Android Media Player

Να σου εξηγήσω πως έχει το πράγμα: θα μπει στην κρεβατοκάμαρα όπου σπάνια βλέπω τηλεόραση και ακόμα πιο σπάνια (εως ποτέ) Ν.HD. Δεν είναι πρόβλημα λοιπόν.
Στο φινάλε, XBMC Addon υπάρχει, θα βλέπω απο εκεί αν δεν δουλέψει το DVB-T stick.

Κατέστρεψες τα όνειρα μου :laugh:
Δεν θα παίζει τίποτα απαιτητικό, το πολύ 720p χαμηλού bitrate. Όσο για τον δέκτη, προσπαθώ να κρατήσω το κόστος χαμηλά και τα 35 του Pico φαίνονται πολλά.
:( ε δεν ήθελα να σε συντρίψω έτσι :P. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή σε οτιδήποτε κάτω από 4κ. Τo θέμα είναι πως θα είναι σε όλα τα άλλα, αν θες απλά για να βλέπεις στην κρεβατοκάμαρα δεν βλέπω να μην σου κάνει :). Για tv θα σου προτείνω το εξής low (no) cost, pc ανοιχτό με dvb-t stick και progdvb και stream σε bsplayer. Δεν φτάνει σε χρηστικότητα zapping οποιαδήποτε άλλη λύση άλλα είναι σχεδόν free.

Το Xtreamer SideWinder 4 τοσο χαλια ειναι και δεν το αναφερει κανεις???Εγω εχω ενα wi-fi tv dongle της omega αγορασμενο απο Ελληνικο καταστημα.Εχει το πλεονεκτημα οτι μπορεις να το αφησεις σταθερο σε ενα σημειο οπου εχεις δυνατο τηλεοπτικο σημα και να συνδεσεις ασυρματα οσες συσκευες θελεις (οχι ταυτοχρονα)μεσω ενος app.
Η εικονα ειναι πολυ καλη σε μικρες οθονες(κινητο,tablet) αλλα μετρια σε 40 αρα samsung με minix-x8.

Παραληφθει τελικά σήμερα, παραγγελία 15/10, το beelink R89, τα τσακάλια παρότι το στείλαν Ευρώπη στείλαν μη συμβατο τροφοδοτικό, μικρο το κακο. Εντυπώσεις όταν στηθεί.

Έχω μια απορία.αυτα τα τελευταία TV boxes θα υποστηρίζουν και τα adroid 5.0;Και τι δια φορά θα υπαρχει με αυτή την αναβάθμιση ;

Καλα κατσε ακομα δεν ηρθε στα κινητα το 5.0 εδω το νοτε4 δεν ερχεται με 5.0 και περιμενεις τα κουτια? Σιγουρα καποια απο τα υφισταμενα θα τα παρουν. Για αναβαθμιση κυριως σε επιπεδο ηχου, θα υπαρχει βελτιωση κυριως με μη υποστηριζομενα φορμα ηχου απο την σειρα 4.Χ , θα σου πουν αλλα παιδια αναλυτικα

Καλησπερα στη παρέα..
Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια στο εξής. μόλις πήρα στα χέρια μου το android box m8 2gb ram 4 πύρινο κ.τ.λ. Ο λόγος που το πήρα ηταν για να παίζω τις ταινιες dts-hd, true hd. το manual αναφέρει μονο dts. Στις παρουσιάσεις απο site για το συγκεκριμένο android box γράφουν οτι παίζει κανονικά dts-hd και true-Hd. Όταν φορτώνω ταινία με dts-hd ήχο στο xbmc στον ενισχυτη μου βγάζει στο display απλό dts.Μαλλον κανει down mixed. Τις ρυθμίσεις τις εχω στα settings της συσκευής hdmi passthrough οπως και στο xbmc. Γνωρίζει κανεις να μου δώσει λυση..
Ευχαριστω..

Λιγο που σκαλισα στην εγκατασταση το R89 της Beelink στο xbmc δεν βγάζει τους ελληνικους υποτιτλους όταν τους φορτώνω αλλα τα γνωστα ακαταλυκτα. Τι αλλαγη πρέπει να κάνω στην παραμετροποίηση των υπότιτλων γνωρίζει κανεις?

Λιγο που σκαλισα στην εγκατασταση το R89 της Beelink στο xbmc δεν βγάζει τους ελληνικους υποτιτλους όταν τους φορτώνω αλλα τα γνωστα ακαταλυκτα. Τι αλλαγη πρέπει να κάνω στην παραμετροποίηση των υπότιτλων γνωρίζει κανεις?

Στις ρυθμίσεις του XBMC υπάρχει σχετική επιλογή, τόσο για τους υπότιτλους, όσο και για τη γλώσσα του interface του προγράματος...

Καλώς τα δέχτηκες... :silly: :ernaehrung004:

Στις ρυθμίσεις του XBMC υπάρχει σχετική επιλογή, τόσο για τους υπότιτλους, όσο και για τη γλώσσα του interface του προγράματος...

Καλώς τα δέχτηκες... :silly: :ernaehrung004:

Για να δω το βραδυ που θα το ψαξω τι θα βρω...

Ευχαριστώ .... :ernaehrung004:

Το τηλεκτρολ που εχει είναι τελείως διεκπαιρεωτικο και άβολο. Κουμπωσα όμως ασυρματο ποντικι και ολα καλα.

1) xbmc/system/settings/appearence/international/character set=greek
2) xbmc/system/settings/video/subtitles/languages to download subs= greek και character set=greek iso
αν και καλυτερα θα ηταν να εγκαταστησεις τον spmc για να μπορεις να εχεις καποιες εξτρα πληροφοριες σχετικα με τα βιντεο που παιζεις

Last edited:
Εντάξει δούλεψαν οι υπότιτλοι. Έβαλα και το spmc αλλα δεν ειδα καποια διαφορα ίδιο περιβάλλον μονο το λογότυπο στην αρχη οταν ανοίγει ειναι διαφορετικό, σε ολα τα αλλα το ίδιο!

Kατα την διαρκεια της αναπαραγωγης μιας ταινιας μεσω spmc πατα το <<MENU>> στο τηλεχειριστηριο και στην πανω αριστερη γωνια θα εμφανιστουν ολες οι πληροφοριες σχετικα με την αναπαραγωγη της ταινιας

Γιατι δε δοκιμαζεις και την τελευταια εκδοση του Kodi 14 beta 2? Νομιζω εχουν πλεον εγγενως υποστηριξη για τα chipset της AMLogic..

Δοκίμασα ενα βιντεο 1080p/60fps έλεγε με τα εξής χαρακτηριστικά:

Audio : AAC mp4a, 48000hz, 165kb/s
Video: h264 main 1920x816 , 6636 kb/s
Fps 60.00 cpu0:9.3%, cpu1 31.4 , cpu 2 60% cpu3 6.4

Το έπαιξε άνετα χωρις σπασίματα, ο κερσορας απο το ποντίκι κυλούσε ομαλά οσο έπαιζε και ο ήχος περνούσε ομαλά και γεμάτα απο τον ενισχυτη.

Πως το κρίνεται το βιντεακι ηταν καλο βαςη προδιαγραφών για να στρεσάρει το κουτί ή οχι?

Το μονο που θα στρεσαρει το κουτι σου θα ειναι το δευτερο απο τα αρχεια που μπορεις να κατεβασεις απο http://www.libde265.org/downloads-videos/ αλλα και σ´αυτο μονο ως προς τα fp/s ολα τα αλλα τα παιζει ξεκουραστα δοκιμασε και αρχειο σε 23.976 fp/s