επισης εχουμε κι αυτη τη λυση ενα ομωρφο pad που μπαινει κατω απο το κουτι
βεβαια δεν ξερω απο τιμη αλλα κατι ομως γραφει
Το συγκεκριμενο σετακι εχει βγει συγκεκριμενα για δεκτες που παρουσιαζουν προβλημα θερμοκρασιας η' αυτο το σετακι ειναι γενικης χρησης?Ωραιο μεν, αλλα αν εχει κυκλοφορησει για χρηση δεκτων τοτε δεν παμε καλα.Τιμη του σετ ξερουμε?
Είναι για notebooks. Φαίνεται άλλωστε και στην τελευταία φωτογραφία που δίνει ο Kapa7.
Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω, αλλά αντίστοιχα cooling pads με ανεμιστηράκια στην ελληνική αγορά έχουν από 25 έως 40 περίπου ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος και την ποιότητα κατασκευής...
Το συγκεκριμενο σετακι εχει βγει συγκεκριμενα για δεκτες που παρουσιαζουν προβλημα θερμοκρασιας η' αυτο το σετακι ειναι γενικης χρησης?Ωραιο μεν, αλλα αν εχει κυκλοφορησει για χρηση δεκτων τοτε δεν παμε καλα.Τιμη του σετ ξερουμε?
Eγω laptop χρησιμοποιω και προβλημα θερμοκρασιας δεν εχω.Και δεν εχω ακουσει γενικα, αλλα για να κυκλοφορει τετοιο σετ καποια μαλλον θα εχουν.Το θεμα ειναι οτι δεν εχει προβλευτει η εσωτερικη χρηση τους, που ειναι πιο 'κομψη', θα λεγαμε ,και μπαλωνονται τα πραγματα με εξωτερικες κατασκευες.......
Και να μη πολυακούγεται ναι και γω το ίδιο έχω κάνει εδώ και καιρό μια και το θέμα έχει ξανασυζητηθεί.Το ανεμιστηράκι το έχω συνδεδεμένω πάνω σε εξωτερικό μετασχηματιστή που ρυθμίζω και την τάση λειτουργίας με αποτέλεσμα χαμηλότερες στροφές και ακόμα λειγότερο θόρυβο και του έχω βάλει και ελαστικά αυτοκολητάκια σαν αυτά που είναι για τα ντουλάπια.Βέβαια μετά απο την 3.70 δεν αναβάζει τόσο θερμοκρασία οπότε μόνο καλοκαίρι το βάζω πλέον .Εχω παρει ενα φαν 12'' μαυρο (για να μη πολυφαινεται) και το και το εχω ακουμπησει απο πανω, προς το παρον ειναι πολυ δροσερος, θα δουμε το καλοκαιρι.
ΥΓ. Καλη Ανασταση σε ολους, καλη ξεκουραση , και προσοχη στους δρομους
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.