ΑΝΤ1+

Το προβλημα ειναι οτι λεει "η προσφορα ισχυει μεχρι εξαντλησεως των κωδικων"
Νομιζα οτι αυτο εχει σχεση με το αν θα τον λαβεις η οχι απο την αρχη. Στο μοιρασμα δηλαδη οχι στην ενεργοποιηση.

Καλε, που ειναι ο χθεσινοϛ αγωναϛ, στο ON Demand...? Οι εκπομπεϛ Post και Pre... υπαρχουν κανονικα. Ο αγωναϛ...;

Επίσημο το «μπαμ» του ΑΝΤ1+: Europa, Conference League και ελληνικές ομάδες στην πλατφόρμα του!

Άρα όσοι έχουμε ήδη ant1+ θα πρέπει να αναβαθμίσουμε σε αυτό με τα σπορ ultimate που λέει έτσι? Επίσης ένα δεύτερο ερώτημα θα έχεις πρόσβαση στα κανάλια όλο τον καιρό ή μόνο τις Πέμπτες?

Last edited:
Άρα όσοι έχουμε ήδη ant1+ θα πρέπει να αναβαθμίσουμε σε αυτό με τα σπορ ultimate που λέει έτσι? Επίσης ένα δεύτερο ερώτημα θα έχεις πρόσβαση στα κανάλια όλο τον καιρό ή μόνο τις Πέμπτες?

Για να λεει απο 15 Σεπτεμβριου που δεν ειναι Πεμπτη, ισως να ειναι για ολο το χρονο, αν και διαφημιζουν μονο τα ματς της Πεμπτης. Το θεμα ειναι αν θα δειχνει ματς το ελευθερο αντ1.

Για να λεει απο 15 Σεπτεμβριου που δεν ειναι Πεμπτη, ισως να ειναι για ολο το χρονο, αν και διαφημιζουν μονο τα ματς της Πεμπτης. Το θεμα ειναι αν θα δειχνει ματς το ελευθερο αντ1.
Αυτό καταλαβαίνω και εγώ για 100€ τον χρόνο σχετικά καλά τα λες έχει όλες τις διοργανώσεις της cosmote +f1 nascar&wwe

Αφού λέει μόνο τις Πέμπτες. Τώρα άμα κάνεις ετήσια συνδρομή 15 Σεπτεμβρίου θα έχεις πρόσβαση στα Cosmote sport τις Πέμπτες μέχρι 15 Σεπτέμβρη 2025 ενώ θα έχουν τελειώσει οι διοργανώσεις; Καλό ερώτημα...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Sad
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Νομίζω ότι η συμφωνία αναφέρει την προσθήκη όλων των καναλών cosmote sport. Άρα είναι κανονικά όλο το πακέτο.

• Like
Reactions: Stratos19
Τις Πεμπτες απο οτι καταλαβα και εγω θα ανοιγουν μονο τα καναλια για τους ευρωπαϊκους αγωνες.

• Like
Μια απορια. Ενας ο οποιος εχει αντ1+ μεσω vodafonetv, θα μπορει να βλεπει μεσω vodafone τα cosmote sport;

Και οι τελικοί που είναι Τετάρτη αντί για Πέμπτη;

Βλέπω ότι και η 1η αγωνιστική των ομίλων στο Europa League έχει αγώνες Τετάρτη/Πέμπτη.

Last edited:
  • Like
Εγώ εδώ διάβασα ότι θα έχει όλο το περιεχόμενο της κόσμοτε στα αθλητικά άμα όντως ισχύει είναι μια πολύ ενδιαφέρον τιμολόγηση

Εγώ εδώ διάβασα ότι θα έχει όλο το περιεχόμενο της κόσμοτε στα αθλητικά άμα όντως ισχύει είναι μια πολύ ενδιαφέρον τιμολόγηση
Τις Πέμπτες όμως καμία άλλη μέρα. Ας ανταλλάξουν με τη φόρμουλα 1 και είμαστε εντάξει 😂