Android Media Player

Να υποθεσω οτι παιζουν τα μενου λογω ZDMC και S905X ?
Γιατι ολα τα λοιπά περνάνε (hd audio, 4K)

Εκτος αν εχει auto frame rate switching.

To ZDMC το βρισκω Play Store η το κατεβάζω απο κάπου? Αν ναι, δώσε ενα link.
1) τα μενου
οσο για το auto frame rate σε SPMC κατεβασε το παρακατω αρχειο και δοκιμασε το σε καποιο απο τα μποξακια με επεξεργαστη S905x η S912 (στο mi tv box δεν δουλευει επειδη δεν ειναι ρουταρισμενο) σου παραθετω ενα how to

Device must be rooted.
Install the APK
Go into Android settings > Apps > Auto Frame Fix scroll down to permissions and give the app storage permissions
Open the app click reboot and give the app SU permissions,
After boot is complete you will get a notification and sound that it has been applied.

https://www.sendspace.com/file/n5dfh5

http://www.4shared.com/mobile/Af9H04Trba/AutoFrameFix__1_.html

Ριξε και μια ματια στο παρακατω, το εχω εδω και 20 μερες περιπου και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με αυτα που μου προσφερει.

https://www.aliexpress.com/item/xia...2749124753.html?spm=2114.01010208.8.10.v9bMZt

Μιας και έχω περιμένω Κίν. Xiaomi .λες να συνεχίσω με την ίδια εταιρεία και σε αλλά για το σπίτι ;media player ,router κ.τ.λ

Sent from my iPad using Tapatalk

Έχει μείνει μια μέρα ακόμα μέχρι να σταματήσουν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Android Media Player Που κληρώνει η συντονιστική ομάδα της κατηγορίας των Δορυφορικών, όσοι δεν έχετε δηλώσει ακόμη συμμέτοχη μόλις που προλαβαίνετε. Πατήστε πάνω στο όνομα του player να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο νήμα MECOOL BB2 pro

Απάντηση: Re: Android Media Player

Review του Xiaomi Mi Box απο το www.mediaplayers.gr
Ειλικρινά εξαιρετικό.

Εννοείται απο βδομάδα και στο φορουμ μας.

Επομενο θα ειναι το νεο Shield.

Πολυ καλο αλλα με δυο 'ελλειψεις' βασικες για μενα..
Μονο 8gb RAM και ελλειψη της θυρας LAN.
Ειδικα το τελευταιο -για μενα- οσο καλο και αν ειναι το wifi ειναι πολυ σημαντικο..
Πιθανον το επομενο (σε 4-5 μηνες κατα παγια τακτικη της xiaomi) να μην εχει αυτες τις..αδυναμιες..

Καλησπέρα παιδια ,προσφατα απεκτησα το Ugoos ut3s 32gb + 4gb ram android tv box ....
Εχει android σε έκδοση 5 κ έρχεται με το Kodi 16.1
Το θέμα μου είναι στην κίνηση....παρατηρω πχ star wars ταινία ,με το που ξεκινά στην αρχή τα κίτρινα γράμματα που εξιστορεί την ιστορία πολυ μικρά μικρα λαγκαρισματακια να πω ελαφρώς τρεμοπαίζει η κίνηση γενικά δεν ομαλή flow που λέμε...ότι ρυθμίσεις κ αν έχω κανει στο μενου του Kodi ,αλλα κ στο μενου του box,δεν έχω καταφέρει τίποτα...
Κατέβασα κ μια έκδοση του spmc που λένε είναι για rockchip boxes ,αλλα κ πάλι τίποτα,η τελευταίες εκδόσεις του δεν κανουν για rockchip,οποτε βρήκα μια κάποια πιο εξειδικευμένη,αλλα κ πάλι τίποτα...
Έχω ενεργοποιημένο στην τίβι αλλα κ στον προβολέα μου το frame interpolation ,καθως είμαι λάτρης,κ έτσι μπορώ να δω καθαρά την όχι ομαλή ροή
Στο raspberry pi 2,pipo x7,αρκετα boxes στο παρελθόν με amlogic ,δεν είχαν θέμα
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, να κατεβάσω, μια ειδική έκδοση ασ πούμε,η κ ακόμα να υπάρχει τρόπος να παίζει το λινκ του stream με άλλον player,κατι τέλος πάντων να κάνω...εινσι κρίμα είναι πολυ γρήγορο σε απόκριση boxaki
Καποος γκουρού του αθλήματος να μου δώσει τα φώτα του.. :)

Καλησπέρα παιδια ,προσφατα απεκτησα το Ugoos ut3s 32gb + 4gb ram android tv box ....
Εχει android σε έκδοση 5 κ έρχεται με το Kodi 16.1
Το θέμα μου είναι στην κίνηση....παρατηρω πχ star wars ταινία ,με το που ξεκινά στην αρχή τα κίτρινα γράμματα που εξιστορεί την ιστορία πολυ μικρά μικρα λαγκαρισματακια να πω ελαφρώς τρεμοπαίζει η κίνηση γενικά δεν ομαλή flow που λέμε...ότι ρυθμίσεις κ αν έχω κανει στο μενου του Kodi ,αλλα κ στο μενου του box,δεν έχω καταφέρει τίποτα...
Κατέβασα κ μια έκδοση του spmc που λένε είναι για rockchip boxes ,αλλα κ πάλι τίποτα,η τελευταίες εκδόσεις του δεν κανουν για rockchip,οποτε βρήκα μια κάποια πιο εξειδικευμένη,αλλα κ πάλι τίποτα...
Έχω ενεργοποιημένο στην τίβι αλλα κ στον προβολέα μου το frame interpolation ,καθως είμαι λάτρης,κ έτσι μπορώ να δω καθαρά την όχι ομαλή ροή
Στο raspberry pi 2,pipo x7,αρκετα boxes στο παρελθόν με amlogic ,δεν είχαν θέμα
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, να κατεβάσω, μια ειδική έκδοση ασ πούμε,η κ ακόμα να υπάρχει τρόπος να παίζει το λινκ του stream με άλλον player,κατι τέλος πάντων να κάνω...εινσι κρίμα είναι πολυ γρήγορο σε απόκριση boxaki
Καποος γκουρού του αθλήματος να μου δώσει τα φώτα του.. :)
Kαποια βοηθεια παιδια....

Re: Απάντηση: Android Media Player

Kαποια βοηθεια παιδια....
Αυτό στο κάνει σε όλες τις ταινίες? Γιατί παίζει ρόλο και η πηγή φυσικά. Καταρχήν κοιταξες αν έχεις την τελευταία διαθέσιμη ρόμ? Τσέκαρε στο download center της ugoos. Επίσης από τις ρυθμίσεις του kodi δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το video acceleration.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Android Media Player

Αυτό στο κάνει σε όλες τις ταινίες? Γιατί παίζει ρόλο και η πηγή φυσικά. Καταρχήν κοιταξες αν έχεις την τελευταία διαθέσιμη ρόμ? Τσέκαρε στο download center της ugoos. Επίσης από τις ρυθμίσεις του kodi δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το video acceleration.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Ναι τα έχω κάνει όλα αυτά!!!!
Επίσης ένα άλλο τεστ που έκανα είναι με τις ίδιες ρυθμίσεις κ τα ίδια καλώδια,στην τιβι που κ αυτή έχει ενεργοποιημένο το frame interpolation ,να τρέχουν όλα νεράκι
Άρα δίκη μου εκτίμηση είναι ότι συνεργάζεται ας το πούμε πιο καλά με την τιβι,παρά με τον προβολέα μου,βέβαια θα κάνω κ αυτό που είπε και ο φίλος xloupas παραπανω