«Ανοιξαν ομαδόν πυρ εναντίον μου, σημαδεύοντας στο ψαχνό»

Απάντηση: Re: «Ανοιξαν ομαδόν πυρ εναντίον μου, σημαδεύοντας στο ψαχνό»

επειδη δεν τα ξερω καλα,μπορει να μου πει καποιος ,η ιδιοκτητρια της Ελευθεροτυπιας δεν ειναι εκεινη η κακομαθημενη θρασυτατη κυρια που συνεληφθη να οδηγει μεθυσμενη απο παρτυ και εβριζε τους αστυνομικους?

Καλά τα ξέρεις, άρα γιατί λες ότι δεν τα ξέρεις καλά??

Re: Απάντηση: «Ανοιξαν ομαδόν πυρ εναντίον μου, σημαδεύοντας στο ψαχνό»

Προτιμω να ενημερωνομαι παντως για ολες τις αποψεις απο οπου και αν προερχονται.

Αν ειναι να καταπινω αμασητο οτι μου λενε οι αρχες που θεωρητικα λενε την αληθεια ΠΑΝΤΑ και ενεργουν μονο με βαση τον νομο τοτε θα πιστευα και τον ειδικο φρουρο που σκοτωσε το παλληκαρακι και ειπε οτι εγινε με σποντα μπιλιαρδου.

Ας τα μαθαινουμε ολα ακομα και τις αποψεις φαιδρων και ας τα φιλτραρουμε.

Μα εκεί είναι το πρόβλημα ότι φιλτράρουμε μονόπαντα συνήθως... Κατά τ'άλλα συμφωνώ και επαυξάνω, όλες οι απόψεις έιναι σεβαστές και όσο περισσότερες, τόσο σφαιρικότερη η ενημέρωση μας... αλλά να τους ακούμε όντως όλους...

ελληνικα ΜΜΕ και ενημερωση δεν πρεπει να μπαινουν στην ιδια προταση....:D

Ο Παλαιοκώστας έχει πέραση στά λαϊκά στρώματα γιατί παραπέμπει σέ ´μύθους´που έλκουν την καταγωγή τους απο Ληστές τών αρχών τού Αιώνα,πού βοηθούσαν μέ τά κλοπιμαία και τούς φτωχούς..Οχι φυσικά οι πάντες,γιατί είχαν υπάρξει και καθαρά εγκληματικές προσωπικότητες.
Αλήθεια ή ψέμμα ,φαίνεται πως οι άνθρωποι έχουν ανάγκη απο ´Ρομπέν τών Δασών´ή απο τον ´ήρωα´πού γελοιοποιεί τήν Εξουσία καί ταυτόχρονα δέν είναι και φονιάς..
Καλά ειναι ολα αυτά ως μύθοι ή και ως πραγματικότητα,αλλά τελικά αποκοιμίζουν περισσότερο τον κόσμο,που αναμένει απο κάποιον μοναχικό Ζορό νά τού αλλάξει την Ζωή.Τελικά και ο Ζορό πάει φυλακή και ο κόσμος κοιμάται βαθύτερα.....................
Προσωπικά δεν θεωρώ απίθανο νά ενοχλεί περισσότερο ο Παλαιοκώστας,κάποιους στενόμυαλους γραφειοκράτες τής Εξουσίας,απο έναν serial killer,αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να πάρω κατά γράμμα την συνεντευξή του,πού βέβαια είναι απολύτως λαϊκίστικη και ο ίδιος παίζει πολύ καλά τον ρόλο τού ´Ξανθόπουλου τών ληστών´...Θεωρώ φυσικά οτι δικαιούται μιά δίκαια δίκη και αξιοπρεπή αντιμετώπιση..
Πάντως άν είχα να διαλέξω μεταξύ Παλαιοκώστα και τού ´ιδεολόγου´Δημητράκη,πού και καλά ´απαλλοτρίωνε´Τράπεζες γιά τό ´Κίνημα´(καί τον έκαναν ´ήρωα´κάποιες φυλλάδες και μάλιστα με άρθρα που ησαν ιδεολογικές μπούρδες)προτιμώ τον πρώτον..

Ο Παλαιοκώστας έχει πέραση στά λαϊκά στρώματα γιατί παραπέμπει σέ ´μύθους´που έλκουν την καταγωγή τους απο Ληστές τών αρχών τού Αιώνα,πού βοηθούσαν μέ τά κλοπιμαία και τούς φτωχούς..Οχι φυσικά οι πάντες,γιατί είχαν υπάρξει και καθαρά εγκληματικές προσωπικότητες.
Αλήθεια ή ψέμμα ,φαίνεται πως οι άνθρωποι έχουν ανάγκη απο ´Ρομπέν τών Δασών´ή απο τον ´ήρωα´πού γελοιοποιεί τήν Εξουσία καί ταυτόχρονα δέν είναι και φονιάς..
..

