ΑΝΤ1+

Δηλαδη, θα με λολανετε...
Εχω την εφαρμογη σε 2 , μια 7ετιαϛ και μια 4ετιαϛ... Κι ακομη ουδεμια αλλαγη...
Τι " παιζει "... :unsure:

Δηλαδη, θα με λολανετε...
Εχω την εφαρμογη σε 2 , μια 7ετιαϛ και μια 4ετιαϛ... Κι ακομη ουδεμια αλλαγη...
Τι " παιζει "... :unsure:
Εγώ την έκανα χειροκίνητα από το store στην TCL δεν την πήρε αυτόματα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δεν υπάρχει σωστά με ΑΙ όταν η πηγή είναι SD, ευτυχώς τώρα τα έβαλαν 1080p αλλά με απλό upscaling χωρίς ΑΙ, το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν

Π.χ. Στάβλοι της εριέττας Ζαϊμη, αυτές τις μέρες παίζει στις 1 τα ξημερώματα σωστά, χωρίς AI χωρίς κοψίματα, το 1ο επεισόδιο πχ στο ΑΝΤ1+ είναι 45 λεπτά με ΑΙ ενώ το κανάλι τη Δευτέρα το έδειξε ολόκληρο 1 ώρα χωρίς ΑΙ σωστά
Κατσε αλλαζει και το frame rate δηλαδη? Πως κοπηκαν 15 λεπτα? Ειναι τα παντα σε fast forward?

Κατσε αλλαζει και το frame rate δηλαδη? Πως κοπηκαν 15 λεπτα? Ειναι τα παντα σε fast forward?
Όχι, κόβουν σκηνές, είναι η έκδοση που δείχνουν στο Μακεδονία που είναι 45 λεπτά ανά επεισόδιο αντί για 1+ ώρα που είναι κανονικά

• Like
Reactions: king2009
Εν τω μεταξύ όταν κάνεις αναβάθμιση σε αποσυνδέει και δεν σου βγάζει ποτέ τη σελίδα να κάνεις login. Απορώ , γίνεται χαμός στα σχόλια στο play store. Σε εμένα το έκανε και στις 3 συσκευές που έχω διαφόρων εταιρειών, εσάς δεν το κάνει; Να γυρίζει το κυκλάκι αιωνίως; Περιέργεια το έχω

• Wow
Εχει βρει κανεις στην εφαρμογη για android πως την κλεινουμε ; η παλια ειχε εντολη εξοδος η νεα τιποτα πρεπει να την κλεισεις απο το κινητο να την σκοτωσεις

• Wow
Ερωτηση, γιατι κοντευω να λολαθω...
Υπαρχει καποιοϛ που εχει την αναβαθμισμενη εφαρμογη... σε LG Smart TV?

εκεί στον αντ1 ούτε μια σωστή αναβάθμιση δεν μπορούν να κάνουν. Αν και δεν έχω lg φανταζομαι θα ισχυει ότι και στις samsung, ενώ στην περιγραφή λεει για τις νεες λειτουργίες όταν ανοίγεις την εφαρμογή δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι όπως παλιά.

Iσχυει και για Samsung η παλιά εμφάνιση είναι ενώ στις φωτογραφίες της εφαρμογής στο store δείχνει τη νέα εμφάνιση που έχει στο android

• Like
Γνωριζετε γιατι μετα την αναβαθμιση, χαθηκαν τα καναλια "+ sport3, ενα που ειχε βιντεοκλιπ και της cosmote" ; Της cosmote δεν ανοιγαν, αλλα υπηρχαν στη λιστα. (Κουπονι ΔΕΗ)

• Wow
Σημερα ξεκιναει για το δευτερο μισο η f1 και ο ant1+ δεν δειχνει ουτε fp1 ουτε fp2 ουτε δινει καποια απαντηση για αυτο ,τρομερη συνεπεια προς τον συνδρομητη

• Wow
Καλησπέρα σε όλους!

Το Sport 1 δεν κολλάει καθόλου πια!

Το μόνο θέμα που υπάρχει πλέον είναι ότι η εφαρμογή λόγω της πρόσφατης αναβάθμισης (μέχρι πριν μερικούς μήνες αρκούσε Android OS από 6 και πάνω),
και βάσει των όσων γράφει στο site του ο Ant1+,
φαίνεται να παίζει μόνο σε "stock" Android OS από την έκδοση 10 και πάνω
ή από την έκδοση 7 και πάνω σε AndroidTV/GoogleTV.

Επίσης βάσει της δικής μου εμπειρίας φαίνεται να αρκεί το λειτουργικό να είναι και Android OS 7,8 ή 9
αλλά να έχει τροποποιηθεί από τον κατασκευαστή ώστε να λειτουργεί και ως AndroidTV
(αλλά να μην είναι "rooted"!!!).

Αυτή την στιγμή βλέπω σε box με "stock" Android 9, που όμως το είχε τροποποιήσει ο κατασκευαστής ώστε να λειτουργεί και με λειτουργίες Android TV (!).
Σε άλλο box με μη "stock" Android 9 (και μάλιστα κι αυτό όχι "rooted") η εφαρμογή δεν ανοίγει ο,τι κι αν δοκίμασα (ή κολλάει και λέει ότι "δεν βρέθηκε σύνδεση στο ίντερνετ")
Δοκίμασα και από το Play store και εγκαθιστώντας το apk και τα config αρχεία ξεχωριστά.
Οπότε σε αυτό το box βλέπω μόνο από browser (μέχρι τώρα μόνο ο Via browser αποδείχθηκε ικανός...).

Λογικά η εφαρμογή θα έχει σταματήσει να λειτουργεί σε πάρα πολλά Android OS boxes της αγοράς-
κυρίως αυτά που αγοράστηκαν από το 2015-16-17 μέχρι και το 2022 περίπου!
Σε Android TV/Google TV boxes/sticks δεν θα υπάρχει σοβαρό θέμα - η έκδοση 7 είναι επίσης πολύ παλιά αλλά οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές (AndroidTV boxes, AndroidTV/GoogleTV stick ή τηλεοράσεις) δέχτηκαν αναβάθμιση σε Android TV 8 ή 9.

'Οποιος χρησιμοποιεί παλιό box με Android OS (όχι AndroidTV/GoogleTV) ας μας ενημερώσει για το αν παίζει η εφαρμογή ή όχι!

Φίλος μου έχει μια Samsung UE40mu6122 και έβλεπε κανονικά Ant1+ ώσπου κάποια στιγμή ενώ συνεχίζει να μπαίνει κανονικά στην εφαρμογή στην τηλεόραση όταν παει να δει είτε live είτε κάποιο πρόγραμμα on demand του βγάζει ένα error code: pe901 (κάτω αριστερά στην οθόνη όταν βγάζει αυτό το error λέει ANPE901) και δε μπορεί να δει.

Έκανα επαναφορά στην τηλεόραση με κρατημένο το κουμπί για 5 δευτερόλεπτα και μετά έλεγχο για ενημέρωση του λογισμικού της τηλεόρασης αλλά δεν έχει νεότερη έκδοση.
Το ant1+ το έκανα επανεγκατάσταση (δεν έχει διαγραφή και να το βάλεις πάλι χειροκίνητα μετά) και δεν άλλαξε κάτι.

Netflix, cosmote, eon, youtube εφαρμογές και άλλες που έχει μέσα που δε θυμάμαι παίζουν κομπλέ.
Περάσαμε και πάλι κωδικούς μέρα από αποσύνδεση του λογαριασμού.

Έχει κανείς καμία ιδέα αν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο για να παίξει?

