Android Media Player

Απάντηση: Re: Android Media Player

βγαλτο απο το ρευμα κρατα πατημενο οχι με δυναμη το κοθμπι απο πανω βαλε το ρευμα και δωστου γυρω στα 2 λεπτα....και μην το αφηνεις με το ανεμιστηρακη απο κατω,παντα στοο πλαι θα το εχεις

Θα το προσπαθήσω κ αυτο φίλε μου σε ευχαριστω πολυ

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος κι εγώ εδώ και μερικές μέρες του Beelink R89, κατάφερα με τα πολλά να σετάρω στα βασικά το Kodi (XBMC) ακολουθώντας κάποιον οδηγό που βρήκα στο google. To πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τους υπότιτλους ταινιών. Τουλάχιστον 2 στις 3 ταινίες που δοκίμασα να ανοίξω μέσα από το add on Genesis δεν εμφανίζουν υπότιτλους. Κάποιες, λίγες, εμφανίζουν, οπότε δε μιλάμε προφανώς για λάθος σετάρισμα. Υπάρχει κάτι που ενδεχομένως δεν κάνω καλά ή απλά δεν βρίσκονται από την εφαρμογή ελληνικοί υπότιτλοι; Μου κάνει εντύπωση πάντως αν περί αυτού πρόκειται, δεδομένου ότι σχεδόν όλες οι ταινίες που δοκίμασα είναι πασίγνωστες, επιτυχημένες και κάποιας σχετικής παλαιότητας. Το λεώ αυτό γιατί πχ, sites όπως το subs4free.com έχουν τα πάντα. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.

Εχεις επιλεξει subtitles.gr,opensubtitles υποθετω αν δεν σου βρισκουν δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο εσυ απο μερια σου αν βρει εχει καλως αν οχι παλι δεν μπορεις να κανεις κατι

Όταν κάνεις λήψη δηλαδη δε σου βγάζει κανένα αποτέλεσμα;;
Με τη μηχανή αναζήτησης ψάχνεις;; εμένα δεν μου έχει τύχει ταινία τουλάχιστον από τις γνωστές να μην έχει υπότιτλους.

Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος κι εγώ εδώ και μερικές μέρες του Beelink R89, κατάφερα με τα πολλά να σετάρω στα βασικά το Kodi (XBMC) ακολουθώντας κάποιον οδηγό που βρήκα στο google. To πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τους υπότιτλους ταινιών. Τουλάχιστον 2 στις 3 ταινίες που δοκίμασα να ανοίξω μέσα από το add on Genesis δεν εμφανίζουν υπότιτλους. Κάποιες, λίγες, εμφανίζουν, οπότε δε μιλάμε προφανώς για λάθος σετάρισμα. Υπάρχει κάτι που ενδεχομένως δεν κάνω καλά ή απλά δεν βρίσκονται από την εφαρμογή ελληνικοί υπότιτλοι; Μου κάνει εντύπωση πάντως αν περί αυτού πρόκειται, δεδομένου ότι σχεδόν όλες οι ταινίες που δοκίμασα είναι πασίγνωστες, επιτυχημένες και κάποιας σχετικής παλαιότητας. Το λεώ αυτό γιατί πχ, sites όπως το subs4free.com έχουν τα πάντα. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.

Εαν δεν το εχεις κανει ηδη κανε το εξης στις ρυθμισεις υποτιτλων του kodi δηλωσε (ενεργοποιησε) και τα τρια sites subs4free.com,subtitles.gr και opensubtitles και στις ρυθμισεις του Genesis δηλωσε σαν πρωτη και δευτερη γλωσσα την Ελληνικη

Το subs4free δεν υπαρχει πια. Αυτο γινοταν στο παλιο xbmc 12κατι νομιζω...

Re: Απάντηση: Android Media Player

Παιδιά καλημέρα. Καταρχάς να πω ότι από όσο είσα στο μενού του android 4.4.2 στις πληροφορίες εφαρμογής, το μηχανάκι φοράει την έκδοση του Kodi 14.0 alpla4. Ταινίες βρίσκω μέσα από το Genesis από τις διάφορες κατηγορίες που έχει. Έχω ενεργοποιήσει και τις 3 επιλογές υποτίτλων, greeksubtitles.eu, opensubtitles, subtitles.gr και μάλιστα πρόσφατα εγκατέστησα και το divxplanet. Από ότι φαίνεται το addon xbmcsubs δεν υπάρχει στην έκδοση 14 του kodi, όπως προκύπτει από εδώ:
http://addons.xbmc.org/category/subtitles/
Σε κάποιες ταινίες βρίσκει υπότιτλους, σε κάποιες άλλες όχι. Μιλάμε πάντα για γνωστές ταινίες και όχι ολοκαίνουργιες. Στις ρυθμίσεις του Genesis έχω σαν πρώτη και δεύτερη επιλογή την ελληνική γλώσσα. Επίσης στην κωδικοποίηση χαρακτήρων έχω επιλέξει Greek (windows).
Υπάρχει περίπτωαη επειδή η έκδοση του Kodi που τρέχει είναι όπως έγραψα και πριν η 14.0 alpha4, να είναι ας πούμε ασταθής και να μη μου βρίσκει υπότιτλους;
Αλήθεια, πως μπορώ να μεταβώ στην έκδοση 14.1 που όπως φαίνεται στο official site του kodi είναι η τελευταία σταθερή;

Φίλε μου όταν κάνεις χειροκίνητη αναζήτηση για υπότιτλους δεν σου βρίσκει σε κανένα σαιτ;;
Δώσε μας μια ταινία να δούμε τι παίζει.