να ζητησω συγγνωμη αλλα δεν το κατεχω καλα το θεμα,αλλα επειδη κι εμενα μ'αρεσει Ο Ρομπεν των Δασων,ο Παλαιοκωστας δεν υποτιθεται οτι εχει κατι δεκαδες εκατομμυρια,δηλαδη ειναι πλουσιοτερος απο ολους μας?Εδωσε στους φτωχους?

Απάντηση: Re: Απάντηση: «Ανοιξαν ομαδόν πυρ εναντίον μου, σημαδεύοντας στο ψαχνό»

να ζητησω συγγνωμη αλλα δεν το κατεχω καλα το θεμα,αλλα επειδη κι εμενα μ'αρεσει Ο Ρομπεν των Δασων,ο Παλαιοκωστας δεν υποτιθεται οτι εχει κατι δεκαδες εκατομμυρια,δηλαδη ειναι πλουσιοτερος απο ολους μας?Εδωσε στους φτωχους?

Εγραψα ότι παραπέμπει σέ ´μύθους´τών Αρχών τού Αιώνα,πού γοητεύουν μερίδα τού κόσμου και ιδίως τών φτωχών....Δεν είπα πώς ειναι ο ίδιος μύθος.
Στά ορεινά χωριά τής Θεσσαλίας πάντως έχει πολύ καλό όνομα..Και οι εκεί χωρικοί μιλούν γιά ´καλές πράξεις´πού έχει κάνει..
Αλήθεια η ψέμα δεν το γνωρίζω..
Προφανώς και δεν υιοθετώ τέτοιες πρακτικές και το εξήγησα άλλως τε(οπως και δεν υιοθετώ πρακτικές ´λαϊκών αγωνιστών´ τύπου 17Ν πού αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς),αλλά δέν θεωρώ απίθανο κάποιος ´προσβεβλημένος´γραφειοκράτης αντί νά φροντίσει να παραδοθεί στην Δικαιοσύνη,να ήθελε να ´καθαρίσει´μόνος του γιατί τούς τήν ´εφερε´..

Τέλος γιά να μπορεί να αποδρά κάθε τόσο,προφανώς και δεν το κάνει μόνος..
Κάποια ´τρύπα´θά μπάζει σίγουρα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: «Ανοιξαν ομαδόν πυρ εναντίον μου, σημαδεύοντας στο ψαχνό»

Μα εκεί είναι το πρόβλημα ότι φιλτράρουμε μονόπαντα συνήθως... Κατά τ'άλλα συμφωνώ και επαυξάνω, όλες οι απόψεις έιναι σεβαστές και όσο περισσότερες, τόσο σφαιρικότερη η ενημέρωση μας... αλλά να τους ακούμε όντως όλους...

Οχι αγαπητέ μου . Ολες οι απόψεις δεν είναι σεβαστές . Αλλοίμονο εάν καταστήσω έγκυρο ως ισότιμο συνομιλητή μου έναν εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου. Ας σταματήσει κάποτε αυτή η καραμέλα του σεβασμού όλων των απόψεων. Πρόκειται περί υψίστης μπούρδας

Μα αυτη ειναι η αρχη της Δημοκρατιας. Να ακουγονται ολοι και να αποφασιζει ο πολιτης.

Αν υποπεσουμε στο να "επιλεγουμε" με κριτηρια προσωπικης αξιολογησης ποιος θα μιλησει και τι θα πει τοτε μαλλον προς καταλυση της Δημοκρατιας λοξοκοιταμε ασχετως του τι ευαγγελιζομαστε.

Δεν είναι το ίδιο
Απόψεις του εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου
και
Απόψεις με κριτήρια προσωπικής αξιολόγησης

Αποκλειεις την πιθανοτητα να εχει δικιο ο κακοποιος δηλαδη? Γιατι αν εχει -κατι που δεν μπορει κανεις απο εμας να ξερει - τοτε ειναι ακριβως το ιδιο.

Τουλαχιστον για εμενα.

Και στο κατω κατω οπως ειπα ας ακουσω τι εχει να πει και ας κρινω. Δηλαδη για οσα ειπε ο Ξηρος εγινε καμια διαδηλωση συμπαραστασης ?

Ο καθενας εκρινε και ο κακοποιος εκτιει την ποινη του οπως αυτη οριστηκε στην δικη.

Αποκλειεις την πιθανοτητα να εχει δικιο ο κακοποιος δηλαδη? Γιατι αν εχει -κατι που δεν μπορει κανεις απο εμας να ξερει - τοτε ειναι ακριβως το ιδιο.

Τουλαχιστον για εμενα.

Και στο κατω κατω οπως ειπα ας ακουσω τι εχει να πει και ας κρινω. Δηλαδη για οσα ειπε ο Ξηρος εγινε καμια διαδηλωση συμπαραστασης ?

