Δυστυχως το ipad ειναι τοσο αργο μετα το 16 που δεν ειναι αστειο...Αυτο μαλιστα! Ενα ωραιο αστειο!![]()
Δυστυχως το ipad ειναι τοσο αργο μετα το 16 που δεν ειναι αστειο...Αυτο μαλιστα! Ενα ωραιο αστειο!![]()
Δεν ξερω πιο ipad εχεις, αλλα καθολου αργο δεν ειναι το ios σε καμια συσκευη του σπιτιου μας, ακομα και στο ipad 2018.Δυστυχως το ipad ειναι τοσο αργο μετα το 16 που δεν ειναι αστειο...
Απο εμενα, κανενα προβλημα. Απλα απαντησα στον Σωκρατη που νομιζε οτι αστειευομουν περι επιδοσεων.Δεν χρειάζονται πάλι τα flames και τα vs
Ο καθένας στο νήμα του.
ΙΔεν ξερω πιο ipad εχεις, αλλα καθολου αργο δεν ειναι το ios σε καμια συσκευη του σπιτιου μας, ακομα και στο ipad 2018.
Καποια bugs υπηρχαν που στρωσανε στην 16.
Δυο ipad Air 2020 . Και στα δυο εχει πεσει η αποδοση. Μαλιστα το ενα ειναι για χρηση απο παιδι. Ουτε φορτωμα εφαρμογων ουτε τιποτα. Οσο για τα bug με το ios 16 ειχε σοβαρο θεμα η γυναικα μου με το Iphone που δεν μπορουσε να συνδεθει με τιποτα στο δικτυο του σπιτιου. Δεν το εβλεπε καν σε αναζητηση . Εστρωσε μετα με το 16.2 . Αλλα ηταν εβδομαδα κολαση να βαζει συνεχεια χειροκινητα το δικτυο ανα μιση ωρα.Δεν ξερω πιο ipad εχεις, αλλα καθολου αργο δεν ειναι το ios σε καμια συσκευη του σπιτιου μας, ακομα και στο ipad 2018.
Καποια bugs υπηρχαν που στρωσανε στην 16.2
Εγώ κρατώ μικρό καλάθι λόγω ιστορικότητας: θα βγει με ένα σωρό ατέλειες/μπαγκιές, οι χρήστες θα τα εντοπίσουν και θα κραζουν , θα υποσχεθουν διορθώσεις με updates και όταν θα διορθωθούν όλα θα κοντεύει να βγει το 24.
Το βλέπω με τέτοια ακρίβεια όπως ότι ο ήλιος θα βγει από την ανατολή.
Υ.Γ. και φυσικά το ultra 256αρι το κόβω χαλαρά για 1500άρι. Συγνώμη, 1499![]()
Δεν κραζουν όλοι τον exynos: Δεν κράζουν όλοι την καθυστέρηση στις φωτογραφίες κατά ριπάς σε σχέση με iphone; Δεν θυμάμαι τεχνικά να αναφέρω λεπτομέρειες το έχουμε γράψει κι εδώ μέσα. Κάτι για lag λέγατε.
Σε ποια ΔΕΝ έγιναν;Σε ποια πρόσφατη κυκλοφορία Samsung Galaxy flagship smartphone έγιναν όλα αυτά?
Από S20 έως S22 σίγουρα όχι πάντως. Μιλάω εκ πείρας.
