Android Media Player

Re: Απάντηση: Android Media Player

αυτό του eshop λέει τίποτα; xbmc σηκώνει;

φίλε τσέκαρε εδώ τον SUPA Chargedios τον number one του xbmchub στο youtube καναλι του που δοκιμάζει καθε εβδομαδα απο 2 διαφορετικά media players και έχει πεί οτι τα καλυτερα μηχανακια για xbmc ειναι 1) the little blackbox που έχει linux 2)Ouya με Android 3) matricom Gbox MX2 με Android.
όλα τα άλλα φίλε είναι για να κοιτάνε την πλάτη τους.

Re: Απάντηση: Android Media Player

αυτό του eshop λέει τίποτα; xbmc σηκώνει;

Τα χαρακτηρηστικά του επαρκούν για xbmc. Τώρα αν θα παίζει απροβληματιστα ή όχι, νομίζω ότι με τα κατάλληλα mods δεν θα έχει πρόβλημα.

thanks έριξα ήδη μια παραγγελία οπότε θα σας πω σύντομα επιδόσεις και αν αξίζει
βασικά απ ότι βλέπω χρειάζονται μεταπτυχιακό για το ...advanced setup τους και δεν ξέρω πότε θα μπω σε διαδικασία να ρίξω το διάβασμα που χρειάζεται!

Για όλα τα minix είναι αυτό? (px g4, neo x5, neo x7)?
Είναι για όλα τα Minix με stock rom ή με custom rom στην οποία η ταυτότητα της συσκευής δεν έχει αλλάξει στο build.prop. Επίσης Μπορεί να δοκιμαστεί σε rooted android tv stick/box με όμοια χαρακτηριστηκά (RK3066, RK3188, Mali 400 GPU) στα οποία έχει πειραχθεί το build.prop ώστε να φαίνεται σαν συσκευή Minix.

Επίσης Μπορεί να δοκιμαστεί σε rooted android tv stick/box με όμοια χαρακτηριστηκά (RK3066, RK3188, Mali 400 GPU) στα οποία έχει πειραχθεί το build.prop ώστε να φαίνεται σαν συσκευή Minix.

Θα το κανα αλλά το φοβάμαι :P

Θα το κανα αλλά το φοβάμαι :P
Αν είσαι root , τότε εγκατέστησε το Rom toolbox lite και ξεκίνα το, πήγαινε στην καρτέλα perfomance και πάτα το "build.prop Editor", μετά πάτα πάνω δεξιά τις τρεις τελείες και από τις επιλογές που θα εμφανιστούν επέλεξε "build.prop tweaks", στην επόμενη καρτέλα πάτα "Create backup", μετά πάτα το πίσω και από την λίστα του Build Properties βρες τις παρακάτω καταχωρήσεις και άλλαξε μόνο αυτές τις σύμφωνα με τις τιμές που σου δίνω.

ro.product.model=NEO-G4
ro.product.brand=rk30sdk
ro.product.name=rk30sdk
ro.product.device=rk30sdk
ro.product.board=rk30sdk
ro.product.manufacturer=MINIX

μετά από μία αλλαγή σου ζητάει να κάνεις reboot. Εσύ δεν θα κάνεις reboot μέχρι να κάνεις και την τελευταία αλλαγή. Αφού κάνεις reboot τότε θα μπορείς να δοκιμάσεις το XBMC minix version.
Αν θες να επανέλθεις στην κατάσταση που ήσουν πριν πήγαινε πάλι στο build.prop Editor, πάτα τις τρεις τελείες πάνω δεξιά , μετά "build.prop Tweaks" , μετά στο πεδίο "Restore" επέλεξε το backup που δημιουργησες πριν και κάνε restore.

Θα το χω in mind. Το ερώτημα είναι το εξής όμως: Αξίζει ?? Γενικές εντυπώσεις? (ταχύτητα μενού, κολλήματα, add ons --> έχω ακούσει πως πολλά add ons δεν δουλευουν μ αυτη την έκδοση)..

A.Και κάτι άλλο..Δεν το ανεβάζετε κάπου το αλλαγμένο αρχιάκι build.prop (με τις τιμές που μου γραψες) και απλά να το κάνουμε copy-paste? Γίνεται?:SFGSFGSF:

Last edited:
Αν θες να σου δώσω την διευθυνσή μου να μου στείλες το μηχάνημα σου να το τεστάρω και να σου πώ αν αξίζει. Έξοδα μεταφοράς δικά σου :P

A.Και κάτι άλλο..Δεν το ανεβάζετε κάπου το αλλαγμένο αρχιάκι build.prop (με τις τιμές που μου γραψες) και απλά να το κάνουμε copy-paste? Γίνεται?:SFGSFGSF:
δεν γίνεται!!!

Έχω να ανοίξω το μηχάνημα καιρό. Δεν το χω κοιτάξει. Αυτό που θεωρητικά ρώτησα δεν μπορεί να γίνει? το copy paste εννοώ.. Εννοείς δεν θα με αφήσει ? Πάντως και το libstagefright.so που πήγα να βάλω δεν με άφησε..

Με λίγα λόγια. Το copy paste του build.prop ειναι θέμα permissions? Ή είναι "κλειδωμένο" στην εκάστοτε συσκευη?

χαχα..αυτό το ξερα και γω..θα μπορούσες απλά να πεις τον λόγο που αυτό δεν γίνεται..ok;)

Απλά καλύτερα να γινει μέσα στο ίδιο μηχανημα..απλά για να αποφυγω την ταλαιπωρία το πα..θενκσ!:SFGSFGSF:

Last edited:
καλησπέρα. στο χ7 αυτά τα rk30sdk στα παρακάτω τα είχε rk31sdk και σε όσα λες να είναι 30 τα έκανα 31. πάντως άνοιξε κανονικά το minix7. λες να είναι καλύτερα να τα βάλω 30;
για το αν αξίζει, στο minix5 που το πέρασα αξίζει σίγουρα και βλέπω τη διαφορά γιατί όπως είπα έχω ταυτόχρονα και την frodo 12.2