Android Media Player

Re: XBMC-SubsLauncher-MXplayer

-Σημ.6 To SubsLauncher είναι συμβατό μόνο με τον MXplayer και XBMC με package name "org.xbmc.xbmc" (δλδ δεν είναι συμβατό με το SMPC για το Ouya ή το XBMCminix για το minix).

...ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός!
άρα σε μένα που έχω την έκδοση για το minix ή τη frodo 12.2 δε θα δουλεύει. σωστά;

άρα σε μένα που έχω την έκδοση για το minix ή τη frodo 12.2 δε θα δουλεύει. σωστά;

Στην έκδοση για το minix δεν θα δουλέψει με τον τρόπο που περιγράφω. Αν το frodo 12.2 είναι η stable έκδοση από το xbmc.org πιθανότατα θα δουλέψει.

Λοιπόν, η εναλλακτική πρόταση για να δει κάποιος ταινίες του XBMC χωρίς κολλήματα στο android tv stick/box του, είναι συνδιάζοντας τα εξής 4 προγράμματα XBMC, Subslauncher, Opensubtitles engine, MX player
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι
1)να εγκαταστήσετε τα 4 app στην android συσκευή σας,
2)να εκκινησετε μια φορά το xbmc και να το κλείσετε,
3) να χρησιμοποιήσετε κάποιον file manager με δυνατότητα προβολής κρυφών αρχείων (π.χ. ES file manager) και να δημιουργήσετε στην διαδρομή/sdcard/Android/data/org.xbmc.xbmc/files/.xbmc/userdata/ ένα αρχείο με την ονομασία playercorefactory.xml (το οποίο θα είναι κενό)
4)να εκκινήσετε μια φορά το mxplayer και να το κλείσετε.
5)να εκκινήσετε το Subslauncher και α) να επιλέξετε στο "Language" τη γλώσσα υποτίτλων "Greek", β) στο "Standard subtitle engine" να επιλέξετε το "OpenSubtitles engine", γ) να πατήσετε το "Make Subslauncher compatible with XBMC" και τέλος να κλείσετε το Subslauncher.

Τώρα μπορείτε να σετάρετε το xbmc με τα addon της αρεσκείας σας και όταν πατήσετε το link της ταινίας που θέλετε να δείτε αυτή δεν θα αναπαραχθεί στο xbmc αλλά θα ανοίξει το subslauncher, το οποίο θα ψάξει για ελλήνικούς υπότιτλους σύμφωνα με τον τίτλο της ταινίας του link που επιλέξατε και θα τους εμφανίσει για να επιλέξετε τον κατάλληλο. Αφού τσεκάρετε τον υπότιτλο που θέλετε πατάτε το play και εφόσον όλα έχουν γίνει σωστά ανοίγει ο MXplayer και αναπαράγει την ταινία που ζητήσατε έχοντας φορτωμένους και τους υπότιτλους χωρίς τα ενοχλητικά κολλήματα του XBMC.
-Σημ.1 Εάν θέλετε να δείτε ταινία χωρίς υπότιτλους, απλά όταν εμφανιστεί ο Subslauncher πατάτε play χωρίς να τσεκάρετε τίποτα και Yes.
-Σημ.2 Εάν ο τίτλος της ταινίας του link δεν αναγνωριστεί σωστά από το Subslauncher θα πρέπει να το διoρθώσετε χειροκίνητα και μετά να πατήσετε search.
-Σημ.3 Εάν ο τίτλος είναι σωστός αλλά δεν εμφανίστεί κανένας υπότιτλος στο subslauncher απλά ξαναπατήστε το search γιατί κάποιες φορές μπορεί να αργήσει ο subtiles engine να δωσει αποτελέσματα.
-Σημ.4 Ο MXplayer δεν αναπαράγει όλων των ειδών τα stream (π.χ streams από youtube) όταν θα θέλετε να αναπαράγετε ένα τέτοιο stream πρέπει πρώτα να εκκινήσετε το Subslauncher και να πατήσετε το "Remove SubsLauncher compatibility with XBMC" ώστε να ακυρώσετε την σύνδεση του XBMC με το Subslauncher και το link να αναπαραχθεί μέσα στο XBMC. Βέβαια για να γυρίσετε στην προηγούμενη κατάσταση θα πρέπει να μπείτε στο Subslauncher και να πατήσετε πάλι το "Make Subslauncher compatible with XBMC".
-Σημ.5 Τα stream από το Navix αναπαράγονται μέσα στο XBMC.
-Σημ.6 To SubsLauncher είναι συμβατό μόνο με τον MXplayer και XBMC με package name "org.xbmc.xbmc" (δλδ δεν είναι συμβατό με το SMPC για το Ouya ή το XBMCminix για το minix).

...ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός!

1000 ευχαριστω για τον οδηγο σου!! Πολυ αναλυτικος και κατατοπιστικος!!

Re: Απάντηση: Re: XBMC-SubsLauncher-MXplayer

Αυτός ο δέκτης και media player θα παίζει τα επίγεια ψηφιακά στην Ελλάδα http://www.aliexpress.com/item/DVB-...-2-2-HDMI-WIFI-TV-Receicer-3D/1434215240.html ; Στο site αναγράφει DVB-T2 και κάποιες συγκεκριμένες κωδικοποιήσεις...

Θεωρητικά ναι. Υποθέτω θα χει κάποιο software ενσωματωμένο που θα κάνει κάποιο search..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XBMC-SubsLauncher-MXplayer

Θεωρητικά ναι. Υποθέτω θα χει κάποιο software ενσωματωμένο που θα κάνει κάποιο search..
Το software το καλύπτει, το ζήτημα είναι εάν το hardware είναι εντάξει (αναφέρει QPSK, 16QAM, 64GAM). Ξέρω πως υπάρχουν διαφορετικές προδιαγραφες hardware (ευρώπη δυατική-ανατολική, ασία, αμερική κλπ)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XBMC-SubsLauncher-MXplayer

Το software το καλύπτει, το ζήτημα είναι εάν το hardware είναι εντάξει (αναφέρει QPSK, 16QAM, 64GAM). Ξέρω πως υπάρχουν διαφορετικές προδιαγραφες hardware (ευρώπη δυατική-ανατολική, ασία, αμερική κλπ)

Γνώμη μου. Ρώτα στην Digea ή σε κάποιο μαγαζί που είναι γνώστες.. Φαίνεται καλή περίπτωση όμως για all around μηχανημα (με μόνο μειον τα 4 giga ram)..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XBMC-SubsLauncher-MXplayer

Αυτές είναι οι προδιαγραφές του δέκτη που χρησιμοποιώ:
Frequency Range:
177.5~227.5 MHz
474~858 MHz

Input Level Range:
64QAM:-78.5dBm~-8.75dBm
16QAM:-84.1dBm~-8.75dBm
QPSK:-90.3dBm~-8.75dBm

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: XBMC-SubsLauncher-MXplayer

Αυτός ο δέκτης και media player θα παίζει τα επίγεια ψηφιακά στην Ελλάδα http://www.aliexpress.com/item/DVB-...-2-2-HDMI-WIFI-TV-Receicer-3D/1434215240.html ; Στο site αναγράφει DVB-T2 και κάποιες συγκεκριμένες κωδικοποιήσεις...
Στο κάτω μέρος της σελίδας έχει link για αυτό. Γιατί όμως στο link γράφει $73,60 ενώ όταν ανοίγω τη σελίδα μου το βγάζει στα $83,35; :chinscratch:

Εχω αγορασει τον mk808 και παρατηρω μια καθυστερηση στην εναρξη των βιντεο του youtube της ταξης των 30 sec. (και η πλακα ειναι πως τον πηρα για να χαζευω κανα βιντεακι απο κει, οταν η tv δεν παιζει τιποτα).
Μηπως ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο ;

δοκίμασε να πάς στην Διαχείρηση εφαρμογών, να πατήσεις στην εφαρμογή Youtube και να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων. Μετά ξανατρέξε το Youtube, συνδέσου ξανά στον google λογαριασμό σου και δοκίμασε εαν βελτιώθηκε η κατάσταση.

