Android Media Player

Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

P.S από Νότια προάστια είμαι, Αργυρούπολη συγκεκριμένα
Επ, να που είμαστε και κοντά!
Δεν έχω προλάβει να κοιτάξω ακόμα το setup του XBMC που έχεις στο link του άλλου βίντεο.
Θα κάνω την προσπάθεια στο υπάρχον android tv stick που έχω να δω τι παίζει και αν υπάρχουν ερωτήσεις σε ενημερώνω.
Βλέπω στο blog έχεις αρκετά νέα μοντέλα οπότε αναμένω προσεκτικά για την αγορά νέου μηχανήματακίου.
By the way είδα ότι έχεις κάνει review και για το F10, όπως ανέφερα το έχω κι εγώ και αυτός είναι ο λόγος που θα ήθελα να περιμένω να δω τι θα βγάλει η mele για καλύτερο compatibility γιατί σε άλλα player αρκετά πραγματάκια δεν υποστηρίζονται και όπως ανέφερα ήδη δεν τα πάω και πάρα πολύ καλά με τα xml.

Re: Απάντηση: Android Media Player

Καλημέρα παιδιά.

Τα καινούργια Minix έχουν μήπως δέκτη DVB-T;
Αν όχι, έχετε να προτείνετε κάποιο με αντίστοιχες δυνατότητες και με δέκτη DVB-T;

Ευχαριστώ.

Οχι φιλε δεν εχουν υποστηριξη DVB-T τα νεα Minix
σημερα απο περιεργεια εκανα ενα ψαξιμο και βρηκα ενα
http://www.geekbuying.com/item/EM6-...-T2-Android-4-2-OS-USB-2-0--Black-324515.html
αλλα απο οτι μου φαινετε ειναι καπως παλιο και κατα το ποσο θα δουλευει και πως δεν ξερω απο οτι ειδα εχει μονο 1G ram δεν μου αρεσε αυτο
παντως με ενα οποιoδηποτε αλλο μηχανακι εχοντας συνδεση ιντερνετ και βαζοντας το xbmc και τα addon του lambda Hellenic TV π.χ. θα
εχεις streaming ολα τα Ελληνικα καναλια.

κάποια πρόταση για android tv box και για air mouse με qwerty keyboard;

για skype, browsing...

δε με ενδιαφέρουν οι ταινίες, xbmc κλπ

προτιμώ ο συνδιασμός να μην ξεπερνάει τα 100 ευρώ

αυτο
http://www.aliexpress.com/item/TV-B...od-4-4-Os-Ram-2G-Rom-8G-2-0GHz-Dual/178749732
σε συνδιασμο με αυτο
http://www.aliexpress.com/item/2-4G...e-Controller-Three-In-One-For/1759443022.html
συν την logitech καμερα που εχεις

Απάντηση: Re: Android Media Player

το έχεις - έχεις δοκιμάσει- το trosmart air-mouse?

δεν θα έλεγα ότι ειμαι και πολύ ευχαριστημένος... μικρή εμβέλεια, κακή απόκριση στο γυροσκοπικό... (σε συνδυασμό με ένα tronsmart 908)

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Oχι δεν το εχω, για αυτο το εδωσα σαν δευτερη επιλογη,με το mele a1000g χρησιμοποιω το mele f10 pro ενω για τα υπολοιπα μηχανακια εχω ενα no name ( http://www.alibaba.com/product-detail/2-4g-android-air-mouse-remote_457344064.html ) που το χρησιμοποιω μονο σαν πληκτρολογιο μιας και ποτε δεν τα καταφερα να το κανω να δουλεψει σαν air mouse η RC.

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Το flymouse της tronsmart το έχω δοκιμάσει και είναι αίσχος

καλως τα δεχτηκαμε

CPU: RK3288 28nm Cortex-A17 Quad core
GPU: Quad-Core Mali-T764 3D GPU Support OpenGL ES1.1/2.0/3.0,OpenVG1.1,OpenCL1.1 and Renderscript, Directx11.2D GPU Support 8K x 8K input,4K x 4K output
RAM: DDRIII 2G(4G optional)
ROM Flash: 8GB(16G/32G/64G optional)
Ethernet: yes
wifi: 5G
Bluetooth:Support BT4.0 Modul
HDMI Input:1xHDMI (A type Female) support max up to 1080P(60Hz)
Support 1000MB Network
Support H.265 Hardware decoding
Antenna: External WIFI Antenna
Camera: 5M Auto focus (optional)
3 x USB Host, 1x OTG( Mirco USB)
Operating system: Andriod 4.4
Language: MULTI Language support

http://www.aliexpress.com/item/Andr...-optional-FLASH-Support-1080P/1826664727.html

http://www.aliexpress.com/item/Pre-...decoding-HD265-Android-4-4-TV/1867345267.html

Καμιά nand της προκοπής έβαλαν? Γιατί εκεί πάσχουν τα περισσότερα κινέζικα. Και ειδικά το xbmc βασίζετε πολύ στην ταχύτητα του storage.