μια ερωτηση λιγο περιεργη.
Καποιο apk που παιζει τελεια σε τρια μηχανακια μου,στο τεταρτο εγκαθισταται κανονικα, ξεκιναει αλλα αμεσως μετα κανει
επανακινηση το μηχανακι.Το φορτωνω απο την μαρκετα, το φορτωνω απο καρτα αλλα το ιδιο
Υπαρχει καποια εξηγηση και καποια λυση?
ευχαριστω πολυ [το apk flightradar24]

Φίλε μου όταν κάνεις χειροκίνητη αναζήτηση για υπότιτλους δεν σου βρίσκει σε κανένα σαιτ;;
Δώσε μας μια ταινία να δούμε τι παίζει.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως γίνεται η χειροκίνητη αναζήτηση υποτίτλων στο kodi; Για παράδειγμα έστω ότι επιλέγω μια ταινία στο genesis, πως κάνω μετά χειροκίνητη αναζήτηση στο kodi;

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως γίνεται η χειροκίνητη αναζήτηση υποτίτλων στο kodi; Για παράδειγμα έστω ότι επιλέγω μια ταινία στο genesis, πως κάνω μετά χειροκίνητη αναζήτηση στο kodi;

κατω χαμηλα απο τις επιλογες των σαιτ που εχεις ηδη γραφει "χειροκινητη αναζητηση"

Το subs4free δεν υπαρχει πια. Αυτο γινοταν στο παλιο xbmc 12κατι νομιζω...
Εχεις απολυτο δικιο,απο κεκτημενη ταχυτητα εγραψα για το subs4free αντι του σωστου που ειναι Greeksubtitles.eu

Κατα την διαρκεια της αναπαραγωγης της ταινιας στην μπαρα των εργαλειων του kodi μετα απο τα γνωστα play,stop,forward ακριβως το επομενο εικονιδιο ειναι μια οθονη,πατας οκ πανω στο εικονιδιο και σου ανοιγει ενα υπομενου πατας download και σου κατεβαζε υποτιτλους εαν θελεις να κατεβασεις χειροκινητα απο καποιο απο τα τρια σαιτς απλα πατας το δεξι βελακι του τ/κοντρολ και σου εμφανιζει την επομενη σελιδα οπου μπορεις να επιλεξεις απο ποιο σαιτ θα κατεβουν οι υποτιτλοι. Και κατι αλλο γιατι δεν δοκιμαζεις να εγκαταστησεις και τον spmc και να τσεκαρεις μηπως το προβλημα σου προερχεται απο την βερσιον του kodi που εχεις εγκατεστημενη και οχι απο τα σαιτς

Καλημέρα στην παρέα. Τελικά δούλεψε καλά η χειροκίνητη αναζήτηση. Πλέον σχεδόν για το σύνολο των ταινιών που δοκίμασα κατάφερα να βρω ελληνικούς υπότιτλους. Nakata σε υπερευχαριστώ.
Και κάτι τελευταίο. Πως μπορώ να αναβαθμίσω το kodi στην τελευταία σταθερή (επίσημη) έκδοση; Εννοώ χωρίς να επηρεάσω υφιστάμενες ρυθμίσεις. Μπορείτε να μου γράψετε εδώ τη διαδικασία; Ευχαριστώ.
Παρεπιπτόντως η εφαρμογή τα σπάει. Δε φανταζόμουν ότι θα υπήρχε ανάλογη εφαρμογή με τέτοιο εύρος ρυθμίσεων και παραμετροποίησης, και μάλιστα open source.

Εχω την εντυπωση οτι αν το εγκατεστησες εσυ απο το kodi.tv το προγραμμα και πας να περασεις την 14.1 ας πουμε κατα την εγκατασταση σου λεει οτι θα σου κρατησει τις ρυθμισεις και θα στις βαλει αυτουσιες στο νεο. Αν ειναι κατι που το ειχε το box προεγκατεστημενο παιζει να μην γινεται...Να θελει backup με το program addon και μετα restore...

@ lazareta
Υπαρχουν δυο τροποι. Ο πρωτος ειναι να παρεις backup τις ρυθμισεις σου μεσω ενος addon που λεγεται backup και του οποιου η εγκατασταση γινεται με τον εξης τροπο
1)πας στο system
2)Settings
3)Add-ons
4)Get add-ons
5)XBMC η Kodi add-on repository (δεν ξερω πως το εχει ο kodi επειδη <<δουλευω>> τον SPMC
6)Program Add-ons
7 Backup και δινεις εντολη να εγκαταστηθει
μετα την εγκατασταση πας στις ρυθμισεις του addon και επιλεγεις τι ακριβως θελεις να παρεις σε backup
Αμεσως μετα για να τρεξεις το προγραμμα και να παρεις backup τις ρυθμισεις σου πας
1)programs
2)program addons
3) xbmc backup και το τρεχεις.
Και ο αλλος τροπος (αλλα καλου-κακου παρε το backup σου) ειναι να κατεβασεις την εκδοση της εφαρμογης που θελεις στον υπολογιστη σου και αφου την μεταφερεις σε ενα usb stick να την κανεις χειροκινητη εγκατασταση αλλα αντι να επιλεξεις σαν τροπο εγκαταστασης all θα επιλεξεις new

μια ερωτηση λιγο περιεργη.
Καποιο apk που παιζει τελεια σε τρια μηχανακια μου,στο τεταρτο εγκαθισταται κανονικα, ξεκιναει αλλα αμεσως μετα κανει
επανακινηση το μηχανακι.Το φορτωνω απο την μαρκετα, το φορτωνω απο καρτα αλλα το ιδιο
Υπαρχει καποια εξηγηση και καποια λυση?
ευχαριστω πολυ [το apk flightradar24]

Eπειδη δεν ειχα καμμια απαντηση επανερχομαι ζητωντας βοηθεια