Ανείπωτη φρίκη για να φτιαχτούν μοδάτες μπότες.

Δεν ξέρω τι σχέση έχουν οι διάφορες φυλές που απαριθμείς, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για Κινέζους. Ίσως θεωρείς ότι είναι τυχαίο. Εγώ νομίζω ότι δεν είναι. Δεν είμαι σίγουρος γι αυτό βέβαια. Όμως είναι απόλυτα σίγουρος ότι όποιοι πάνε να διαμαρτυρηθούν για το συγκεκριμένο θέμα έξω από το χώρο που γίνονται αυτά ... δεν θα καλοπεράσουν! (Για να το πούμε πολιτισμένα!)

τα ίδια παντελάκο μου
τα ίδια παντελή μου ...

σχεδόν σε κάθε νήμα φταίει ο κομμουνισμός, εδώ ανακαλύψαμε οτι ο κομουνισμός είναι άθλιος (αυτό κάνει και τους κομμουνιστές άθλιους άραγε ?) ...
φυσικά πιάσαμε και την ρωσία, η κούβα απορώ πώς ξέφυγε :Banane0:

μιλάμε για εμμονή .....

για κανονικό τρολάρισμα πλέον .....

H δική μου άποψη είναι ότι η νοοτροπία ενός λαού, πληθυσμού πείτε το όπως θέλετε, είναι που επηρεάζει και καθορίζει τελικά την έκφραση των πάντων.
Καθορίζει την έκφραση του πολιτικού συστήματος, των κοινωνικών σχέσεων, των αντιλήψεων.
Κάποιοι ασιατικοί λαοί μεταξύ των οποίων "λάμπουν" και οι κινέζοι είναι εξαιρετικά σκληροί, ή ίσως πιο σωστά βάρβαροι!
Η βαρβαρότητά τους έχει εκφραστεί διαχρονικά επηρεάζοντας και το πολιτικό σύστημα που κατά καιρούς είχαν.
Ναι οι κινέζοι με τις εντυπωσιακές παγώδες τους, τα περίτεχνα βάζα μινκ, το σινικό τοίχος κλπ κλπ είναι εν τέλει βάρβαροι!

Δεν είναι ούτε θέμα βαρβαρότητας, ούτε λαού, ούτε πολιτικού συστήματος.
Σε κάθε ομάδα ανθρώπων, είτε αυτή προσδιορίζεται από το έθνος του, είτε από τη θρησκεία του είτε από οτιδήποτε υπάρχουν υπάνθρωποι.
Απλά οι κινέζοι είναι τόσο πολλοί που είναι λογικό να υπάρχουν περισσότεροι υπάνθρωποι. Άλλο είναι το 5% του πληθυσμού της Ελλάδας, άλλο το 5% του πληθυσμού της Κίνας.

Θλιβερό θέαμα για τα ζωάκια, αλλά αναλογισθήτε και τις άθλιες συνθήκες εργασίας των εργατών στα εργοστάσια της Foxconn.

Δεν είναι ούτε θέμα βαρβαρότητας, ούτε λαού, ούτε πολιτικού συστήματος.
Σε κάθε ομάδα ανθρώπων, είτε αυτή προσδιορίζεται από το έθνος του, είτε από τη θρησκεία του είτε από οτιδήποτε υπάρχουν υπάνθρωποι.
Απλά οι κινέζοι είναι τόσο πολλοί που είναι λογικό να υπάρχουν περισσότεροι υπάνθρωποι. Άλλο είναι το 5% του πληθυσμού της Ελλάδας, άλλο το 5% του πληθυσμού της Κίνας.

Ο πολιτισμός δεν είναι θέμα αριθμών. Με τη λογική αυτή είναι περισσότεροι, άρα έχουν και περισσότερους καλούς ή έξυπνους ή οτιδήποτε, άρα θα έπρεπε να εφεύρουν πρώτοι τη φιλοσοφία και τη δημοκρατία, ή οτιδήποτε άλλο μας έρθει στο μυαλό.

