Βέβαια σε μεγάλα bitrates κολώνει, αλλά το 90% των ταινειών που βλέπω ειναι το πολύ μέχρι 6 Mbit bitrate..
Προς τα εκεί βλέπω να πηγαίνω στο τέλος. Αρκεί να βρω Rpi τόσο όμορφο όσο μερικά Android boxes

Πάντως με το τελευταίο xbmc 13a στο tablet πλέον παίζει και τα web-dl 1080p ασύρματα, σε πιο βαριά κολλάει, βελτιώνεται... βέβαια σαν το καλωδιακι δεν έχει.

Το πιο βαρύ που δοκίμασα ήταν το παρακάτω:
General
ID : 1 (0x1)
Format : MPEG-TS
File size : 5.49 GiB
Duration : 1h 4mn
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 12.2 Mbps

Video
ID : 33 (0x21)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : MPEG Video
Format version : Version 2
Format profile : Main@High
Format settings, BVOP : Yes
Format settings, Matrix : Custom
Format settings, GOP : M=3, N=15
Codec ID : 2
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 11.2 Mbps
Maximum bit rate : 24.0 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 29.970 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Compression mode : Lossy
Bits/(Pixel*Frame) : 0.180
Time code of first frame : 00:00:00;00
Time code source : Group of pictures header
Stream size : 5.05 GiB (92%)

Audio
ID : 36 (0x24)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Mode extension : CM (complete main)
Format settings, Endianness : Big
Codec ID : 129
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 384 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 16 bits
Compression mode : Lossy
Stream size : 177 MiB (3%)
Language : English

Δεν είδα σοβαρά σκαλώματα.

Απάντηση: Re: Android Media Player

Προς τα εκεί βλέπω να πηγαίνω στο τέλος. Αρκεί να βρω Rpi τόσο όμορφο όσο μερικά Android boxes

το μικρό NUC, το σκέφτεσαι καθόλου? 'Η ακόμα καλύτερα (και ακριβότερα φυσικά...) κανά μεγαλύτερο NUC, ή τα αντίστοιχα gigabyte brix? (και άλλοι βγάζουν παρόμοια)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

το μικρό NUC, το σκέφτεσαι καθόλου? 'Η ακόμα καλύτερα (και ακριβότερα φυσικά...) κανά μεγαλύτερο NUC, ή τα αντίστοιχα gigabyte brix? (και άλλοι βγάζουν παρόμοια)

Είδα τις τιμές και έκανα μεταβολή :p
Δεν θέλω να δώσω πάνω απο 100 (και πολλά λέω)