1) τα μενουΝα υποθεσω οτι παιζουν τα μενου λογω ZDMC και S905X ?
Γιατι ολα τα λοιπά περνάνε (hd audio, 4K)
Εκτος αν εχει auto frame rate switching.
To ZDMC το βρισκω Play Store η το κατεβάζω απο κάπου? Αν ναι, δώσε ενα link.
Ριξε και μια ματια στο παρακατω, το εχω εδω και 20 μερες περιπου και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με αυτα που μου προσφερει.
https://www.aliexpress.com/item/xia...2749124753.html?spm=2114.01010208.8.10.v9bMZt
Σωστά αλλά αν έχεις ac1200/1750 δεν έχεις θέματα
Μήπως με αυτό λύνετε το πρόβλημα
https://www.amazon.com/gp/product/B...rch_detailpage&redirect=true&psc=1&pldnSite=1
Sent from my iPad using Tapatalk
Αν το αναγνωρίσει... χλωμό όμως.
Περιεργο,για δοκιμασε το παρακατω αρχειο.Δεν μπορούσε να το εγκαταστήσει δυστυχώς.
Review του Xiaomi Mi Box απο το www.mediaplayers.gr
Ειλικρινά εξαιρετικό.
Εννοείται απο βδομάδα και στο φορουμ μας.
Επομενο θα ειναι το νεο Shield.
Kαποια βοηθεια παιδια....Καλησπέρα παιδια ,προσφατα απεκτησα το Ugoos ut3s 32gb + 4gb ram android tv box ....
Εχει android σε έκδοση 5 κ έρχεται με το Kodi 16.1
Το θέμα μου είναι στην κίνηση....παρατηρω πχ star wars ταινία ,με το που ξεκινά στην αρχή τα κίτρινα γράμματα που εξιστορεί την ιστορία πολυ μικρά μικρα λαγκαρισματακια να πω ελαφρώς τρεμοπαίζει η κίνηση γενικά δεν ομαλή flow που λέμε...ότι ρυθμίσεις κ αν έχω κανει στο μενου του Kodi ,αλλα κ στο μενου του box,δεν έχω καταφέρει τίποτα...
Κατέβασα κ μια έκδοση του spmc που λένε είναι για rockchip boxes ,αλλα κ πάλι τίποτα,η τελευταίες εκδόσεις του δεν κανουν για rockchip,οποτε βρήκα μια κάποια πιο εξειδικευμένη,αλλα κ πάλι τίποτα...
Έχω ενεργοποιημένο στην τίβι αλλα κ στον προβολέα μου το frame interpolation ,καθως είμαι λάτρης,κ έτσι μπορώ να δω καθαρά την όχι ομαλή ροή
Στο raspberry pi 2,pipo x7,αρκετα boxes στο παρελθόν με amlogic ,δεν είχαν θέμα
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, να κατεβάσω, μια ειδική έκδοση ασ πούμε,η κ ακόμα να υπάρχει τρόπος να παίζει το λινκ του stream με άλλον player,κατι τέλος πάντων να κάνω...εινσι κρίμα είναι πολυ γρήγορο σε απόκριση boxaki
Καποος γκουρού του αθλήματος να μου δώσει τα φώτα του..![]()
Αυτό στο κάνει σε όλες τις ταινίες? Γιατί παίζει ρόλο και η πηγή φυσικά. Καταρχήν κοιταξες αν έχεις την τελευταία διαθέσιμη ρόμ? Τσέκαρε στο download center της ugoos. Επίσης από τις ρυθμίσεις του kodi δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το video acceleration.Kαποια βοηθεια παιδια....
Για rockchip θα βαλεις ZDMC οχι SPMC στο λινκ του nakataKαποια βοηθεια παιδια....
Αυτό στο κάνει σε όλες τις ταινίες? Γιατί παίζει ρόλο και η πηγή φυσικά. Καταρχήν κοιταξες αν έχεις την τελευταία διαθέσιμη ρόμ? Τσέκαρε στο download center της ugoos. Επίσης από τις ρυθμίσεις του kodi δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το video acceleration.
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.