Εγώ δεν πάτησα το play. Πάντως είμαι πια σίγουρος ότι ο κομουνισμός, ειδικά στην κινέζικη εκδοχή του, δεν έχει όρια αθλιότητας... Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τον θεό τους! Και μας λένε κάποιοι για τον πολιτισμό της Κίνας... Ποιο πολιτισμό;;; Αφήστε τον καπιταλισμό, δεν άμεση έχει σχέση. Οι κινέζοι αποφασίζουν, οι κινέζοι τα πράτουν όλα αυτά, και οι κινέζοι αν θέλουν αύριο τα σταματούν και κλείνουν και τα σύνορά τους άμα λάχει... Τώρα που το σκέφτομαι, και το Σινικό Τείχος μάλλον δεν θα το έκτισαν συνδικαλιστές με πενθήμερο και οκτάωρο και καλοκαιρινές διακοπές σε παραθαλάσσιες βίλες....

Πόσο πιό πορωμένα στενόμυαλος μπορεί να είναι κάποιος ; Δεν παίζεσαι ρε φίλε. Εδω στην Ελλάδα οι Σπαρτιάτες πετούσαν στον Καιάδα ανθρωπους κι εσύ παραληρείς ακόμα για τον κομμουνισμό που δηθεν είναι υπεύθυνος για την σφαγή των ζώων αυτών ; Οι Κινέζοι προ κομμουνισμού ανάγκαζαν τις γυναίκες να δένουν τα πόδια τους με τα δάχτυλα κάτω από το πέλμα για να σπάνε τα κόκκαλα και να μένουν μικρά ώστε νάναι χαριτωμένα τα ποδαράκια τους και εσύ αποδίδεις την βαρβαρότητα των σφαγέων στον κομμουνισμό; !!!!! Κρίμα και δείχνεις άνθρωπος που έχει διαβάσει κάτι - έστω και wikipedia.

Για τις θανατώσεις χιλιάδων με γεννετικές ανωμαλίες,χαμηλής νοημοσύνης κι αναπήρων στην ναζιστική Γερμανία,καθώς και για τα εκατομμύρια δολοφονημένων Εβραίων,τσιγγάνων,ομοφυλόφιλων κλπ τα γράφει η Wikipedia?:Banane0:

Να επιστρέψουμε τώρα στα άμοιρα τα ζώα;

Αυτά τουλάχιστον,δεν καταλαβαίνουν την...φυλή του σφαγέα...

Last edited:
Φοράει η γυναίκα μου δύο ζευγάρια αλλά σε καμιά περίπτωση δεν περιμέναμε να είναι από κάποιο ζώο. Λόγο κινεζιάς και φθηνής τιμής νομίζαμε πως είναι από κάποιο "ψεύτικο" - συνθετικό ίσως (??) υλικό.

Τι να πει κανείς....

Μακρυά πλέον και κοινοποίηση σε όλους τους γνωστούς.

Απάντηση: Re: Ανείπωτη φρίκη για να φτιαχτούν μοδάτες μπότες.

Εγώ δεν πάτησα το play. Πάντως είμαι πια σίγουρος ότι ο κομουνισμός, ειδικά στην κινέζικη εκδοχή του, δεν έχει όρια αθλιότητας... Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τον θεό τους! Και μας λένε κάποιοι για τον πολιτισμό της Κίνας... Ποιο πολιτισμό;;; Αφήστε τον καπιταλισμό, δεν άμεση έχει σχέση. Οι κινέζοι αποφασίζουν, οι κινέζοι τα πράτουν όλα αυτά, και οι κινέζοι αν θέλουν αύριο τα σταματούν και κλείνουν και τα σύνορά τους άμα λάχει... Τώρα που το σκέφτομαι, και το Σινικό Τείχος μάλλον δεν θα το έκτισαν συνδικαλιστές με πενθήμερο και οκτάωρο και καλοκαιρινές διακοπές σε παραθαλάσσιες βίλες....

Για την σφαγή των δελφινιών και των φαλαινών, για την γενοκτονία των πιγκουίνων προκειμένου να γίνουν γάντια, που πράττουν χωρίς έλεος οι μή κομουνιστές Ιάπωνες τι έχεις να πείς?

Υ.Γ. Στην ανηλεή σφαγή φαλαινών μετέχουν και οι ύψιστοι πολιτισμένοι και υποδειγματικοί ευρωπαίοι σκανδιναβοί Νορβηγοί.........

Last edited:
Είναι Ασιάτες κι αυτοί...Κατώτερο είδος,το έχει...καλύψει...

Η ανωμαλία στον άνθρωπο δεν εχει χρώμα,ιδεολογία,καταγωγή...η ιστορία μας εχει διδάξει ότι παντού σε όλο τον
κόσμο έχουν γίνει εγκλήματα...