Ο καθενας εκρινε και ο κακοποιος εκτιει την ποινη του οπως αυτη οριστηκε στην δικη.

Δεν είναι το ίδιο
Εξομοιώνεις την μία πιθανότητα
και
Την κοινή λογική

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: «Ανοιξαν ομαδόν πυρ εναντίον μου, σημαδεύοντας στο ψαχνό»

Δεν είναι το ίδιο
Εξομοιώνεις την μία πιθανότητα
και
Την κοινή λογική

Μα γιατι προκαταβαλλεις τις πιθανοτητες ? Ποιος οριζει οτι ειναι μια η πιθανοτητα του να εχει δικιο ? Το ποινικο του μητρωο ή το οτι ειναι μονος ενας?

Η επειδη οι αλλοι ησαν πολλοι εχουν απαραιτητα δικιο ? Πολλοι ησαν και αυτοι που εδερναν τους αλλοδαπους στο τμημα της Ομονοιας...

Οσο για τον ορισμο της κοινης λογικης θα μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου.

Η κοινη λογικη - αναφερω αυτο το παραδειγμα γιατι ειναι τρανταχτο - θα μας ελεγε οτι αποκλειεται ενας φρουρος του νομου και της ταξης να εκτελουσε ενα αοπλο παιδι και αρα πρεπει να κυρηχθει αθωος.

Εσύ δλδ θα αγόραζες ένα ρολόϊ
από κάποιον που μπήκε μέσα 10 φορές γιά λαθραία
με την ίδια ευκολία
από κάποιον άλλο (σε αγγελεία του φόρουμ, ας πούμε) ?

Οχι βεβαια.

Αλλα ποιος μου λεει οτι δεν ειναι κλεμμενο και αυτο που πουλαει καποιος σε αγγελια ?

Σκεπτικος θα ειμουν και στους δυο σε αλλο βαθμο προφανως.

Ο Παλαιοκωστας το μονο που δεν ειναι, ειναι δολοφονος.

Ολα τα αλλα τα εχει κανει.

Επειδη δραπετευει για πλακα απο τη φυλακη, κοροιδευει την "κακη" αστυνομια και μοιραζει κανα χιλιαρικο απο τα κλοπιμαια σε χωρικους, εγινε ηρωας?

Απο την αλλη, η αστυνομια, επειδη την εχει εκθεσει, ισως δεν εχει και προβλημα αν τον βρει καμια αδεσποτη ή απο οστρακισμο.

Nα μου λέγατε ότι κυνηγάει με οργανωμένο σχέδιο εκτέλεσης η αστυνομία τον Πάσσαρη, που έχει καθαρίσει αστυνομικούς, θα έλεγα ότι μπορεί να'ναι πιθανό να υπάρχει διάθεση για εκδίκηση.... Αλλά τώρα, επειδή έχει κάνει 2-3 εντυπωσιακές αποδράσεις και γέλασε 2-3 φορές ο κόσμος με την αστυνομία, να υπάρχει σχέδιο εκτέλεσης? Να μπούνε τόσο βαθιά στα σκ@τ@ κάποιοι μόνο και μόνο για έναν "κωμικό" ήρωα???

Κατά τα άλλα, όπως είπα και παραπάνω, κάποιος ο οποίος επανειλημμένα ξεφτιλίζει την έννοια της δικαιοσύνης παίζοντας το πιο έξυπνος απ'όλους τους άλλους δραπετεύοντας, είναι οξύμωρο να αναζητά τώρα μέσω λαϊκίστικων δηλώσεων τη δικαιοσύνη...

Αν έχει οποιαδήποτε απόδειξη γι'αυτά που λέει, ας μηνύσει ΕΠΙΣΗΜΑ, με στοιχεία και λεπτομέρεις την ΕΛΑΣ μέσω του νομικού του συμβούλου. Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, ακόμα και όντας καταζητούμενος και κρυμμένος. Ας με επιβεβαιώσει κάποιος νομικός, νομίζω ότι δε θα είναι πρώτη φορά που δικηγόρος υπερασπίζεται τον πελάτη του ενώ αυτός είναι καταζητούμενος.

"Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε εκείνους που δεν καταθέτουν τα όπλα, με τα οποία επέλεξαν να αγωνιστούν για τη ζωή που ονειρεύονται."

Συγκινητικό ε? Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μου!

Ξέρω και κάτι νταβάδες, και εκείνοι αγωνιστές ονειροπόλοι είναι...τα λεφτά καθόλου δεν τους νοιάζουν! :a0210:

Και μόνο που κλείνει έτσι την επιστολή, γιατί νοιώθω να με δουλεύει?

Μόνο εγώ νοιώθω έτσι?!?

EDIT: * Έτσι, τόσο σικάτα κλείνει την επιστολή του....

Last edited: