ANT1 Pacific

εγω με κινητο πιατο 1.10 πιανω με ελαχιστο σημα τη συχνοτητα και δεν μου κατεβαζει καθολου το καναλι. παλιος δεκτης humax hdci 2000 και μια skystar hd2.
με τετοιο μεγεθος πιατου το λαμβανει το καναλι καποιος απο αθηνα ? γενικα με τους δορυφορους στις 7e,9e και 10e ειχα ανεκαθεν προβλημα (θεωρουσα λογω δεκτη).
επισης το καναλι παιζει μονο την ωρα του αγωνα ή εχει κι αλλο προγραμμα ?

εγω με κινητο πιατο 1.10 πιανω με ελαχιστο σημα τη συχνοτητα και δεν μου κατεβαζει καθολου το καναλι. παλιος δεκτης humax hdci 2000 και μια skystar hd2.
με τετοιο μεγεθος πιατου το λαμβανει το καναλι καποιος απο αθηνα ? γενικα με τους δορυφορους στις 7e,9e και 10e ειχα ανεκαθεν προβλημα (θεωρουσα λογω δεκτη).
επισης το καναλι παιζει μονο την ωρα του αγωνα ή εχει κι αλλο προγραμμα ?
Με 1 μέτρο το κατεβάζω μια χαρά στην Αθήνα. Αλλά θα σου βγουν τα μάτια από την ποιότητα εικόνας!!!

γεια σας παιδια μια ερωτηση εχς το πιατω που σου φερνει ο τεχνικοσ κατα την εγκατασταση..και εχω οτε τβ πιανει σε μενα με καποιο τροπο

ευχαριστω παιδια. πρεπει να ψαξω να δω τι μου δημιουργει προβλημα.

1ον είναι σωστά κεντραρισμένο το πιάτο σου?
2ον ευαισθησία tuner του δέκτη και κάρτας?
μετά πας εδώ.

Γενικοτερα η συχνοτητα του καναλιου ειναι ευαλωτη σε παρεμβολες απο κεραιες κινητης τηλεφωνιας, link, ασυρματους αστυνομιας κτλ.

Προσωπικα στην συχνοτητα του καναλιου ANT1 Pacific, δεν μπορω να δω κανενα δορυφορικο καναλι σε κανεναν δορυφορο ...

Η ΕΕΤΤ μετα απο καταγγελια που εκανα με απαντησε οτι δεν μπορει να επεμβει στο φασμα 10.800-11.200 mhz, διοτι χρησιμοποιειται νομοτυπα και για αλλους σκοπους.

τελικα αλλαξα lnb. ειχα ενα twin και εβαλα ενα μονο που ειχα πριν το αλλαξω. πλεον βρισκει το καναλι αλλα σπαει λιγο η εικονα. εχει μαυριλα ο ουρανος αλλα θα ψαχτω αυριο για καλυτερο ρυθμισμα.

Την τελευταια βδομαδα ο αντεννα πασιφικ εχει κανει μεγαλη αυσηση σηματος, το χαμηλοτερο σημα σε 1.5μ πιατο κεντρο στις 10Ε ειναι 13db ενω στις 8 το πρωι που εχει το μεγιστο σηκωνει 21db. Ακομα και στις 9Ε που γιονται ληψη παρακεντρα σε πιατο 1.2μ κεντρο 1W στην καλυτερη σηκωνει 17db

Με τον δέκτη του ΟΤΕ μπορείς να δεις το κανάλι?

Θα περίμενα να μπορείς αφού είναι ελεύθερο αλλά δεν το έβρισκε.

Σήμα έχω(το τσέκαρα στον Vu).

Το έχει δοκιμάσει μήπως κάποιος άλλος?

Το να κάθομαι να αλλάζω δέκτες μόνο για αυτό το κανάλι το βαριέμαι.

Re: Απάντηση: ANT1 Pacific

Βλέπει κάποιος με τον δέκτη του OTETV?

Όχι δεν μπορείς να το δεις με κανέναν ιδιοκτησιακό δέκτη.

Και ναι όντως την τελευταια εβδομάδα έχω απρόσκοπτη λήψη στην Χίο με 1μ ,ενώ πριν χάνονταν κάποιες ώρες.

Το σήμα έχει ανέβει τελευταία αλλά, από την πρώτη στιγμή που εξέπεμψε, δεν είχα πρόβλημα λήψης με 73άρι gibertini.
Μάλλον το χαμηλό symbol rate δυσκολεύει τη λήψη στον kaon.

Καλησπέρα στην παρέα. Έτυχε να ασχοληθώ με το εν λόγω κανάλι όταν είδα στο Liveonsat ότι δείχνει κάποια από τα παιχνίδια της Super league. Σε σταθερό πιάτο 1μ. κεντραρισμένο στις 13 (παράκεντρα λήψη από τις 9, 16 και 19.2) κατεβάζω με 99% quality και strength 44% τον Αντ1 Pacific με Topfield 5000 τις πολύ πρωινές ώρες. Το σήμα σταδιακά από τις 10 το πρωί αρχίζει και εξασθενεί και μετά τη 1 το μεσημέρι το quality "κλειδώνει" στο 0%.

Το πιάτο βέβαια είναι ρυθμισμένο για λήψη από τις 9 μοίρες λόγω του πακέτου του Οργανισμού, αλλά όπως και να έχει μου φαίνεται περίεργο που οι περισσότεροι σας αναφέρεται πως το σήμα έχει σταθεροποιηθεί ενώ εγώ το "χάνω" από το μεσημέρι και μετά.

Έχω ένα Gibertini 1.2 με Invacom Twin lnb το οποίο και κάθεται. Λέτε να φωνάξω τεχνικό να το ρυθμίσει σ´ αυτό ?

Περιοχή: Αθήνα

Όχι δεν μπορείς να το δεις με κανέναν ιδιοκτησιακό δέκτη.

Τελικά μου "άνοιξε" χρησιμοποιόντας τον Pingulux Plus (σήμα φουλ με στόχευση στις 9 μοίρες - περιοχή Αθήνα κέντρο με το πιάτο της υπογραφής).