• Wow
Φίλος μου έχει μια Samsung UE40mu6122 και έβλεπε κανονικά Ant1+ ώσπου κάποια στιγμή ενώ συνεχίζει να μπαίνει κανονικά στην εφαρμογή στην τηλεόραση όταν παει να δει είτε live είτε κάποιο πρόγραμμα on demand του βγάζει ένα error code: pe901 (κάτω αριστερά στην οθόνη όταν βγάζει αυτό το error λέει ANPE901) και δε μπορεί να δει.

Έκανα επαναφορά στην τηλεόραση με κρατημένο το κουμπί για 5 δευτερόλεπτα και μετά έλεγχο για ενημέρωση του λογισμικού της τηλεόρασης αλλά δεν έχει νεότερη έκδοση.
Το ant1+ το έκανα επανεγκατάσταση (δεν έχει διαγραφή και να το βάλεις πάλι χειροκίνητα μετά) και δεν άλλαξε κάτι.

Netflix, cosmote, eon, youtube εφαρμογές και άλλες που έχει μέσα που δε θυμάμαι παίζουν κομπλέ.
Περάσαμε και πάλι κωδικούς μέρα από αποσύνδεση του λογαριασμού.

Έχει κανείς καμία ιδέα αν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο για να παίξει?
Καλησπέρα!

Η TV του βλέπω ότι είναι μοντέλο του 2017.
Στο site του ο ant1+ γράφει για τις ελάχιστες απαιτήσεις:
"Samsung Smart TV ελληνικής/κυπριακής αντιπροσωπείας με λειτουργικό τουλάχιστον Tizen 4.0 και άνω".
Ας κάνει έναν έλεγχο για την έκδοση Tizen που έχει
αλλά και αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση από την Samsung μέσω του site της για offline εγκατάσταση (μάλλον δεν θα είναι ελληνικής έκδοσης όμως).

Αν η έκδοση που έχει επαρκεί τότε ίσως να χρειαστεί να δοκιμάσει να συνδέσει την TV του με ένα HDMI καλώδιο με υποστήριξη HDCP 2.2 !
Θα πρέπει να το δει να συμπεριλαμβάνεται στα specs του καλωδίου.

• Like
Reactions: cyclades
Καλησπέρα!

Η TV του βλέπω ότι είναι μοντέλο του 2017.
Στο site του ο ant1+ γράφει για τις ελάχιστες απαιτήσεις:
"Samsung Smart TV ελληνικής/κυπριακής αντιπροσωπείας με λειτουργικό τουλάχιστον Tizen 4.0 και άνω".
Ας κάνει έναν έλεγχο για την έκδοση Tizen που έχει
αλλά και αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση από την Samsung.

Αν η έκδοση που έχει επαρκεί τότε ίσως να χρειαστεί να δοκιμάσει να συνδέσει την TV του με ένα HDMI καλώδιο με υποστήριξη HDCP 2.2 !
Θα πρέπει να το δει να συμπεριλαμβάνεται στα specs του καλωδίου.
Ευχαριστώ για την απάντηση θα τα δω και θα γράψω.
Το καλώδιο που παίζει ρόλο αφού η εφαρμογή είναι μέσα στην τηλεόραση όπως cosmote Netflix YouTube κλπ?
ΥΓ. Τρέχουσα έκδοση 1400 λέει απλά ίσως είναι της τηλεόρασης και όχι του Tizen

Ευχαριστώ για την απάντηση θα τα δω και θα γράψω.
Το καλώδιο που παίζει ρόλο αφού η εφαρμογή είναι μέσα στην τηλεόραση όπως cosmote Netflix YouTube κλπ?
ΥΓ. Τρέχουσα έκδοση 1400 λέει απλά ίσως είναι της τηλεόρασης και όχι του Tizen
Ναι, αν δεν έχει υποστήριξη HDCP 2.2 δεν θα παίξει το περιεχόμενο.

Ας δει μήπως υπάρχει και offline update στο site της Samsung - αλλά μπορεί να μην έχει ελληνική έκδοση.