Ανείπωτη φρίκη για να φτιαχτούν μοδάτες μπότες.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,261
Τις τραγικέςα και απίστευτης σκληρότητας συνθήκες στα εκδοροσφαγεία της Κίνας καταγγέλλει η Ηumane Society.Η οργάνωση φέρνει στο φως τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζονται διάσημες μπότες, αποκαλύπτοντας θανατώσεις ζώων, και ιδιαίτερα του είδους «νυκτερευτής» (Nyctereutes procyonoides), σε εκτροφεία της Κίνας, ώστε να πάρουν το δέρμα τους και να το εξάγουν στην Αυστραλία.
Σύμφωνα με την οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων «Humane Society International» διενήργησε ελέγχους και αποκαλύπτει πως κατασκευαστές μπότας στην Αυστραλία, προμηθεύονται τη γούνα των «νυκτερευτών» για να τη χρησιμοποιήσουν στις μπότες, ενώ την ίδια στιγμή στους πελάτες τους δηλώνουν ότι οι μπότες είναι φτιαγμένες από μαλλί προβάτων.

ArticleImage_69131-jpg.xpng

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο περιέχει πολύ σκληρές εικόνες!!!!

Δείτε το εδώ...
http://www.pinnokio.gr/arthro/binteo-sok-deite-pws-ftiaxnontai-diashmes-mpotes

Last edited:
Πρέπει να γίνει καμπάνια για την ανάδειξη του θέματος, όπου μπορούμε.
Αυτά τα εγκλήματα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν δια παντώς.

ΥΓ. το βίντεο δεν θα το δω, δεν αντέχω. Έχω δει παρόμοια στο παρελθόν και πραγματικά αρρώστησα.

Ναί...δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο...

Η σφαγή των φαλαινών,μοιάζει "ανώδυνη",μπροστά στα μαρτύρια που τραβούν αυτά τα ζωάκια...

Υπάρχει μια βλαμένη σκέψη ότι το δέρμα κρατάει τα καλά του χαρακτηριστικά όταν γδέρνεις το ζωο ζωντανό ,,

κέρδος ανέχεια πείνα ξεπεσμός ξεφτύλα δολοφονία καπιταλισμός ,,

Διονυση να με συγχωρεις,ουτε εγω θα το δω.Μου εφτασε αυτο με τα μωρα φωκιας που ειχα δει καποτε.Μην πατε μακρυα ως την Κινα,στην πατριδα μας σφαγιαζονται μικρα ζωα για να φορεσει γουνα ενα μεγαλο.Δε θα μπω σε λεπτομερειες γιατι δε θελω να προκαλεσω flame.Ασε που μπορει να κατηγορηθω οτι σαμποταρω την Ελληνορωσικη συνεργασια στον τουρισμο και τις εξαγωγες.Ο νοών νοείτω.

Μην το δείτε...Αλλά διαδώστε το...

Για τις γούνες και τις φώκιες είναι πλέον γνωστά.

Γι' αυτές τις μπότες,τις ορίτζιναλ-τις ακριβές,όντως λένε όταν τις πουλάνε,ότι είναι ντυμένες απο δέρμα προβάτου Αυστραλίας.

Last edited:
Τελικά δεν είναι οι αυθεντικές αυστραλέζικες ugg που χρησιμοποιούν αυτά τα δέρματα.

http://www.hsi.org.au/editor/assets... Cat Fur/UGG Australia Press - 7 OCT 2011.pdf

Χρησιμοποιούνται για μαϊμού ugg μπότες.
Η ουσία είναι ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η "μόδα" (απορώ πως αρέσει σε κάποιες ηλίθιες τέτοιο χοντροπάπουτσο) και να γίνει μποϋκοτάζ σε προϊόντα δέρματος από την Κίνα (όπου η άθλια μεταχείρηση των ζώων είναι σχεδόν κανόνας)

