Android Media Player

Λοιπόν για να μην κατηγορούμε το Stick για όλα έχω να πω ότι έκανα Major upgrade στο δίκτυο μου αναβαθμιζοντας το Siemens SL2-141 της Forthnet με το TP-Link TD-W8970 και ως δια μαγείας Android Hdmi Stick και το Note 3 μου stream άρουν πλέον νεράκι, ενώ να προσθέσω οτι για player κλείνω προς BSPlayer.
Μόνο το passtrough μου έχει μείνει να λύσω πλέον όπου δυστυχώς δεν βρίσκω τρόπο να στείλω στον AV AC3/DTS με τίποτα :(

Re: Απάντηση: Android Media Player

Λοιπόν για να μην κατηγορούμε το Stick για όλα έχω να πω ότι έκανα Major upgrade στο δίκτυο μου αναβαθμιζοντας το Siemens SL2-141 της Forthnet με το TP-Link TD-W8970 και ως δια μαγείας Android Hdmi Stick και το Note 3 μου stream άρουν πλέον νεράκι, ενώ να προσθέσω οτι για player κλείνω προς BSPlayer.
Μόνο το passtrough μου έχει μείνει να λύσω πλέον όπου δυστυχώς δεν βρίσκω τρόπο να στείλω στον AV AC3/DTS με τίποτα :(
Άμα αισθάνεσαι καλά με αυτό που βλέπεις τότε μια χαρα....... εγώ πάντως τις δοκιμές μου τις είχα κάνει με αρχεία αποθηκευμένα στην εξωτερική sdcard οπότε καμία σχέση με το δίκτυο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

γεια σας ως νεο μελος και χρονια πολλα

Προσφατα αγορασα μια sony tv 46w905a ,
με σκοπο να την χρησιμοποιω και καπως σαν υπολογιστη για συνδεση στο ιντερνετ απο την πολυθρονα.
Αν και πολυ καλη tv στην εικονα , κατα τους ειδικους , στον τομεα smart tv με απογοητευσε ,
κυριως γιατι δεν μπορεις να συνδεσεις ενα πληκτρολογιο και απο οτι καταλαβα δεν διαθετει media player.
Θα μου πειτε ας ενημερωνοσουν πριν αγορασεις. Tο εκανα , αλλα δεν το εψαξα αναλυτικα οσον αφορα την smart tv για την συγκεκριμενη tv ,
γιατι κοιτουσα προς samsung και καπου ειδα οτι η sony ειναι καλυτερη και ετσι προτιμησα sony την τελευταια στιγμη , χωρις να το πολυψαξω.

Για να μην πολυλογω και σας κουραζω , και να μην διαβαζω 150 σελιδες ,
τι Android Media Player με πληκτολογιο προτεινετε να αγορασω για την παραπανω tv , για να μπαινω αξιοπρεπως ιντερνετ , μεσω tv ,
γιατι ολα αυτα περι smart tv ιντερνετ μου φαινονται απλως διαφημιση

ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας

Φιλε μου καταρχήν καλως ήρθες. 1η παρατήρηση: Σε αυτό που λες με την sony πήγα να την πατησω και γω και τελευταια στιγμη την άλλαξα με samsung (στο παρά..πέντε). Κυριως επειδή δεν ειχε flash και κατεπέκτασην πρακτικά δεν ειχε ιντερνετ..Media player αποκλείεται να μην έχει (μαλλον κάτι άλλο εννοείς).

2η παρατηρηση: οσο αναφορά στο τι μπορεις να παρεις εξαρταται απο το τι διαθετεις. Υπαρχει μεγαλη (πλεον) γκαμα προιοντων να διαλεξεις. Οι τοπ επιλογες κοστιζουν στα 100 ευρώ (παραγγελία απο εξωτερικό, στην Ελλάδα μην περιμένεις να τα βρεις αυτά και αν βρεις κάτι θα ειναι υποδεέστερο και ..πανάκριβο). Οι medium επιλογες πάνε στα 50 ευρώ περίπου. Σου δειχνω 2-3 ενδεικτικά "καλά" μηχανηματα

1) http://www.geekbuying.com/item/Bund...lish-Version-Air-Mouse---Keyboard-320447.html (μαζί με πληκτρολόγιο - airmouse)

2) http://www.geekbuying.com/item/Tron...2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html (νεο προιον, presell αλλά αναμένεται να κάνει παταγο λογω hardware..)

