Ανοιξιάτικος Καφές Προβολάκηδων!

Απάντηση: Re: Ανοιξιάτικος Καφές Προβολάκηδων!

Δεν θα απαντήσω εγώ για εσένα.

Για να βρεις το νόημα της ζωής απάντησε στο κάτωθι quiz:

1. Είσαι πάνω από 127 ετών;

2. Είσαι κάτοικος Τιμπουκτού;

3. Αντιπροσωπεύεις καλώδια ρεύματος που συνεργάζονται καλά με αναμορφικούς φακούς προβολέων;

Αποτελέσματα (κανονικά διαβάζονται ανάποδα στα περιοδικά οπότε όσοι έχουν οθόνη με δυνατότητα tilt προτείνω άμεση περιστροφή κατά 180 μοίρες):

1. 0 Ναι: Είσαι ένας (όμορφος και νέος δεν ξέρω) ανεξάρτητος και συνειδητοποιημένος καταναλωτής. Δεν επηρεάζεσαι από trendy καταστάσεις και δεν θα σε πιάσει κανείς κορόιδο ποτέ. Το skroutz.gr και ο Δημητρακούδης είναι οι καλύτεροι σου φίλοι.

2. 1 Ναι: Δεν πιστεύεις στα καλώδια ωστόσο δεν τα αγνοείς κιόλας. Λοξοκοιτας τα τοστ σου που και που και αναρωτιέσαι πόσο πιο νόστιμα θα ήταν με άλλο καλώδιο ρεύματος.

3. 2 Ναι: Τα καλώδια παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Παρακολουθείς κάθε πρωί την Λίτσα Πατέρα στον Πρωινό Καφέ (στους φίλους σου λες ότι βλέπεις την Καγιά) για να αποφασίσεις την κατάλληλη στιγμή για την επόμενη αλλαγή καλωδίου στον φορτιστή της ηλεκτρικής σου οδοντόβουρτσας.

4. 3 Ναι: Η κατάσταση είναι προχωρημένη. Ένα άμεσο ντουσάκι θα προλάβει τα χειρότερα (banιο) από τον Διαχειριστή της κατηγορίας ((ω) ναι ™, πάλι στον Δημητρακούδη αναφερόμαστε).

:p

Απότομα μπήκαν οι ζέστες... Κι αν έχεις και μιά προδιάθεση... Τι, πολύ θέλει;
icon11.gif

@ spcav

Υπάρχει και άλλη λύση...

Να μην σου πω το μυστικό που έμαθα για τον HD750 και να σκάσεις...:flipout:

Και να σου ρίξω εσένα ένα 'μπανάκι' με την δικαιολογία ότι δεν καταλαβαίνω γρι...-bye- off topic!

Σεξ (υπάρχει η προδιάθεση, ανοιξε ο καιρός, θα γνωρίσουμε επιτέλους και αυτή την super duper βοηθό του Μπίκου), μυστικά (για προβολείς κλπ) και BluRay ταινίες tm.... :p

Καντε ότι καταλαβαινετε και κανονιστε να τα πουμε live :)

Αγαπητοί Ντίμη – Κούλη,

Ένα θα σας πω μόνο: Η ημιμάθεια είναι χειρότερη και από την αμάθεια (déjà vu – κάποιος το έχει ξαναπεί αυτό εδώ μέσα νομίζω) :p

Οικιακή βοηθός Μπίκου = Η ‛’ουρά του’’ = Αυτός που τον αντικαθιστά στις μπηχτές του (με περίσσιο θράσος – χωρίς καν να γνωρίζει τον θιγόμενο) – καταλαβαίνει αυτός νομίζω…. :p

(déjà vu no.2 – κάποιον μου θυμίζω σήμερα… ξαφνικά έχω μία ‛πελώρια λαχτάρα’ ™ για καλώδια ρεύματος :p)
Μα εχουμε γνωριστει ( ο υπ. δημοσιων σχεσεων της A.V. an θυμασαι:flipout::flipout:)

Απο τη πρωτη στιγμη που σου ανακοινωσα την ιδιοτητα μου και ειδα οτι ο ανθρωπος μπορει να αλλαξει το χρωμα του προσωπου του κατα βουληση καταλαβα οτι επονται εξαιρετικες συζητησεις .

Επί του θέματος (ω, ναι tm - παίζει κι αυτό) :

Μην το κάνετε τίποτα 5-6, κάντε το απογευμα->βραδάκι (υπάρχουν και άνθρωποι που δουλεύουν και μετά τις 4 το απόγευμα......(ακούς εκεί έχω λιώσει.....) :p)

Μην το κάνετε τίποτα 5-6, κάντε το απογευμα->βραδάκι (υπάρχουν και άνθρωποι που δουλεύουν και μετά τις 4 το απόγευμα......(ακούς εκεί έχω λιώσει.....) :p)

Υπάρχουν και μερικοί 'μαύροι' που δουλεύουν και μετά τις 22.00... αλλά μπορεί να κάνουνε κοπάνα...:grinning-smiley-043

Επισης πριν βρεθουμε ας διαβασουμε ολοι ενα καλο βιβλιο. Σε καποιους προτεινω αυτο: The Thin Line Between Satire and Insult-bye-

Απάντηση: Re: Ανοιξιάτικος Καφές Προβολάκηδων!

Φυσικα και θα το κανουμε απογευματακι κατα τις 6-7..
Υπαρχουν ανθρωποι που βγαινουν Παρασκευη βραδυ και δεν λιωνουν μεσημεριατικα!

Re: Απάντηση: Re: Ανοιξιάτικος Καφές Προβολάκηδων!

Φυσικα και θα το κανουμε απογευματακι κατα τις 6-7..
Υπαρχουν ανθρωποι που βγαινουν Παρασκευη βραδυ και δεν λιωνουν μεσημεριατικα!

Καλό θα είναι να γίνει μετά τις 19.00 γιατί εκείνη την ώρα ξεμπλέκω από την πρωινή δουλειά. Είναι και η απόσταση...

Λοιπόν, η λίστα συμμετοχών σήμερα Τρίτη έχει ως εξής:

1) PanMan
2) takisot
3) Νίκος Μπαβιόλης
4) spcav
5) Τάσος Οικονόμου (δεν το δήλωσε ξεκάθαρα.. Τάσο; )
6) Che Guevara

καθώς και φυσικά εγώ και ο Κώστας.

Ο Μπάμπης δεν δήλωσε επίσημα, αν και μάλλον εννοείται.. :D

Ο φίλος JoeD δυσκολεύεται με την Παρασκευή, αλλά οι υπόλοιποι φαίνονται να την προτιμούν.

O spcav κάτι είπε για GB, αλλά μάλλον δεν κατάλαβε κανείς τι εννοούσε..

Σαν ώρα μιλάμε για τις 19:00 και μέρος το Verde (υπό συζήτηση, αν υπάρχουν καλύτερες προτάσεις).