καλημέρα. δοκίμασα από την εφαρμογή navix κάποια αρχεία 3d (1080p έγραφε στις πληροφορίες) και με τις δύο εκδόσεις. στη frodo 12.2 το minix5 σερνόταν. στην έκδοση για το minix δούλεψε με κάποια κολλήματα κάποιες στιγμές. βέβαια δεν μπορούσα να δω καλά τους υπότιτλους που τους έβγαζε μισούς από τη μια μεριά και μισούς από την άλλη. θέλει ειδικούς υπότιτλους για 3d ή υπάρχει κάποια ρύθμιση άλλη;

παιδιά έχει κυκλοφορήσει καμιά καλή rom για το minix7 γιατί θα το κρατήσω τελικά και αυτό και ήθελα να του περάσω την έκδοση για το minix ή μπορώ να την περάσω και στο αρχικό δικό του;

δοκίμασε να πάς στην Διαχείρηση εφαρμογών, να πατήσεις στην εφαρμογή Youtube και να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων. Μετά ξανατρέξε το Youtube, συνδέσου ξανά στον google λογαριασμό σου και δοκίμασε εαν βελτιώθηκε η κατάσταση.
Ευχαριστω αλλα και παλι... τιποτα
το γυρισα στην 3.5 που ειχε στην αρχη και βελτιωθηκε κατα 5 - 10 sec αλλα και παλι κανει 25 sec να ξεκινησει (παντα με φουλ σημα).

πόσο κοντά είναι το wifi/router στο mk808? το δικό μου NEO-G4 έχω παρατηρήσει ότι δουλεύει πολύ καλύτερα στην τηλεόραση του υπνοδωματίου σε απόσταση 7-8 μέτρων από το router με παρεμβολή ενός τοίχου και 2-3 γραμμές σήμα παρά στην τηλεόραση του καθιστικού που το router είναι ακριβώς από κάτω με φουλ σήμα. Υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσεις σε άλλη θέση το mk808 σου?

Είναι γνωστό το "πρόβλημα" της κεραίας wifi του mk808..Υπάρχουν βιντεάκια που δείχνουν πως εύκολα πως διορθώνεται. Πιθανώς να φταίει αυτή και να αρχίζει σιγά σιγά να τα φτύνει..

Το ρουτερ ειναι στα 2 μετρα αποσταση. Το mk808 το εχω αγορασει μολις 3 μερες με βασικο σκοπο το youtube - απλα κανει πολυ χρονο να ξεκινησει τα βιντεο ειτε το ρουτερ ειναι διπλα φουλ σημα ειτε μακρυτερα. Δε βαριεσαι, οτι ειναι - ειναι.Απλα ηθελα να ηξερα κανει το ιδιο και σε αλλους;
Ευχαριστω για το ενδιαφερων - Καλα Χριστουγεννα!

Last edited:
καλημέρα σε όλους. μαζί με το minix7 έχω και αυτό το ασύρματο.
MINIX NEO A2 2.4G Wireless Air Fly Keyboard Mouse with Speaker and Microphone Support Gyroscope Game
http://www.geekbuying.com/item/MINI...Microphone-Support-Gyroscope-Game-318159.html
το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ το αναγνωρίζει κανονικά, λειτουργεί σαν τρελό. αλλού του δείχνω εγώ αλλού πάει ο δείκτης του. μήπως θέλει κάποια ρύθμιση μέσα από το λειτουργικό του minix; ευχαριστώ.