3) http://www.geekbuying.com/item/T-R4...a-with-IR-Remote-Controller-Black-317424.html (πολυ καλή επιλογη)

τα 1,2,3 ειναι 4πύρηνα. Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με 2πύρηνο "μοτέρ" που (προσωπική μου άποψη) το κορυφαίο ειναι αυτό

4) http://www.geekbuying.com/item/NEO-...-TF-Slot-XBMC-3G-Dongle-RJ45-Slot-312604.html (στην κανονική μορφή) ή http://www.geekbuying.com/item/MINI...I-Full-HD-1080p-RJ-45-1G-8G-Black-316726.html (στην "μινι" μορφή).

Υπαρχουν και πιο φθηνά βεβαια αλλά θεωρω πως πλεον εχουν ξεπεραστει (πχ σε μορφή στικ). Με λιγα λογια φατε ματια ψαρια.

Οσο αναφορά σε ασύρματα πληκτρολογια airmouse κλπ και δω υπαρχει πληθωρα προτασεων. Προσωπικά αυτα τα 2 θεωρω τοπ

1) http://www.geekbuying.com/item/Mele...Android-smart-TV-HD-Computer-HTPC-306590.html και το

2) http://www.geekbuying.com/item/KP-8...h-2-Mode-Learning-IR-Remote-Black-313305.html

Στα υπόψιν όσον αφορά τα remote ότι το Mele είναι λίγο δύστροπο όσον αφορά την πλήρη αξιοποίηση του με μη mele συσκευή. Το έχω παραγγείλει και εγώ μπει σε σκέψεις να το πουλήσω μόλις το παραλαβω. Το άλλο που εβαλες όμορφο, θα το ψάξω περισσότερο.

Απάντηση: Re: Android Media Player

ευχαριστω για τις απαντησεις
εχεις δικιο για την 1η παρατηρηση και ζητω συγνωμη για την απροσεξια μου ,, καθως δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος ,
εννοουσα υποστηριξη flash στον media player ,για το ανοιγμα εφαρμογων ,που εχουν αλλες smart tv ,αν το αντιλαμβανομαι σωστα .

απο τα παραπανω ποιο να διαλεξω απο τα 1, 2,3 ,;

πριν τις προτασεις , απο προηγουμενες σελιδες που διαβασα ειχα επιλεξει το 3 .

λεω να εμπιστευτω την κριση σου , μιας και δεν ειμαι ειδικος

και αν καταλαβα καλα προτεινεις το 2 ;

επισης και στο remote παλι 2 ;

επισης τι γινεται με τις αγορες στο geekbuing απο φορους , τελωνεια κλπ;

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

εχεις δικιο για την 1η παρατηρηση και ζητω συγνωμη για την απροσεξια μου ,, καθως δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος ,
εννοουσα υποστηριξη flash στον media player ,για το ανοιγμα εφαρμογων ,που εχουν αλλες smart tv ,αν το αντιλαμβανομαι σωστα .

απο τα παραπανω ποιο να διαλεξω απο τα 1, 2,3 ,;

πριν τις προτασεις , απο προηγουμενες σελιδες που διαβασα ειχα επιλεξει το 3 .

λεω να εμπιστευτω την κριση σου , μιας και δεν ειμαι ειδικος

και αν καταλαβα καλα προτεινεις το 2 ;

επισης και στο remote παλι 2 ;

επισης τι γινεται με τις αγορες στο geekbuing απο φορους , τελωνεια κλπ;

Το θέμα ειναι καθαρά οικονομικό. Εγώ αν ειχα τα χρηματα θα περνα το 1. Το 2 ειναι ακόμα καλύτερο σε hardware αλλά άστο καλύτερα για λόγους που δεν μπορώ τωρα να εξηγήσω. Και το 3 είναι μια καλή επιλογή.

To 1 όπως βλέπεις έχει και airmouse μαζί στα 108 ευρώ (τελική τιμή στην πόρτα του σπιτιού σου). Μην ξεχνάς πως μαζί πέρνεις και ακόμα ενα IR remote control κάτι που ειναι στα + (ειδικά για το xbmc). Επίσης μην ξεχνάς πως η συγκεκριμένη εταιρία ειναι απ τις λίγες με συνεχόμενα updates στα firmwares (official updates). Οπότε απ αυτό το θέμα τελειώνεις. Φυσικά όλοι οι devs έχουν πέσει πάνω οπότε και από custom firmwares μια χαρά τα πάει. Αν έχεις το ρευστό βουρ και δεν θα το μετανοιώσεις. Φόροι/τελωνεία δεν υπάρχουν από Κίνα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Το θέμα ειναι καθαρά οικονομικό. Εγώ αν ειχα τα χρηματα θα περνα το 1. Το 2 ειναι ακόμα καλύτερο σε hardware αλλά άστο καλύτερα για λόγους που δεν μπορώ τωρα να εξηγήσω. Και το 3 είναι μια καλή επιλογή.

