Android Media Player

Haris1997 σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά απ ότι είδα δεν είναι ακόμα διαθέσιμο!

Έχω ψαχτεί λίγο και έπεσα πάνω στο MINIX NEO X7 Quad Core Mini TV BOX Android Jelly Bean 4.2.2 OS Rockchip RK3188 Cortex A9 1.6GHz

Ποια η γνώμη σας γι αυτό? Θα είναι μια αξιόπιστη αγορα?
Αν το παραγγείλω από το geekbuying αναφέρει δωρεάν μεταφορικά... Αυτό σημαινει ότι δεν θα πληρώσω έξτρα φόρους? Αν όχι πως μπορώ να τους γλιτώσω?

Ευχαριστώ

Φιλε μου η προηγούμενη απάντηση αφορούσε γενικά το φόρουμ και όχι εσένα. Προτείνω ΔΑΓΚΩΤΟ minix neo x7 αν έχεις τα χρήματα. Τα κάνει όλα αυτά που θες και με το παραπάνω..

Απάντηση: Re: Android Media Player

Τα κάνει όλα αυτά που θες και με το παραπάνω..

είδα αυτό και έφαγα φλασιά (καθώς μετά το στήσιμο του RasPi δεν ξανασχολήθηκα με το MK908 για media playback, παρά μόνο για τις υπόλοιπες λειτουργίες που το android τα πάει μια χαρα):

βρέθηκε τρόπος - μηχάνημα - rom - οτιδήποτε, ώστε να παίζει κάποιο από αυτά τα μαραφέτια mkv μέσω XBMC σε όλες τις αναλύσεις & refresh rates, σωστά?

Φιλε μου η προηγούμενη απάντηση αφορούσε γενικά το φόρουμ και όχι εσένα. Προτείνω ΔΑΓΚΩΤΟ minix neo x7 αν έχεις τα χρήματα. Τα κάνει όλα αυτά που θες και με το παραπάνω..

Ευχαριστώ Χάρη..

Γνωρίζεις αν το xbmc θα τρέχει σωστά στο minix? Στο ρωτάω γιατί έχω διαβάσει σε διάφορα forum ότι υπάρχουν προβλήματα...

Αν έχεις κάτι υπόψιν σου ή τα άλλα μέλη του φόρουμ θα χαρώ να με καθοδηγήσετε!

Να στε καλα

Με βάση την σωστή λειτουργία του xbmc με ποια κατάταξη θα βάζετε τα :minix7 , ouya και το raspberry pi ;και αν έχει κάποιο άλλο ας το βάλετε.

Συμφωνώ με mv_best, πιθανώς όμως και η σειρά να είναι Raspberry, ouya, minix.. Έχω μια αμφιβολία αν όντως η νεα εκδοση για minix ειναι τοσο καλη..

Καλημερα και καλη χρονια να εχουμε!
Συμφωνω με τον Haris1977! Εχω και Raspberry και ouya, το ouya ειναι ταχυτατο και χωρις κολληματα. Αν αλλαζε και το framerate αναλογα με την ταινια( 24, 50, 60) θα ηταν τελειο! προς το παρον λοιπον Raspberry για ταινιες και ouya για skinning και μουσικη!

Καλή χρονιά.Αν βάλεις ότι το raspberryl έχει υποστήριξη από το επίσημο site του xbmc,το βγάζει από την σύγκριση.Η υποστήριξη στα άλλα δύο είναι από το ίδιο άτομο(xbmc developer).αυτός φτιάχνει και την έκδοση για minix και για το ouya.όποτε μετά πάμε σε επεξεργαστή και δυνατότητες που εκεί το minix x7 υπερτερεί του ouya, με rockchip 3188 έναντι tegra 3.

Δεν ξέρω αν το 3188 είναι καλύτερο του Tegra3, το εκμεταλλεύεται όμως πλήρως το XBMC; Έχω την εντύπωση οτι τρέχει καλύτερα στο δεύτερο.

Παιδια για ταινιες (μεσω xbmc) και browsing ειναι καλυτερο το Raspberry ;
Και εαν ναι απο που να το παρω

Παιδιά να ρωτησω επειδή ακόμα ψάχνω στο setup, είναι ο MX ο καλύτερος player η όχι; υπάρχει κάποια αντιπρόταση; ρύθμιση override στα fps δεν υπάρχει να κανει και να παιζει στα native του mkv; (έχω το android ρυθμισμένο στα 1920x1080@60 και αναρωτιέμαι αν δημιουργεί πρόβλημα)
Κατα τα αλλά οκ με το audio passtrough ήθελε απλα ενεργοποίηση στα setting του android, θέλει ακόμα όμως ψάξιμο με τα s/w, h/w, h/w+ decoder...

Δεν ξέρω αν το 3188 είναι καλύτερο του Tegra3, το εκμεταλλεύεται όμως πλήρως το XBMC; Έχω την εντύπωση οτι τρέχει καλύτερα στο δεύτερο.

Κοίτα εδώ http://www.cnx-software.com/2013/04...son-rockchip-rk3188-vs-exynos-4412-vs-tegra-3 .πιστεύω ότι την καλύτερη υλοποίηση σε android του xbmc την έχει το minix.(υποκειμενική άποψη)

Κοίτα εδώ http://www.cnx-software.com/2013/04...son-rockchip-rk3188-vs-exynos-4412-vs-tegra-3 .πιστεύω ότι την καλύτερη υλοποίηση σε android του xbmc την έχει το minix.(υποκειμενική άποψη)

Δεν αντιλέγω. Τεχνικά φαίνεται ανώτερο το 3188 αλλα το επίσημο XBMC δεν τρέχει το ίδιο καλά σε όλα τα τσιπ. Νομίζω οτι μόνο σε 1-2 δουλεύει το hardware acceleration.

Παιδια για ταινιες (μεσω xbmc) και browsing ειναι καλυτερο το Raspberry ;
Και εαν ναι απο που να το παρω

Raspberry = linux, σε πολύ αργό hardware... Και ναι μεν παίζει σωστά το xbmc, αλλά σε γενικές εργασίες όπως το web browsing το μηχανάκι είναι δέσμιο του μονοπύρηνου ARM επεξεργαστή του, των 700ΜΗz (ή έστω όσο το υπερχρονίσει ο καθένας μας).

Αντιθέτως στα android μιλάμε για 2-4πύρηνα ARM, με π.χ. συχνότητες 1.6GHz ανά πυρήνα, και εξειδικευμένους android browsers κλπ...

λίγο άκυρη η σύγκριση όμως έτσι όπως τα δοκιμάσανε... διαφορετικές εκδόσεις android, διαφορετικές αναλύσεις οθόνης κλπ... και φυσικά τα benchmarks απλά δείνουν μια εικόνα για το πόσο γρήγορα είναι τα SoCs στα... benchmarks, και όχι πόσο καλά/σωστά αποδίδουν σε μια εφαρμογή όπως το XBMC...