kyrliot
Supreme Member
Όλα αυτά δεν νομίζω να τα βρεις σε κανένα media player μάλλον θες κάποιο είδος PC με Windows ή Linux.εγω θελω ενα μηχανημα που να:
1. παιζει xbmc εστω με external player για τα 1080 (το xbmc το θελω για τα plugin και τη δυνατοτητα να κατεβαζει υποτιτλους) και να κανει passthrough τον ηχο αλλα να παιζει ταυτοχρονα και downmix απο την hdmi. Δηλαδη να μπορω να ακουσω την ταινια απο τη τηλεοραση οταν κοιμαται ο μπουλης αλλα να μπορω και να ανοιξω τον ενισχυτη χωρις να ψαχνω επιλογες.
2. να μπορει να πηγαινει σε 24fps/29fps/50fps/60fps μονο του χωρις να πασπατευω κουμπια
3 γενικα να ειναι λιγο σβελτο σε αποκριση (να ανοιγει σε λιγοτερο απο λεπτο και οταν πατας τα κουμπια να αποκρινεται).
4. Επισης να εχει audio player με gapless playback
5. να δινει και τη δυνατοτητα να ρυθμιζεις το delay του ηχου γιατι στις ταινιες ο ενισχυτης εχει 150ms διαφορα απο την τηλεοραση (δεν εχω hdmi στον ενισχυτη και ετσι υπαρχει διαφορα στην εικονα λόγω επεξεργασιας απο την τηλεοραση και τον πολυκαναλο ηχο απο το spdif).
Για αυτη τη τιμη τι θα προτεινες? Σημειωτεον το android δε με συγκινει αλλα να παιζει και κανα emulator δε με χαλαει...