καλησπέρα. κάποιος που έχει minix μπορεί να μου πει ποια Gotham να βάλω ώστε να λειτουργεί σωστά; επίσης επειδή έχω την έκδοση του xbmc για;το minix η οποία λειτουργεί καλά και απλά θέλω να αντικαταστήσω τη Frodo, αν περάσω τη Gotham θα επηρeάσει η εγκατάστασή της και την ειδική έκδοση ή είναι ανεξάρτητες; ευχαριστώ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο xloupas με τη βοήθεια του οποίου έστησα ωντας άσχετος xbmc και μου έχει πέσει το σαγόνι κάτω από όλο αυτό τον όμορφο κόσμο που έχει ξεδιπλωθεί στις άκρες των δακτύλων μου πάνω στο F10-Pro :)
Φίλε Άκη να σαι καλά!

By the way μήπως ξέρει κανείς κατά τύχη αν υπάρχει τρόπος να μη μου ξεκινάει το usb headset του F10-Pro ως default sound output device αλλά να είναι μόνιμα το rockchip hdmi passthrough? Είναι λίγο εκνευριστικό να πρέπει να το αλλάζω κάθε φορά που ανοιγει η μετά από restart.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο xloupas με τη βοήθεια του οποίου έστησα ωντας άσχετος xbmc και μου έχει πέσει το σαγόνι κάτω από όλο αυτό τον όμορφο κόσμο που έχει ξεδιπλωθεί στις άκρες των δακτύλων μου πάνω στο F10-Pro :)
Φίλε Άκη να σαι καλά!

Να 'σαι καλα Βασιλη ευχαριστω για τα καλα σου λογια χαρηκα που το φτιαξαμε τωρα με την σειρα σου θα βοηθησεις και εσυ καποιον αλλο στο μελλον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Να 'σαι καλα Βασιλη ευχαριστω για τα καλα σου λογια χαρηκα που το φτιαξαμε τωρα με την σειρα σου θα βοηθησεις και εσυ καποιον αλλο στο μελλον.
Μπράβο κι από μένα για τον αλτρουισμό σου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Μπράβο κι από μένα για τον αλτρουισμό σου.
:worshippy: Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νασο ετσι πιστευω οτι πρεπει να εινα ολοι οι κοινοτητα
οπως και μενα με βοηθησαν ο talos,Kostas_y και πολλα αλλα παιδια εδω μεσα στο τμημα του DVB-t
ετσι και εγω ανταπποδιδω σε αλλο τμημα.
Και τελος ενημερωτικα παρηγγειλα το measy b4a 4k μολις το εχω στα χερια μου θα σας πω εντυπωσεις στην stock rom
και σε δοκιμες αργοτερα με custom απο tronsmart s89 beling s82 που απο οτι διαβασα ταιριαζει αφου πρωτα καταφερω να παρω απο την
Measy την original rom για back up.

Άντε με το καλό να το παραλάβεις να μας γράψεις εντυπώσεις!
Πρόσεξα ότι το measy δεν βγαίνει σε H έκδοση σωστά;
Με την υπάρχουσα κατάσταση κατευθύνομαι προς κανένα Tronsmart S89-H αλλά περιμένω να πετύχω καλή τιμούλα...
Αν περιμένοντας παρουσιαστεί κάτι άλλο ή αλλάξουν τα δεδομένα μπορεί να αναθεωρήσω :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

:worshippy:
Και τελος ενημερωτικα παρηγγειλα το measy b4a 4k μολις το εχω στα χερια μου θα σας πω εντυπωσεις στην stock rom
και σε δοκιμες αργοτερα με custom απο tronsmart s89 beling s82 που απο οτι διαβασα ταιριαζει αφου πρωτα καταφερω να παρω απο την
Measy την original rom για back up.

Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία...
Όλη την προηγούμενη βδομάδα κρατήθηκα με τα δόντια να μην το παραγγείλω αλλά να περιμένω λίγο για τα 3288.
Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη λοιπόν.
Μπορείς σε παρακαλώ να μας πείς ποσό και κατάστημα αγοράς;

Παιδια το παρελαβα αρκετα καλο χωρις κοληματα φοραει ρομ απο το beling s82 μαλλον ετσι μου γραφει στο system information model s82 απλα θελει λιγο δουλεια γιστι εχει μαπα mx player πρεπει να βαλω τον δικο μου περισσοτερα θα σας γραψω αυριο αμα θελετε και φωτο ή βιντεακι μου λετε παντως σε γενικες γραμμες δουλευει πολυ καλα σε σχεση με το mk908ii που επρεπε να του περασω custom rom γιατι με την original σερνοτανε,επισης πηρα και επιβεβαιωση απο παιδι στο freaktab οτι παιρνει την custom rom του finless 1.6 για το tronsmart s89. Βασιλη το H να σπυ πω δεν με απασχολει παρα πολυ δεν εχω ενισχυτη αλλα αυτο λυνετε περνωντας το custom codec στο mx player για να εχεις dts.
Sasho αν θελεος σου στελνω pm απο που το πηρα για να μην θεωρηθει οτι κανω διαφημηση βγαινει ομως πιο ακριβα να ξερεις εμενα μου κοστισε 112 ευρω συνολο.