Φιλτατε Sfortis
Μιλησα για Νο1 απειλη, ΟΧΙ για καθε απειλη.
Ο κλεφτης (ο μεμονωμενος γιατι υπαρχει και ο θεσμοθετημενος που λεγεται κρατος) ειναι ΠΡΩΤΙΣΤΑ επιβλαβης για τον λαο (λαους).
Οι κυβερνησεις (δηλαδη οι τραπεζες) εχουν εξασφαλισμενα τα λεφτουδακια τους. Αμα λαχει τυπωνουν καινουργιο χρημα και τελειωσε
η "ζημια". Εγω το εξετασα απο το ποσο (και αν) ειναι επιβλαβης ενας κλεφτρακος για ... το κρατος.
Ο σφαχτης ΔΕΝ σφαζει κυβερνητικους (που να τους βρει ?). Σφαζει απλο λαουτζικο (οπου φτωχος και η μοιρα του, δηλαδη).
Αρα ουτε αυτος ειναι επιβλαβης για μια κυβερνηση (δηλαδη, μυστικη υπηρεσια).
Ο βιαστης ... μην λεμε τα ιδια .... ο λαος θα την πληρωσει, οχι καποια κυβερνηση.
Ο cracker ειναι μια αλλη ιστορια. Κανονικα ειναι Νο1 απειλη .... ΕΚΤΟΣ .... αν τον προσλαβουν οι θεσμοθετημενοι τρομοκρατες.
Δηλαδη, οι μυστικες υπηρεσιες. Απο κει και περα, πολεμα με αλλους cracker, πρωτα για τα λεφτα, δευτερον επειδη θα του κοψουν
τον κωλο αν ΔΕΝ το κανει και τριτον για την πρωτια του καλυτερου cracker/hacker. Οποτε, γινεται ενα εσωτερικο παιχνιδι που
ΔΕΝ αφορα τον λαο αλλα ... τον ζημιωνει μεσοπροθεσμα/μακροπροθεσμα.
Θεωρω οτι ειναι απειρως πιο δυσκολο να γινει επιλεκτικη παρακολουθηση σε καποια ατομα (?) που ετοιμαζονται να γινουν οιωνει
(και οχι εν δυναμει) κινδυνοι απο το να στηθουν τεραστιες φαρμες απο υπολογιστες και σκληρους δισκους που να αναλυουν
δεδομενα απο καθε ιστοτοπο (και οχι κατ'αναγκη προσωπικα mail). Mπορει να ειναι ακριβο αλλα δεν ειναι ακατορθωτο (τεχνολογικα).
Εκτος αυτου, η ιδεα και μονο οτι λειτουργουν κβαντικοι υπολογιστες και δεν ειναι επιστημονικη φαντασια .... κανει τα πραγματα
ακομα πιο ευκολα. Αν γνωριζεις απο βρογχους IF ... THEN ... ELSE, ενας κβαντικος υπολογιστης των 16-bit μπορει να αποκρυπτο-
γραφησει κλειδια των 4096 bit :blink: ... εκει που οι καθημερινοι 64-bit σειριακοι υπολογιστες ... θα χρειαζονταν χρονια (για να μην πω
... αιωνες). Ειναι αυτο το qbit που κανει την προγνωση παιχνιδακι για ενα quantum υπολογιστη. Ποιοι νομιζεις οτι μισθωνουν αυτους
τους πρωτολειους κβαντικους φωστηρες ? Η μετεωρολογικη υπηρεσια και το ωκεανογραφικο ιδρυμα για τις μεταναστευσεις του πλαγκτον ?
Να μην εχουν καποια λεφτουδακια και οι μυστικες υπηρεσιες ?
(Tα ποστ μου ΔΕΝ ειναι τοσο επιστημονικα οσο νομιζεις ... δεν γνωριζω διαφορικες εξισωσεις ουτε τανυστες επιφανειων,
οποτε μιλαω ΑΝΕΥ μαθηματικης βασης και εποπτειας. H χαρα μου ειναι οτι εχω φτιαξει μια αρκετα σοφιστικε παιδικη χαρα
να παιζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ... παρα οτι προσφερω σοβαρο επιστημονικο εργο .... (γελασε κανεις ?

:smash:

))