• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
821
Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη επεισόδιο 7
Επανάληψη 2024-08-09 Digea vs Ant1+

AI της πλάκας στα 25fps συν πετσόκομμα κανονικό των επεισοδίων στα 45 λεπτά (η έκδοση που παίζει το Μακεδονία TV) ενώ το καλοκαίρι έπαιζαν ολόκληρα, από το επ2 πχ κόπηκαν 20 ολόκληρα λεπτά από 1 ώρα και 6 λεπτά στα 45, στο 7ο παραπάνω 10 λεπτά κομμένα από τα 55 στα 45

polmyt

Senior Member
3 November 2012
424
Εγω που πατησα κατα λαθος την ultimate και προφανως με χρεωσε ξερει κανεις πως θα μπορουσα να συννενοηθω μαζι τους μπας και βγαλω ακρη;
Τηλεφωνο δεν βρισκω .Εστειλα ενα μηνυμα αλλα δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω κατι
Σε συνεχεια του παρανω να ενημερωσω οτι μετα απο ενα μηνα ,τελικα μου ακυρωσανε την συνδρομη και μου επεστρεψαν τα χρηματα
Η επικοινωνια ηταν μονο με μαιλ και αν εξαιρεσει καποιος την καθυστερηση ,δεν μπορω να πω οτι μου κανανε τους δυσκολους

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

chrispe

AVClub Enthusiast
25 March 2008
804
είχε βγάλει το φθινόπωρο με μεγάλο χρονικό περιθώριο ενεργοποίησης, τον έχω κρατημένο και μόλις είναι να γίνει ο πρώτος αγώνας θα τον ενεργοποιήσω.

valkal19

Senior Member
12 October 2021
476
Εγω ειχα κανει τους 9 μηνες περυσι στην αρχη του ετους και μετα προς το τελος της συνδρομης, με δευτερο κουπονι που εληγε τελος του 25 εκανα δευτερη φορα 9μηνο που ληγει τον Ιουλιο του 25. Στην εφαρμογη εχει βγαλει παλι κωδικο που ειχα τσεκαρει πριν καιρο που ληγει το 26. Θα δω τον Ιουλιο αν ειναι νεος η ειναι παλι ο προηγουμενος.

chrispe

AVClub Enthusiast
25 March 2008
804
στο mydei έχει ενότητα με προσφορές όπως πχ η κοσμοτε και βονταφον, μια απ' όλες είναι και για 9 μήνες συνδρομή στο αντ1+, την επιλέγεις και σου έρχεται ένας κωδικός ενεργοποίησης

• Love

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,225
στο mydei έχει ενότητα με προσφορές όπως πχ η κοσμοτε και βονταφον, μια απ' όλες είναι και για 9 μήνες συνδρομή στο αντ1+, την επιλέγεις και σου έρχεται ένας κωδικός ενεργοποίησης
Κατ' αρχάς, thanks πολύ!
Ερώτηση, από τη στιγμή που κανείς την αίτηση... ο κωδικός έρχεται γρήγορα, ή αργεί;
Ρωτάω καθώς...
Αν έρχεται γρήγορα,, να την κάνω κατά τις 10 Μάρτη, για να με καλύψει το 9μηνο, μέχρι στις 7 Δεκεμβρίου που ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα...
Αν αργεί, να την κάνω νωρίτερα...

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
821
Πόσο κακό το περιβάλλον του Ant1+. Ήθελα να δω τη συνέντευξη του Χρίστου Βασιλόπουλου της Μηχανής του χρόνου στον Αρναουτογλου τη Δευτέρα και πηγαίνοντας στη σειρά 2night show, δεν έχουν ούτε ημερομηνίες προβολής ούτε ονόματα καλεσμένων ούτε τίποτα, πετάμενες οι 9 σεζόν με άπλα επεισόδιο 1-2-3 και αυτά σε μια οριζόντια γραμμή... Για να δω το τελευταίο πριν δυο μέρες πάτησα 10 φορές το δεξί βελάκι και τελικά το τελευταίο επεισόδιο που έβγαλε τέρμα δεξιά δεν ήταν καν αυτό της Δευτέρας, δεν ξέρω ποιο ήταν αφού δεν έχει ημερομηνίες, ήταν ένα άσχετο. Τελικά απλά έβαλα το replay TV της cosmote και είδα από εκεί την εκπομπή, αν είχαν περάσει 7 μέρες και έφευγε από το replaytv άντε βγάλε άκρη. Τζάμπα το έχω από την cosmote (προσφορά στο cosmote app για 1 χρόνο δώρο), μία και μοναδική φορά ήθελα να δω κάτι και είναι για τα σκυλιά πραγματικά

• Like

chrispe

AVClub Enthusiast
25 March 2008
804
Κατ' αρχάς, thanks πολύ!
Ερώτηση, από τη στιγμή που κανείς την αίτηση... ο κωδικός έρχεται γρήγορα, ή αργεί;
Ρωτάω καθώς...
Αν έρχεται γρήγορα,, να την κάνω κατά τις 10 Μάρτη, για να με καλύψει το 9μηνο, μέχρι στις 7 Δεκεμβρίου που ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα...
Αν αργεί, να την κάνω νωρίτερα...
αμέσως έρχεται ο κωδικός στο μέιλ σου κι έχει ένα μεγάλο χρονικό περιθώριο (μηνών) ενεργοποίησης, δεν χρειάζεται να τον ενεργοποιήσεις αμέσως. Αλλά δεν ξέρω αν τρέχει ακόμα η προσφορά, πρέπει να το κοιτάξω.

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,225
Απ' ο,τι διαβασα, η προσφορα ισχυει..
Α) Εωϛ 31/10/2026.
Β) Μεχρι εξαντλησεωϛ των κουπονιων.

Τωρα... :unsure:

sdragon28

AVClub Enthusiast
31 July 2018
1,120
Δύο κουπόνια έχει δώσει η ΔΕΗ μέχρι στιγμής. Το τελευταίο βγήκε το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά. Μάλλον απλά θα το ακυρώσω.

johnnieg

New member
6 September 2010
43
Ζωντανά αυτή την στιγμή το "4 Nations 2025" (Καναδάς, Η.Π.Α., Φινλανδία, Σουηδία) του Ice Hockey στον ΑΝΤ1+!!! Για να δούμε αν αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν μεταδόσεις από NHL.
Τον Μάρτιο ξεκινάει και το MLB (Baseball), όλα είναι πιθανά!

thodorisk

Established Member
14 September 2024
106
Καλησπερα παιδια.
Χτες ενεργοποιησα κι εγω μια 9μηνη δωρεαν συνδρομη απο το mydei. Το προβλημα ειναι οτι ενω στον σταθερο υπολογιστη παιζει κανονικοτατα, στο tv-box που εχω στην τηλεοραση οταν βαζω να παιξει κατι, βγαζει "σφαλμα αναπαραγωγης βιντεο anpe 8002 - παρακαλω επιστρεψτε στην αρχικη οθονη".
Εχει τυχει σε καποιον αλλο το συγκεκριμενο σφαλμα? Δοκιμασα να κανω logout απ του υπολογιστη την πλατφορμα μηπως και φταιει αυτο, αλλα δεν ειδα προκοπη!
Υπαρχει περιπτωση η εφαρμογη να "βλεπει" το tv-box οτι ειναι rooted (παροτι δεν ειναι) και γι αυτο να πεταει αυτο το σφαλμα??