Υπαρχει ενα φιλμακι, Speciesism ειναι ο τιτλος του, με διαρκεια κανα 40λεπτο... Δεν βαζω λινκ, οποιος θελει ας το ψαξει. (ΔΕΝ το προτεινω, ΔΕΝ βλεπεται...)

Οποιος καταφερει και το δει, να μας πει αν θα ξαναφαει διαφορα κρεατικα απο "οργανωμενα σφαγεία".

Μετα, μπορει να αγοραζει χωρις ενοχες τις κινεζικες μποτες...

Ο πολιτισμός δεν είναι θέμα αριθμών. Με τη λογική αυτή είναι περισσότεροι, άρα έχουν και περισσότερους καλούς ή έξυπνους ή οτιδήποτε, άρα θα έπρεπε να εφεύρουν πρώτοι τη φιλοσοφία και τη δημοκρατία, ή οτιδήποτε άλλο μας έρθει στο μυαλό.

Γιατί; Λϊγα έχουν εφεύρει;
Ψάξε το λίγο... :ernaehrung004:

Γιατί βρε;
Δεν μιλάμε για τις τεράστιες εφευρέσεις του χαρτιού, της πυξίδας, της τυπογραφείας και του μπαρουτιού που άλλαξαν τον κόσμο!
Πάρε μία λίστα... :p

edit: Α ναι... Και μία λίστα με Κινέζους φιλόσοφους...

Last edited:
Σκληρό βίντεο, το είδα - αν και το είχα ξαναδεί πριν 2-3 χρόνια νομίζω, κάποιος το είχε βάλει εδώ στο φόρουμ ή είχε βάλει το λινκ...
Αυτό το οτι τα γδέρνουν ζωντανά για να μη στρεσσάρεται το ζώο, είναι μπαρούφα. Τι πιο μεγάλο στρεςς για το ζωντανό απο την στιγμή που αρχίζουν να το γδερνουν... Τώρα, για τους εκδορείς... πάντα υπάρχουν άνθρωποι για όλες τις δουλειές, ασχέτως πολιτιστικού κοινωνικού ή θρησκευτικού επιπέδου. Εδώ οι βυζαντινοί το 1014 τύφλωσαν 15000 βούλγαρους στρατιώτες... Κάποιοι την έκαναν την δουλειά...

Εντάξει με πείσατε! Καταδικάζω τα γδαρσίματα από όπου κι αν προέρχονται!

Με την ευκαιρία, επειδή δεν έχω πάει ποτέ στην Κίνα και άλλοι εδώ τα γνωρίζουν καλύτερα από μένα, μήπως έκανα λάθος και στο παρακάτω; Ποίος ξέρει, ίσως η εικόνα που έχω σχηματίσει να είναι τελείως λανθασμένη, και τα πράγματα στην Κίνα να είναι πολύ καλύτερα από ότι νομίζω. Ίσως να μπορεί άνετα να γίνει πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού και για την χώρα μας...

Όμως είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όποιοι πάνε να διαμαρτυρηθούν για το συγκεκριμένο θέμα έξω από το χώρο που γίνονται αυτά ... δεν θα καλοπεράσουν!

Τώρα που το ξαναβλέπω, το "απόλυτα σίγουρος" δεν είναι σωστό για οτιδήποτε. Ίσως για όσα είδαμε με τα μάτια μας .... ίσως ...

Re: Απάντηση: Ανείπωτη φρίκη για να φτιαχτούν μοδάτες μπότες.

Καλά δεν πάμε τότε.

Μα δεν λέω να πας εσύ να διαμαρτυρηθείς στην Κίνα!

Σύμφωνα με κάποιον άλλο συμφορουμίτη (Tzimisce) οι Κινέζοι έχουν πολύ μεγάλο πληθυσμό και άρα σε απόλυτα νούμερα και πολλούς "κακούς". Λογικό. Όπως βέβαια λογικό είναι ότι έχουν και πάρα πολλούς "καλούς", με βάση το ίδιο στατιστικό επιχείρημα. Άρα λοιπόν αυτοί οι καλοί θα πάνε να διαμαρτυρηθούν! Σωστά;

(Όμως κάτι δεν κολλάει, ε; ...)

Last edited: