skysound

Supreme Member
28 January 2007
7,156
Θεσσαλονίκη
Η συνδρομή μου ισχύει κανονικά μέχρι 11/11/24, που λήγει. Από 12/11/24 περνάω σε ΑΝΤ1+ free.
Ωραια, ακυρωσα και εγω που ληγει στις 25/11
Αλλα απ οτι βλεπω η ΔΕΗ δινει καινουργιο κουπονι.
Εβαλα το κωδικο του κουπονιου και μου γραφει "υπολοιπο δωρεαν χρησης 9 μηνες".
Για ριξτε μια ματια.

Last edited:

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,329
Νομίζω πλέον τους υποχρεώνουν να δείχνουν δωρεάν τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, αλλά δεν ξέρω αν τους υποχρεώνουν να είναι live.
Ποιος τους υποχρεώνει...;

Τους αγώνες της F1, τους δείχνει πότε live πότε ετεροχρονισμένα... ανάλογα με τα κέφια τους, απ' ό,τι έχω καταλάβει.

Βασίλης Γ

Senior Member
8 February 2010
659
Ωραια, ακυρωσα και εγω που ληγει στις 25/11
Αλλα απ οτι βλεπω η ΔΕΗ δινει καινουργιο κουπονι.
Εβαλα το κωδικο του κουπονιου και μου γραφει "υπολοιπο δωρεαν χρησης 9 μηνες".
Για ριξτε μια ματια.
Το έχω κρατημένο στην άκρη, να το δοκιμάσω μόλις λήξει το προηγούμενο ;)

• Like
Reactions: skysound

Βασίλης Γ

Senior Member
8 February 2010
659
Είσαι σίγουρος ότι το 9μηνο θα ξεκινήσει να μετράει από 25/11, που λήγει το προηγούμενο κουπόνι σου και όχι από σήμερα; Εγώ λέω να περιμένω 10 μέρες ακόμα. Ελπίζω βέβαια να ισχύει το κουπόνι μου, γιατί το πήρα κανά μήνα πριν, προτού φύγω από ΔΕΗ.

skysound

Supreme Member
28 January 2007
7,156
Θεσσαλονίκη
Είσαι σίγουρος ότι το 9μηνο θα ξεκινήσει να μετράει από 25/11, που λήγει το προηγούμενο κουπόνι σου και όχι από σήμερα; Εγώ λέω να περιμένω 10 μέρες ακόμα. Ελπίζω βέβαια να ισχύει το κουπόνι μου, γιατί το πήρα κανά μήνα πριν, προτού φύγω από ΔΕΗ.
Δες τι γραφει σε μενα και βγαλε συμπερασμα. Αυτο εγινε μολις εβαλα το κουπονι γιατι ειχα ακυρωσει. (οπως εγραψα πριν)

dwbC4Hi.jpg

Βασίλης Γ

Senior Member
8 February 2010
659
Δες τι γραφει σε μενα και βγαλε συμπερασμα. Αυτο εγινε μολις εβαλα το κουπονι γιατι ειχα ακυρωσει. (οπως εγραψα πριν)

dwbC4Hi.jpg
Είναι γρίφος :D Το ΑΝΤ1+ Value Pack είναι το παλιό πακέτο. Το νέο πακέτο που ενεργοποιείται με το κουπόνι είναι το Family & Sports (μόλις είδα ότι άλλαξαν ονομασίες τα πακέτα). Φαίνεται ότι είναι σε ισχύ ακόμα το προηγούμενο πακέτο. Θα δεις στις 25/11 ;)

• Like
Reactions: skysound

sdragon28

AVClub Enthusiast
31 July 2018
1,120
Γιατί ακριβώς να αλλάξει; Το κουπόνι δεν ήταν για το βασικό πακέτο; Απλά άλλαξαν τα προγράμματα. Πάντως σε μένα βγάζει το value pack. Δεν άλλαξε κάτι.

Βασίλης Γ

Senior Member
8 February 2010
659
Γιατί ακριβώς να αλλάξει; Το κουπόνι δεν ήταν για το βασικό πακέτο; Απλά άλλαξαν τα προγράμματα. Πάντως σε μένα βγάζει το value pack. Δεν άλλαξε κάτι.
Μιλάμε για τη συνδρομή με το νέο κουπόνι
1730477866684.png

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
837
Τσεκαρα τα επεισόδια της Λάμψης και δυστυχώς βλέπω ότι τα έχουν περάσει από φτηνιάρικο AI upscale... Η μάστιγα αυτή σιγά σιγά θα καταστρέφει όλες τις παλιές σειρές που έχουν διαθέσιμα τα κανάλια

• Like
Reactions: kurkosdr

Βασίλης Γ

Senior Member
8 February 2010
659
Το παλιο ειναι αυτο. Εγινε update και το καινουργιο λεει windows 10 οχι 7.
Κανενα φρεσκο feedback απο εφταρια υπαρχει?
Εγώ το είδα στην αρχική σελίδα (Συχνές Ερωτήσεις), όπου όπως φαίνεται δεν το διόρθωσαν ακόμα. Τι να πω κι εγώ που έχω linux και δεν...

Last edited:

skysound

Supreme Member
28 January 2007
7,156
Θεσσαλονίκη
Είναι γρίφος :D Το ΑΝΤ1+ Value Pack είναι το παλιό πακέτο. Το νέο πακέτο που ενεργοποιείται με το κουπόνι είναι το Family & Sports (μόλις είδα ότι άλλαξαν ονομασίες τα πακέτα). Φαίνεται ότι είναι σε ισχύ ακόμα το προηγούμενο πακέτο. Θα δεις στις 25/11 ;)
Οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ ειχα ενεργοποιησει το δευτερο κουπονι αρκετες μερες πριν την ληξη του 9μηνου.
Προχτες εληξε το 9μηνο και εγινε κανονικα δωρεαν χρεωση του μηνα (και υπολοιπο 8 μηνες). Οι παλιες χρεωσεις
στο ιστορικο χρεωσεων μετονομασθηκαν σε Value Pack.

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,329