ΑΝΤ1+

Σκεφτείτε να το κάνει αυτό κατά την διάρκεια του μουντιάλ, σε κάποιο παιχνίδι της Βραζιλίας...

Σκεφτείτε να το κάνει αυτό κατά την διάρκεια του μουντιάλ, σε κάποιο παιχνίδι της Βραζιλίας...
Αν είναι ένα από τα παιχνίδια που είναι επί πληρωμή δεν θα νοιάξει κανέναν γιατί όλοι θα το βλέπουν πειρατικά και φυσικά δεν θα πληρώνουν ΑΝΤ1+

Η πλατφόρμα δεν έχει επανέλθει ακόμα; Είναι πάνω από 24 ώρες; Στο Facebook, πέφτει πολύ κράξιμο...!!!

Λοιπόν παιδιά μην το ψάχνεται. Βρήκα την λύση. Βάλτε τους dns του παρόχου και όχι της google ή της cloudflare. Αν έχετε στατική IP στη συσκευή γυρίστε το σε δυναμική με dns του παρόχου και θα ανοίξει.

• Like
Reactions: pepis
"Τεράστια νίκη καθώς ο ΑΝΤ1 δεν θα προβάλει τελικά 42 από τα 64 παιχνίδια του Μουντιάλ μέσω του ΑΝΤ1+.

Τελικά θα προβάλει, εχμ, 32 παιχνίδια από την πλατφόρμα εκ των οποίων και 4 νοκ άουτ παιχνίδια! 🙌🙌🙌

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Angry
Reactions: sdragon28
Θα είναι αυτοκτονία να βάλει τα εμπορικά παιχνίδια στο πλας. Μόνο συμπληρωματικά θα έχει σκοπιμότητα... Ελάχιστοι θα βάλουν πλας απλά και μόνο για να δουν μουντιάλ... (μπορεί και κανενας😂😂😂)

Αυτή τη λογική να κρίνουμε την τακτική ενός ιδιωτικού καναλιού που αγόρασε τα δικαιώματα μιας αθλητικής διοργάνωσης δεν την καταλαβαίνω. Να το έκανε η ΕΡΤ αυτό θα τι καταλάβαινα. Είναι καθαρά πολιτικό το θέμα στην Ελλάδα με την έλλειψη των διοργανώσεων κρίσιμης σημασίας. Και στην τελική αν δεν έχεις την οικονομική ευχέρεια να πληρώσεις, μη το δεις. Δεν είναι υποχρεωτικό ούτε όμως και δωρεάν προϊόν.

Δεν έχει επανέλθει ακόμα. Αυτό με το dns και την ip πώς γίνεται σε Xiaomi mi box s? Δεν έχω ιδέα...Πάντως δεν έχω αλλάξει dns άρα έχω προφανώς του παρόχου, δηλ nova...

Δεν έχει επανέλθει ακόμα. Αυτό με το dns και την ip πώς γίνεται σε Xiaomi mi box s? Δεν έχω ιδέα...Πάντως δεν έχω αλλάξει dns άρα έχω προφανώς του παρόχου, δηλ nova...
Πάτα σε αυτό το λινκ για να δεις ποιους dns έχεις. Αν σου βγάζει της forthnet τότε έχεις του παρόχου. Έχεις ορίσει στατική IP για το mi box μέσω του ρουτερ σου ή μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής;

Πάτα σε αυτό το λινκ για να δεις ποιους dns έχεις. Αν σου βγάζει της forthnet τότε έχεις του παρόχου. Έχεις ορίσει στατική IP για το mi box μέσω του ρουτερ σου ή μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής;
Δεν έχω ορίσει κάτι τέτοιο, ούτε έχω αλλάξει ποτέ dns, άρα έχω προφανώς τις default ρυθμίσεις του Xiaomi. Έψαξα στις ρυθμίσεις του, δε βρήκα κάτι για στατική και δυναμική ip

Στείλε μαιλ στην εξυπηρέτηση πελατών, με την συσκευή που έχεις, λογισμικό κλπ, και θα σου απαντήσουν, που είναι το πρόβλημα...

Χαχαχα! Το να έχεις απαίτηση από ιδιωτικό κανάλι να δεις δωρεάν κάτι το οποίο έχει πληρώσει, με ξεπερνάει!
Κιμ.... πάτα το λεμε!!!! :) :)

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: sdragon28
Χαχαχα! Το να έχεις απαίτηση από ιδιωτικό κανάλι να δεις δωρεάν κάτι το οποίο έχει πληρώσει, με ξεπερνάει!
Κιμ.... πάτα το λεμε!!!! :) :)

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μπορούσες να το δεις και από την οπτική ότι το πληρώνουμε εμείς μέσω των διαφημίσεων και το κανάλι (υποτίθεται ότι) βγάζει και κέρδος.

Βρηκα κωδικους για να το δουλεψω ως δευτερη συσκευη... Το κινητο εχει mod προτζεκτορα (Moto Z play), ανοιγει την ταινια και παιζει μονο τους υποτιτλους! Ουτε ηχο, ουτε εικονα! Οταν ανοιγω τον προτζεκτορα την μπλοκαρει τελειως (ουτε υποτιτλους). Το ιδιο κανει και το Vodafone TV, αρα φανταζομαι ουτε καστ, ουτε τιποτα δεν θα δουλεψει για να εχεις μεγαλυτερη εικονα. Και ΟΚ εχει παλια εκδοση android την 6, αλλα το ιδιο τηλεφωνο δουλευει απροβληματιστα και amazon prime και disney+. Τελικα δηλωσα τον σταθερο υπολογιστη για να δω κυριως το Battlestar Gallactica.

Εχουν πολλους πελατες φαινεται και απορριπτουν αυτους που εχουν παλαιοτερης εκδοσης τηλεφωνα, ειναι χαζοι οι ξενοι που τα υποστηριζουν...

Γιατι στεναχωριεσται για το Μουντιαλ. Θα το δουμε τσαμπα πειρατικα απο το Ιντερνετ. Υπαρχουν δεκαδες σελιδες του εξωτερικου που θα το δουμε
Ευκαιρία να μαθουμε και καμμια ξενη γλωσσα

Γιατι στεναχωριεσται για το Μουντιαλ. Θα το δουμε τσαμπα πειρατικα απο το Ιντερνετ. Υπαρχουν δεκαδες σελιδες του εξωτερικου που θα το δουμε
Ευκαιρία να μαθουμε και καμμια ξενη γλωσσα
Να υποθέσω ότι το ίδιο κανείς και με τις υπόλοιπες συνδρομητικές υπηρεσίες σωστά; Δεν θα τη καταλάβω ποτέ τη λογική αυτή. Δεν με ανάγκασε να δω το Μουντιάλ αν δεν έχω την οικονομική δυνατότητα. Αυτό ισχύει σε όλα τα πράγματα στη ζωή.

Εγώ να ρωτήσω κάτι αφελές ίσως; Δίνουν ένα μήνα trial σωστά; Αν ξεκινήσω το trial την πρώτη μέρα του Μουντιάλ, δεν θα με καλύψει μέχρι το τέλος του;

Βρηκα κωδικους για να το δουλεψω ως δευτερη συσκευη... Το κινητο εχει mod προτζεκτορα (Moto Z play), ανοιγει την ταινια και παιζει μονο τους υποτιτλους! Ουτε ηχο, ουτε εικονα! Οταν ανοιγω τον προτζεκτορα την μπλοκαρει τελειως (ουτε υποτιτλους). Το ιδιο κανει και το Vodafone TV, αρα φανταζομαι ουτε καστ, ουτε τιποτα δεν θα δουλεψει για να εχεις μεγαλυτερη εικονα. Και ΟΚ εχει παλια εκδοση android την 6, αλλα το ιδιο τηλεφωνο δουλευει απροβληματιστα και amazon prime και disney+. Τελικα δηλωσα τον σταθερο υπολογιστη για να δω κυριως το Battlestar Gallactica.

Εχουν πολλους πελατες φαινεται και απορριπτουν αυτους που εχουν παλαιοτερης εκδοσης τηλεφωνα, ειναι χαζοι οι ξενοι που τα υποστηριζουν...
Συγνωμη αλλα δεν εχουμε ολοι υην οικονομικη σου δυνατοτητα να βλεπουμε το αθλημα που αγαπαμε.
Να υποθέσω ότι το ίδιο κανείς και με τις υπόλοιπες συνδρομητικές υπηρεσίες σωστά; Δεν θα τη καταλάβω ποτέ τη λογική αυτή. Δεν με ανάγκασε να δω το Μουντιάλ αν δεν έχω την οικονομική δυνατότητα. Αυτό ισχύει σε όλα τα πράγματα στη ζωή.
Δυστυχως δεν εχουμε ολοι την οικονομικη δυνατητα που εχεις. Επισης δεν ειναι μονο το MUDIAL. Εαν επρεπε να δω ποδοσφαιρο θα επρεπε να δινω 25 για COSMOTE 25 για NOVA και εαν θελω να δω και Μοουντιαλ αλλα 10 . Θα εισηγηθω στους κυβερνοντες για κανενα επιδομα τηλεθεασης...

Και φυσικα θα μου πεις μην βλεπεις. Αυτο αλλωστε δεν λενε;

Μην τρως, μην χαλας ρευμα, μην κρυωνεις γιατι χαλας ρευμα και πετρέλαιο, μην κυκλοφορείς με το αυτοκινητο

Ε ας δουμε και λιγο μπαλα που ειναι το οποιο του λαου οπως λεγανε παλια οι κομμουνιστές...