ΑΝΤ1+

Εβαλα απο περιεργεια χθες να δω το Εκουαδορ-Βενεζουελα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο ΑΝΤ1 προσπαθει ακομα. Η μονη λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω, ειναι πως οι υπευθυνοι του ολου προτζεκτ ειναι παντελως ασχετοι με το αντικειμενο και καποιος/καποιοι τους τρωνε λεφτα. Και μπραβο τους στην τελικη. Αφου δεν μαθαινουν.

Από περιέργεια θα ρωτήσω το εξής: χαμηλή ανάλυση έχουν και όσοι πληρώνουν κανονικά συνδρομή ή μόνο όσοι το έχουν δωρεάν;

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δορυφορικά το Copa America μεταδίδεται ελεύθερο από το SportItalia (multistream, όλα τα παιχνίδια, χάλια εικόνα 1,7Mbps HD) και το TV8,5 (όχι όλα ζωντανά, μέτρια εικόνα 5,1Mbps HD). Μέσω YouTube μεταδίδεται σε χώρες που δεν έχει πάρει κάποιος τα δικαιώματα (π.χ. αραβικές).

• Like
Reactions: sgatz
Μπορεί το copa America, να μην μπορούμε να το δούμε από την χάλια ανάλυση, αλλά όπως στον σκαι βλέπουμε τούρκικα, στο ant1 plus, βλέπουμε αραβικές παραγωγές του mbc. Τελικά ανήκουμε στην ανατολή. Screenshot_2024-06-26-23-14-31-355_com.google.android.gm.jpgScreenshot_2024-06-26-23-15-09-863_com.google.android.gm.jpg

• Wow
Γνωστος μου δεν μπορει να δει το καναλι της formula1. Δεν του ανοιγει. Σταματησε ξαφνικα. Ενω ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα.
Βλεπει απο box της ΕΟΝ και απο τον ΑΝΤ1 του ειπαν οτι μπορει να φταιει η Νοβα με τις ρυθμισεις που μπορει να εχει κανει.
Ισχυει κατι τετοιο; Γνωριζετε;

Γνωστος μου δεν μπορει να δει το καναλι της formula1. Δεν του ανοιγει. Σταματησε ξαφνικα. Ενω ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα.
Βλεπει απο box της ΕΟΝ και απο τον ΑΝΤ1 του ειπαν οτι μπορει να φταιει η Νοβα με τις ρυθμισεις που μπορει να εχει κανει.
Ισχυει κατι τετοιο; Γνωριζετε;
Εγώ πάντως που έχω EON μπήκα τώρα από περιέργεια και έπαιζε κανονικά.

Ανανέωσα το συμβόλαιο με τη ΔΕΗ και μου έστειλαν χωρίς να το ζητήσω νέο κωδικό 9 μηνών για ΑΝΤ1+. Μάθανε λογικά ότι δεν το αφήνω λεπτό κλειστό.

• Wow
Έβαλα στιγμιότυπα Βενεζουέλα Καναδάς και δεν έδειξαν τα 2 γκολ του αγώνα!!τα έκοψαν και είχαν και 7 λεπτά στιγμιότυπα..Για εικόνα να μη μιλήσω...τις προηγούμενες μέρες δεν είχαν περιλήψεις αγώνων.τωρα που τελειώνει η διοργάνωση τις έβαλαν.σε αντίστοιχη υπηρεσία εξωτερικού όλα τέλεια...

Παιδια δεν δουλευει η μεταδοση εικονας απο το κινητο στη Hisense. (TV)
Στο site του ant1 ομως λεει οτι θα επρεπε να δουλευει.

Παιδια δεν δουλευει η μεταδοση εικονας απο το κινητο στη Hisense. (TV)
Στο site του ant1 ομως λεει οτι θα επρεπε να δουλευει.
Γιατι απ΄το κινητο?Δεν εχει εφαρμογη ant1+ η τηλεοραση?

Στο app της Δεη δινει παλι κωδικο για 9μηνο. Τον δινει ακομα και σε οσους ειχαμε ενεργοποιησει ηδη εναν για 9 μηνες στην αρχη του ετους.

Last edited:
  • Wow
Στο app της Δεη δινει παλι κωδικο για 9μηνο. Τον δινει ακομα και σε οσους ειχαμε ενεργοποιησει ηδη εναν για 9 μηνες στην αρχη του ετους.
Οκευ, θα τον βαλουμε κι αυτον αν μπαινει.
Βεβαια τωρα που η συζυγος τελειωσε τα ελληνικα σηριαλ
ουτε που χρειαζεται πλεον.