Αν είναι ένα από τα παιχνίδια που είναι επί πληρωμή δεν θα νοιάξει κανέναν γιατί όλοι θα το βλέπουν πειρατικά και φυσικά δεν θα πληρώνουν ΑΝΤ1+Σκεφτείτε να το κάνει αυτό κατά την διάρκεια του μουντιάλ, σε κάποιο παιχνίδι της Βραζιλίας...
Δεν έχει επανέλθει ακόμα. Αυτό με το dns και την ip πώς γίνεται σε Xiaomi mi box s? Δεν έχω ιδέα...Πάντως δεν έχω αλλάξει dns άρα έχω προφανώς του παρόχου, δηλ nova...
Δεν έχω ορίσει κάτι τέτοιο, ούτε έχω αλλάξει ποτέ dns, άρα έχω προφανώς τις default ρυθμίσεις του Xiaomi. Έψαξα στις ρυθμίσεις του, δε βρήκα κάτι για στατική και δυναμική ipΠάτα σε αυτό το λινκ για να δεις ποιους dns έχεις. Αν σου βγάζει της forthnet τότε έχεις του παρόχου. Έχεις ορίσει στατική IP για το mi box μέσω του ρουτερ σου ή μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής;![]()
DNS Leak Test: Find and Fix DNS Leaks | ExpressVPN
Check to see if your VPN is working. Find and fix dangerous DNS leaks that could expose your IP address even if you’re connected to a VPN.www.expressvpn.com
Θα μπορούσες να το δεις και από την οπτική ότι το πληρώνουμε εμείς μέσω των διαφημίσεων και το κανάλι (υποτίθεται ότι) βγάζει και κέρδος.Χαχαχα! Το να έχεις απαίτηση από ιδιωτικό κανάλι να δεις δωρεάν κάτι το οποίο έχει πληρώσει, με ξεπερνάει!
Κιμ.... πάτα το λεμε!!!!![]()
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να υποθέσω ότι το ίδιο κανείς και με τις υπόλοιπες συνδρομητικές υπηρεσίες σωστά; Δεν θα τη καταλάβω ποτέ τη λογική αυτή. Δεν με ανάγκασε να δω το Μουντιάλ αν δεν έχω την οικονομική δυνατότητα. Αυτό ισχύει σε όλα τα πράγματα στη ζωή.Γιατι στεναχωριεσται για το Μουντιαλ. Θα το δουμε τσαμπα πειρατικα απο το Ιντερνετ. Υπαρχουν δεκαδες σελιδες του εξωτερικου που θα το δουμε
Ευκαιρία να μαθουμε και καμμια ξενη γλωσσα
Συγνωμη αλλα δεν εχουμε ολοι υην οικονομικη σου δυνατοτητα να βλεπουμε το αθλημα που αγαπαμε.Βρηκα κωδικους για να το δουλεψω ως δευτερη συσκευη... Το κινητο εχει mod προτζεκτορα (Moto Z play), ανοιγει την ταινια και παιζει μονο τους υποτιτλους! Ουτε ηχο, ουτε εικονα! Οταν ανοιγω τον προτζεκτορα την μπλοκαρει τελειως (ουτε υποτιτλους). Το ιδιο κανει και το Vodafone TV, αρα φανταζομαι ουτε καστ, ουτε τιποτα δεν θα δουλεψει για να εχεις μεγαλυτερη εικονα. Και ΟΚ εχει παλια εκδοση android την 6, αλλα το ιδιο τηλεφωνο δουλευει απροβληματιστα και amazon prime και disney+. Τελικα δηλωσα τον σταθερο υπολογιστη για να δω κυριως το Battlestar Gallactica.
Εχουν πολλους πελατες φαινεται και απορριπτουν αυτους που εχουν παλαιοτερης εκδοσης τηλεφωνα, ειναι χαζοι οι ξενοι που τα υποστηριζουν...
Δυστυχως δεν εχουμε ολοι την οικονομικη δυνατητα που εχεις. Επισης δεν ειναι μονο το MUDIAL. Εαν επρεπε να δω ποδοσφαιρο θα επρεπε να δινω 25 για COSMOTE 25 για NOVA και εαν θελω να δω και Μοουντιαλ αλλα 10 . Θα εισηγηθω στους κυβερνοντες για κανενα επιδομα τηλεθεασης...Να υποθέσω ότι το ίδιο κανείς και με τις υπόλοιπες συνδρομητικές υπηρεσίες σωστά; Δεν θα τη καταλάβω ποτέ τη λογική αυτή. Δεν με ανάγκασε να δω το Μουντιάλ αν δεν έχω την οικονομική δυνατότητα. Αυτό ισχύει σε όλα τα πράγματα στη ζωή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.