Ανέβασε το δικό σου βίντεο

Re: Post your video

Λίγα πράγματα..... Εξαιρετική δουλειά. Μπράβο και από εμένα. Να ρωτήσω όμως αυτά φέρνουν κάποιο κέρδος? Δηλαδή αξίζει τέτοιο εξοπλισμό και κούραση. Πληρώνεται?

Μόνο και μόνο για την εμπειρία αυτή... εννοείται ότι αξίζει! :)
Ποιά κούραση; :p

Από εκεί και πέρα.. Ο εξοπλισμός υπήρχε από πριν για να καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας. Δεν είναι ότι αγοράστηκε για το ταξίδι αυτό.

Το συγκεκριμένο project αποφασίσαμε να μην τον πουλήσουμε...θα δείξει..
Πάντως ναι, αν το κυνηγήσεις, έχει κέρδος. ;)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Απο εμπειρία και μόνο αξίζει σίγουρα.... Απλώς είμαι άσχετος με το θέμα video , πόσο μάλλον για της πληρωμές του...
Συγχαρητήρια για την ομάδα σάς... Εύχομαι τα καλύτερα

Μόνο και μόνο για την εμπειρία αυτή... εννοείται ότι αξίζει! :)
Ποιά κούραση; :p

Από εκεί και πέρα.. Ο εξοπλισμός υπήρχε από πριν για να καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας. Δεν είναι ότι αγοράστηκε για το ταξίδι αυτό.

Το συγκεκριμένο project αποφασίσαμε να μην τον πουλήσουμε...θα δείξει..
Πάντως ναι, αν το κυνηγήσεις, έχει κέρδος. ;)

Εξαιρετική δουλειά παιδιά μπράβο, έριξα μια ματιά στην σελίδα σας και εκεί εχετε ωραίες δουλειές τουλάχιστον σε φωτογραφίες, βίντεο ακόμα δεν είδα.

Απάντηση: Re: Post your video

Μπράβο παιδιά, εξαιρετική η προσπάθεια σας, εμένα αντίθετα το χαλασμένο πεντάλεπτο γραμμόφωνο με καθήλωσε .... κάθε στιγμή που έβλεπα έλεγα ότι δεν μπορεί να δώ κάτι πιο όμορφο στη συνέχεια και αμέσως διαψευδόμουν... δεν ειμαι fan του βίντεο αλλά τέτοιες δουλειές ξεχωρίζουν και αξίζουν απο όλους συγχαρητήρια :SFGSFGSF:

Κι εγώ δεν είμαι φαν του βίντεο ως "παραγωγός" αλλά είμαι αχόρταγος "καταναλωτής"... Το μπράβο είναι λίγο, εξαιρετική δουλειά υψηλής αισθητικής! :SFGSFGSF:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Με canon 70D+24-70 f4 IS στο χέρι/με μονόποδο, Lumix GM1+zuiko 14-54 II σε τρίποδο με διάφραγμα f7 μόνη της και μια sony action cam σταθερή ψηλά δεξιά στην είσοδο σε ένα μικρό βραχίονα.

Χρησιμοποίησα για 2η φορά το canon log του eoshd στην 70D. Την 1η φορά ήταν έξω μέρα και μου άρεσε πολύ, εδώ σε τεχητό φωτισμό με δυσκόλεψε παρά με διευκόλυνε, τόσο στη λήψη και το WB αλλά και μετά στο ταίρασμα με την Lumix όπου τα έκανα λιγουλάκι.... μην πω. Αν και δεν το παίδεψα πολύ γιατί έπρεπε να παραδοθεί γρήγορα.

Εντύπωση για άλλη μια φορά μου έκανε το hybrid IS του 24-70, μακράν ό'τι καλύτερο έχω συναντήσει σε Canon φακό, δεν έχει γίνει post stabilization πουθενά - άντε σε 1 πλάνο αν θυμάμαι - και οι συνθήκες ήταν πιεστικές μιας και ήμουν μόνος και άλλαζα διαρκώς θέση.

Η εστίαση με την 70D ήταν στο auto και ενίοτε την κλείδωνα ή με πλήκτρο ή από την οθόνη, όποιο χέρι βόλευε κάθε φορά. Μπερδεύτηκε κανα 2 φορές με τα νυφικά αλλά δεδομένων των συνθηκών και της μικρής εξοικίωσης που έχω μαζί του καλά τα πήγε.

Τέλος, αξιοσημείωτη η ευκρίνεια της μικρούλας GM1 με τα 24mbps μόνο αρχείο και το υψηλό iso λόγω κλειστού διαφράγματος. Όπως και η... θολούρα της action camera. Πάραυτα τη χρησιμοποίησα για να δώσω 2-3 γενικά πλάνα από ψηλά.

Last edited:

Another one

όμορφα! μου άρεσαν τα skin tones από την επίδειξη. Ξέρω τι τρέλα επικρατεί σε αυτές τις δουλειές...
Παλιά δούλευα στον ήχο.Όσο ωραία ακούγεται από μακρυά, τόσο ζόρικα είναι από μέσα...

Ευχαριστώ Alfy.

Πράγματι επικρατεί τρέλα. Κατ αρχήν σκέψου ότι ήταν κάμποσοι εικονολήπτες - φωτογράφοι, ανεπίσημα μεν οι περισσότεροι, αλλά δυστυχώς δεν δίσταζαν να στήσουν το 3ποδό τους ή να σταθούν οπουδήποτε κι ας ενοχλούσαν τους 1-2 που είχαν αναλάβει τη δουλειά. Χώρια που το κοινό περνούσε διαρκώς από μπροστά γιατί δεν υπήρχε οριοθέτηση. Γι αυτό και αναγκάστηκα να παίρνω λήψεις από διάφορες γωνίες που τελικά δεν βγήκε και σε κακό, αλλά πράγματι ήταν πολύ αγχωτικό!

Με τι μηχανή τράβηξες το βίντεο;

Κυρίως με Canon 70D και Canon 24-70 f4 σε 720 60p ALL-I στο χέρι.

Λίγα είναι από 60D + sigma 18-50 f2.8-4.5 σε 3ποδο και GM1 με zuiko 14-54 II σε flycam, σε 1080 24p αμφότερες αν θυμάμαι. Το timelapse έξω με μια sony AS30V ψηλά πάνω σε έναν στύλο την οποία και ξέχασα και την πήρα την επομένη το πρωί :-)

Να ζήσουν τα παιδιά, με ένα χαμόγελο και πολλές ροκιές! :SFGSFGSF:

Είδες τι ωραία το έζησαν ε; Παιδιά χρυσάφι πραγματικά, με τον καλό τον λόγο, και πολύ καλοί μουσικοί....