To 1 όπως βλέπεις έχει και airmouse μαζί στα 108 ευρώ (τελική τιμή στην πόρτα του σπιτιού σου). Μην ξεχνάς πως μαζί πέρνεις και ακόμα ενα IR remote control κάτι που ειναι στα + (ειδικά για το xbmc). Επίσης μην ξεχνάς πως η συγκεκριμένη εταιρία ειναι απ τις λίγες με συνεχόμενα updates στα firmwares (official updates). Οπότε απ αυτό το θέμα τελειώνεις. Φυσικά όλοι οι devs έχουν πέσει πάνω οπότε και από custom firmwares μια χαρά τα πάει. Αν έχεις το ρευστό βουρ και δεν θα το μετανοιώσεις. Φόροι/τελωνεία δεν υπάρχουν από Κίνα..

Να διευκρινήσουμε γιατί κάποιοι μπορεί να μην γνωρίζουν, πως μιλάμε για αποστολή με απλό ταχυδρομείο. Courier την ξεχνάμε για αγορές από Κίνα γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σταματήσει τελωνείο.
+1 για το Χ7. Για όποιον δεν έχει μεγάλη εμπειρία στο android καλύτερα κάτι δοκιμασμένο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

θεωρω οτι με καλυψατε πληρως
παραγγελνω κατευθειαν το 1 (χ7)

Άσχετο αλλά ήθελα να το πω καιρό. Γιατί βάζουν IR Remotes (τα οποία και είναι δύσχρηστα) και όχι air mouse δεν μπορώ να το καταλάβω..

Πάντως το πιο ενδιαφέρον και ακριβότερο, από τα αναμενόμενα android είναι το minix x8s που έχει το τσιπάκι που έχει hardware passthrough ήχου με όλα τα Software Player και όχι αναγκαστικά μόνο μέσω Xbmc, όπως το transmart.

Καλημερα , θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχειο καποιο android tv box αλλα με ενσωματωμενο δεκτη mpeg4 για να μην εχω δυο συσκευες στην παλια μου panasonic. Βλεπω πως ολα οσα προτεινεται ειναι πολυ καλα επεξεργαστικα και με διτυακες δυνατοτητες που καλυπτουν οτι ζητω αλλα κανενα δεν βλεπω να εχει δεκτη ... εαν καποιος εχει καποιες προτασεις να μας τις πει.
ευχαριστω

Απάντηση: Re: Android Media Player

το minix x8s που έχει το τσιπάκι που έχει hardware passthrough ήχου με όλα τα Software Player και όχι αναγκαστικά μόνο μέσω Xbmc, όπως το transmart.
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή το passthrough σε android είναι lotto και όντως εξαρτάται ΚΑΙ από τον player και όχι μόνο από την συσκευή (hardware) και το λειτουργικό (Android OS)
Προσωπικά μου δουλευει πχ μια χαρά σε AC3 στον ενσωματωμένο player (αυτόν με το εικονίδιο της κινηματογραφικης κλακετας) ενώ σε DTS το αναγνωρίζει μεν αλλά κάνει διάφορα σπασιματακια. Δεν μου δουλευει όμως με τιποτα στον BSPlayer που με βολεύει πολύ (βγάζει μόνο pcm) και μου έχει σπάσει τα νεύρα!

Καλημερα , θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχειο καποιο android tv box αλλα με ενσωματωμενο δεκτη mpeg4 για να μην εχω δυο συσκευες στην παλια μου panasonic. Βλεπω πως ολα οσα προτεινεται ειναι πολυ καλα επεξεργαστικα και με διτυακες δυνατοτητες που καλυπτουν οτι ζητω αλλα κανενα δεν βλεπω να εχει δεκτη ... εαν καποιος εχει καποιες προτασεις να μας τις πει.
ευχαριστω

http://www.aliexpress.com/store/pro...goic-8726-MX-Dual-Core/224278_1703136830.html

Καλά όλα αυτά. Δουλεύει όμως (στην Ελλάδα μιλάω, όχι γενικά)? Να μας πει κάποιος που το χει δει με τα μάτια του..Ήμουν έτοιμος να στείλω αυτό το λινκ http://www.geekbuying.com/item/EM6-...-T2-Android-4-2-OS-USB-2-0--Black-324515.html (καλύτερη τιμή) αλλά με προλάβατε..

Last edited:
Να παιζει λογω ρευματος εννοεις ? Η για το DVB-T Mpeg4 ? ολα τα αλλα προιοντα απο το σιτε αυτο δεν παζουν σε εμας?
Απο τεχνικη πλευρας δεν ειναι και Minix7 quad code super duber αλλα θεωρω πωε θα κανω την δουλεια μου ...