Και μποϋκοτάζ σε προϊόντα δέρματος από την αυστραλία, γιατί fake ή original τα προϊόντα, ο πόνος είναι original.

http://www.news.com.au/features/env...gs-for-ugg-boots/story-e6frflp0-1226159080875

Last edited:
Το video δεν μπορεσα να το δω. Πιστευω βεβαια οτι ειναι μια συκοφαντικη εκστρατεια εναντιον των Ugg καθως απο πουθενα δεν βγαινει οτι αφορα την συγκεκριμενη εταιρια. Κατα τα αλλα οπως τα λεει ο Βασιλης. Τα Μινγκ πρεπει να βρισκουν "ξαφνικο θανατο" ωστε να μην στρεσαρονται ενω πεθαινουν και "χαλαει" η γουνα τους...

Το διάβασα...λένε ότι χρησιμοποιούν πρόβατο...

Ωστόσο,δεν μπορώ να καταλάβω,γιατί σε μαίμού φθηνές μπότες,να μπούν σε τέτοια επίπονη διαδικασία με σχετικά σπάνια ζώα...Δεν έχουν οι κινέζοι μαϊμουδιιάρηδες πρόβατα;
Δεν μου κάθεται καλά.

Δυστυχώς η νοσηρή φαντασία του ανθρώπου στο πως θα κάνει το χειρότερο,αποκρουστικοτερο πράγμα,είναι ανεξάντλητη.
Πράγματι πρέπει να το διαδώσουμε,να το δουν όσο γίνεται περισσότεροι,μπας και ξυπνήσουμε συνειδήσεις για τον καθημερινό βιασμό της φύσης απο
τον άνθρωπο.

Re: Απάντηση: Ανείπωτη φρίκη για να φτιαχτούν μοδάτες μπότες.

Το διάβασα...λένε ότι χρησιμοποιούν πρόβατο...

Ωστόσο,δεν μπορώ να καταλάβω,γιατί σε μαίμού φθηνές μπότες,να μπούν σε τέτοια επίπονη διαδικασία με σχετικά σπάνια ζώα...Δεν έχουν οι κινέζοι μαϊμουδιιάρηδες πρόβατα;
Δεν μου κάθεται καλά.

Ούτε εμένα μου κάθεται καλά φίλε μου...

Το θέμα είναι ότι η σφαγή γίνεται στην Κίνα και η χρήση των σφαγίων στην Αυστραλία.
Επίσης η αυστραλιανή κυβέρνηση αρνείται να απαγορεύσει το εμπόριο γούνας από raccoon σκυλιά.
Αυτά τα 2 φτάνουν για να μποϋκοτάρουμε ΟΛΑ τα προϊόντα δέρματος και γούνας από τις 2 χώρες.

Ήδη το έχω αναρτήσει σε μεγάλο Βρετανικό φόρουμ όπου είμαι μέλος εδώ και πολλά χρόνια.

Θα κοιτάξω να ξεκινήσω και petition εκεί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανείπωτη φρίκη για να φτιαχτούν μοδάτες μπότες.

Ούτε και εγω θα κάτσω να δω αυτο το βίντεο και θα συμβούλευα να μην το δει κανεις...
Το απόγευμα δεν μπορούσα να συνεφέρω την γυναικα που εκανε την βλακεία απο περιέργεια να το δει σε καποια αλλη σελιδα...

Επιπλέον δεν καταλαβαίνω σε τι ωφελει η αναπαραγωγή αυτων των βιντεο;;
Την δήθεν ευαισθητοποίηση μας;;
Υπαρχει περίπτωση κάποιος που εχει σωας τας φρενας να χρειάζεται να δει τετοιες εικονες για να ευαισθητοποιηθεί;;
Μάλλον οχι και πολυ φοβαμαι πως τετοια βίντεο καποιοι τα βάζουν γιατι απλως τους αρέσουν τα freak show .

