ΑΝΤ1+

Εχω ηδη μια ωρα τωρα που μιλαω μαζι τους με email, αλλα οι λυσεις που προτεινουν οπως επανεγκατασταση εφαρμογης, επανεκκινηση κλπ....ειναι απλα αστειες. Δοκιμασα να περασω την εφαρμογη στο eon tv-box και εκει παιζει κανονικοτατα!! Αρα κατι του παει στραβα με το αλλο box και βγαζει αυτο το σφαλμα....

Λοιπόν, έκανα αίτηση στη ΔΕΗ για το δωρεάν κουπόνι, αλλά δε μου έχει έρθει ακόμη ο κωδικός...
Α) Συνηθίζεται αυτή η καθυστέρηση;
Β) Έκανα κάτι λάθος...; ( Εμένα ρωτάω... )
Γ) Έχουν εξαντληθεί τα κουπόνια;

Λοιπόν, έκανα αίτηση στη ΔΕΗ για το δωρεάν κουπόνι, αλλά δε μου έχει έρθει ακόμη ο κωδικός...
Πριν 2 εβδομαδες περιπου εκανα αιτηση μεσα απο το MyDei και ηρθε σχεδον αμεσως το κουπονι.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Πριν 2 εβδομαδες περιπου εκανα αιτηση μεσα απο το MyDei και ηρθε σχεδον αμεσως το κουπονι.
Με ανησυχείς φίλε.
Άρα, έκανα κάτι λάθος...
Και δεν ξέρω αν μπορώ να ξανακάνω τη διαδικασία...

Με ανησυχείς φίλε.
Άρα, έκανα κάτι λάθος...
Και δεν ξέρω αν μπορώ να ξανακάνω τη διαδικασία...
Γιατι δεν δοκιμαζεις να τους στειλεις ενα μηνυμα? Εγω που ειχα προβλημα με την εφαρμογη του αντ1+ στο tv-box, οχι μονο απαντουσαν (ακομα και σ/κ) αλλα και γρηγορα και ηταν και πολυ βοηθητικοι!!

• Like
Τον κωδικό τον βλέπεις αν μπεις εκ νέου στο mydei και στο myrewards και επιλέξεις Ant1+.

• Love
Καλησπέρα.Δεν έχω ούτε cosmote tv δεν μου ηρθε στο κινητό κανένα κουπόνι(what's up) και ουτε vodafone αλλά Μ αρέσει η φόρμουλα από οτιδηποτε άλλο(και αναφέρομαι για τηλεόραση).Οικονομικά ζω καλά εγώ και οι οικογένεια μου αξιοπρεπώς στην σημερινή εποχη.Με λιγο θάρρος αλλά πολυ ντροπή άμα περισσεύει σε κάποιον κανένας κωδικός άμα θέλει να μου το στείλει σε μην.Ευχαριστω πολύ και συγγνώμη άμα παραβίασα κανένα κανόνα εδώ μέσα.Καλη συνέχεια με υγεια

Εν τω μεταξύ από ότι βλέπω αυξάνονται από 13/3 οι τιμές μιας και έχει τεράστια επιτυχία η πλατφόρμα από ότι φαίνεται.Screenshot_2025-03-01-16-18-23-864_com.android.chrome-edit.jpg

• Wow
Καλά δεν υπάρχει αυτό. Σε λίγο θα είναι πιο ακριβά και από nova και cosmote.

Βλέποντας την ταινία που παίζει αυτή την στιγμή στο +SPORTS1 για τον Ferrucio Lamborghini (σε πολύ καλή ποιότητα) παρατηρώ ότι δεν κολλάει καθόλου...

• Like
Reactions: Βασίλης Γ
Εγώ πάντως είχα ενεργοποιήσει μια φορά προσφορά από ΔΕΗ. Τελείωσε το 9μηνο.
Όταν ξανά έβγαλε και άλλο κουπόνι, καινούργιο, πάω να το βάλω στο ANT1+ και μου γράφει "ο κωδικός δεν είναι έγκυρος"!
Δεν είναι λίγο περίεργο??
Λήξη 31-10-2026 ο νέος κωδικός!

Στάλθηκε από το SM-S928B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Wow
Μηπως δεχεται ενα κωδικο ανα συνδρομητη για καποιο χρονικο διαστημα
Μπορει πχ να τον δεχτει οταν περασει χρονος απο την ενεργοποιηση του πρωτου κωδικου

• Like
Reactions: pankostas
Μια, τελευταια ελπιζω περι αυτου... ερωτηση...
Το 9μηνο... ισχυει, με βαση την ημερομηνια, που θα ενεργοποιηθει; Ή του μηνα...;

Last edited:
Για να γινει πιο κατανοητο... Αν ενεργοποιηθει στις 12/03, θα ληξει στις 11/12; Ή οποια ημερομηνια του Μαρτη και να ενεργοποιηθει, θα ληξει στις 30/11;

Για να γινει πιο κατανοητο... Αν ενεργοποιηθει στις 12/03, θα ληξει στις 11/12; Ή οποια ημερομηνια του Μαρτη και να ενεργοποιηθει, θα ληξει στις 30/11;
Επίσης να ξέρεις δεν είναι 9μηνο δωρεάν, αλλά 9 μήνες δωρεάν. Άπαξ και το ενεργοποιήσεις, το ακυρώνεις τον τελευταίο μήνα (ώστε να μην χρεωθείς με τη λήξη του 9ου μήνα).

• Like
12 Μήνες Δωρεάν ANT1+

Με το Vodafone Thank you απολαμβάνεις δωρεάν πρόσβαση στο ANT1+ για 12 μήνες.

https://thankyou.vodafone.gr/offer/1283

• Όροι και Προϋποθέσεις

- Η προσφορά εξασφαλίζει 12 μήνες δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενο του ANT1+.
    - Ο κωδικός ισχύει για 10 ημέρες μετά την λήψη του.
    - Για την πρόσβαση στο περιεχόμενο ANT1+ χρειάζεται εγγραφή στην υπηρεσία ANT1+ https://welcome.antennaplus.gr/ . Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά με τους 12 μήνες δωρεάν πρέπει να γίνει χρήση του προωθητικού κωδικού που έχουν λάβει οι συνδρομητές στο πεδίο «έχεις κωδικό προσφοράς».
    - Το περιεχόμενο ΑΝΤ1+ είναι διαθέσιμο είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή ANT1+ είτε μέσω web browser.
    - Πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή, τη θέαση, την τεχνική υποστήριξη της υπηρεσίας του Ant1+ και το περιεχόμενο ΑΝΤ1+ υπάρχουν εδώ.
    - Ο κωδικός/κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά.
    - Το κόστος ανά κωδικό/SMS είναι 0,20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Υπαρχει καποιο θεμα στη διαδικασια...;
Οταν βαζω την καρτα, μου γραφει... δοκιμαστε ξανα αργοτερα.