Σε ποια ΔΕΝ έγιναν;
Από κινητά μέχρι οθόνες (ναι και εκεί τα καταφερνουν / μιλάω εκ πείρας)
![]()
Νομίζω ότι η τελευταία σου φράση"δυστυχώς έγινε και το android μονοπώλιο" είναι τουλάχιστον υπερβολική.για μένα, με την google να μη θέλει (ή να μπορεί) να μπει δυνατά στο hardware, με τη huawei εκτός αγοράς, την oneplus ακόμα να το ψάχνει και χωρίς άλλο σοβαρό ανταγωνιστή (xiaomi κλπ δεν πάω καν), υπάρχουν 2 events τον χρόνο: samsung για το ένα στρατόπεδο και apple για το άλλο - δυστυχώς έγινε και το android μονοπώλιο
Εμενα που δεν με ενδιαφέρει ως κριτήριο επιλογής κινητού η κάμερα, πόσο μάλλον ως κριτηριο επιλογής ενός note , με το απλό 20 έχω καλή αυτονομία . τα video ειναι μια χαρά καθώς δεν έχω απαιτήσεις και με την αδιάβροχη θήκη έχει βγάλει τα λεφτά του , θεωρώ ότι η samsung προσφέρει ένα οικοσύστημα που δεν υπάρχει ανάλογο σε άλλη εταιρεία στο android χωρίς να στερεί την συμβατότητα και με τα άλλα android .Νομίζω ότι η τελευταία σου φράση"δυστυχώς έγινε και το android μονοπώλιο" είναι τουλάχιστον υπερβολική.
Έχοντας το Note 20 Ultra με το τηλέφωνο να τραβάει αστεία βίντεο,με ανύπαρκτο macro και με μία γελοία αυτονομία-μακράν η χειρότερη που είχα ποτέ σε κινητό-δεν λες την Samsung και μονόδρομο.
Νομίζω ότι η τελευταία σου φράση"δυστυχώς έγινε και το android μονοπώλιο" είναι τουλάχιστον υπερβολική.
Έχοντας το Note 20 Ultra με το τηλέφωνο να τραβάει αστεία βίντεο,με ανύπαρκτο macro και με μία γελοία αυτονομία-μακράν η χειρότερη που είχα ποτέ σε κινητό-δεν λες την Samsung και μονόδρομο.
Huawei p50 pro, mate 50, vivo x80 pro, xiaomi 12s ultra, Motorola edge 30 ultra, pixel 7 pro, Oppo find N2, Sony Xperia 1iiii και oneplus 10 pro είναι μόνο μερικές ναυαρχιδες android εξαιρετικές. Για μένα όλα τους ισάξια ή καλύτερα από οτιδήποτε έχει η Samsung στην αγορά. Όποτε διαφωνώ για μένα η Samsung είναι η πιο υπερτιμημένη εταιρία στα Android, έχει χτίσει το όνομα της στο παρελθόν και ο κόσμος την ακολουθεί. Γούστα βέβαια είναι αυτά αλλά είναι ίσως η μόνη εταιρία Android που δεν κοιτάζω σοβαρά τι βγάζει. Προσπαθεί να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη (Apple) αλλά στην πράξη τα κινητά της δεν είναι καλύτερα ουτε καν από την Vivo.Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά στις flagship συσκευές δε βλέπω αξιόλογες εναλλακτικές.
Η μόνη που είχε ο,τι χρειαζόταν ήταν η Huawei- είχε το μέγεθος, τα resources, την τεχνογνωσία κλπ, θα μπορούσε να είχε γίνει το αντίπαλο δέος. Το p30pro πχ το 20191 ήταν καλύτερο από το S10+
Και εγώ δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το s21U, υπάρχουν μάλιστα στιγμές που θέλω να το σπάσω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω - μιλάμε για all around flagship με την υποστήριξη που πρέπει να έχει, όχι κινεζολυσεις
Δες και τα νήματα της Xiaomi και της OnePlus εδώ μέσα, μηδαμινή κίνηση - μόνο για καμιά καλή ευκαιρία τις σκέφτονται κάποιοι - η OnePlus κάνει launch πρώτα στην Κίνα λέει, εμ δε γίνεσαι έτσι παγκόσμιο brand
To video και την αυτονομία περιμένω και εγώ να δω αν θα βελτιώσει αισθητά στο καινούργιο
Ιδωμεν