Για να μην παρεξηγηθώ δεν υπονοώ κατι για το παιδι που το πόσταρε αν και εξακολουθώ να μη κατανοώ τον λογο αλλα απο την αλλη ειναι γνωστο πως υπάρχουν αρκετα άρρωστα μυαλα στον δυαδίκτυο που ψάχνουν τετοιες εικονες για να χορτάσουν το άρρωστο μυαλο τους...

Μην δείτε αυτο το βιντεο και σας παρακαλώ μην το διαδίδετε...
Δεν προσφερει απολύτως τιποτα και αμφιβάλω πως αυτοι που το διαδιδουν το κανουν επειδή εχουν κάποιο φιλεύσπλαχνο σκοπο .
Τι το φιλεύσπλαχνο εχει το να δείχνεις τετοιες εικονες;;

Είναι απλό Ανδρέα: να γνωρίζουν όλοι ΠΩΣ προέκυψαν τα προϊόντα που αγοράζουν!

Κανένας δε λέει να μη χρησιμοποιούνται προϊόντα δέρματος ή γούνας.
Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ που χρησιμοποιείται είναι που ενοχλεί. Αν δεν ξέρεις δεν σε ενοχλεί και φοράς τα προϊόντα με χαρά και φυσικά διαιωνίζεις το έγκλημα.

ΠΧ θα αγόραζες ένα προϊόν που γνωρίζεις ότι το παράγουν άνθρωποι που μαστιγώνονται? Εγώ όχι!
Το ίδιο πρέπει κάποια στιγμή να συμβεί και με την ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ των ζώων.

Και ναι είναι θέμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ευαισθητοποίησης.
Κανένας δεν θα πίστευε μόνο λόγια... η εικόνα όμως δεν αφήνει αμφιβολία.

Είναι όντως φρικτό...

Οπως φρικτές είναι κι οι εικόνες βομβαρδισμών αμάχων στην Γάζα.
Αν δεν τι έδειχναν,δεν θα υπήρχε κι η κατακραυγή ενάντια στο Ισραήλ.

Re: Απάντηση: Ανείπωτη φρίκη για να φτιαχτούν μοδάτες μπότες.

Επείσης να μην ξεχνάμε ότι "άνθρωποι" που είναι ικανοί για τέτοιες συμπεριφορές στα ζώα είναι εξαιρετικά πιθανό κάποια στιγμή να τις "εκδηλώσουν" και πάνω σε ανθρώπους.

Παράδειγμα: http://www.pet-abuse.com/pages/abuse_connection.php

Eντάξει μην παλαβώσουμε κιόλας ,, δεν μπορώ να το δώ ,, σγά εντάξει
ζωντανό είναι δεν λέω ,,

το τρομερό στην υπόθεση είναι η ασέβεια στην ψυχή του που αργοπεθαίνει μες τον πόνο ,
κατα τα άλλα δεν έχει κάτι το διαφορετικό απο μια μεγάλη πέμτη σε πασχαλιάτικο περιβάλον σε χωρίο

δεν σας κρύβω ότι έχω εκδορέυσει ζωο έν είδη πασχαλιάτικου έθιμου ,, και είναι υποκρισία ολιγον το όλο θέμα απο όλους μας ,,,
πρέπει να είσαι φύση και θέση αντιθετος με σφαγή ζώων και κατανάλωση για διπλό γύρο σουβλάκι με κοκακόλα

δεν απέχει και πολυ η πράξη σφαγής για τέρψη απογευματινής λιγούρας ,, απο την πόδεση μεσω δερμάτινης υφής

τον λιθο κτλ κτλ ..
και εγω πρώτα απόλα ,, φανατικός φανατικότατος σχεδόν κανίβαλος ,, κρεατοφάγος

Βάρβαρε κανίβαλε...:Banane0:

Εγώ τρώω λαδερά,φρούτα και θαλασσινά.:7SFGSFG: