apostolosat
Senior Member
Βάζω κουπόνι προσφοράς κωδικό (από ΔΕΗ) μετά μέ πάει νά βάλω στοιχεια καρτας .. Σφάλμα κατά την πληρωμή, δοκιμάστε αργότερα, αυτό κάνει συνέχεια.
Κάνω κάτι λάθος???
Κάνω κάτι λάθος???
Last edited:
βρήκες λύση; Έχω το ίδιο πρόβλημα. Ακόμα και με νέο λογαριασμό μου βγάζει "Ο κωδικός δεν είναι έγκυρος"Εγώ πάντως είχα ενεργοποιήσει μια φορά προσφορά από ΔΕΗ. Τελείωσε το 9μηνο.
Όταν ξανά έβγαλε και άλλο κουπόνι, καινούργιο, πάω να το βάλω στο ANT1+ και μου γράφει "ο κωδικός δεν είναι έγκυρος"!
Δεν είναι λίγο περίεργο??
Λήξη 31-10-2026 ο νέος κωδικός!
Στάλθηκε από το SM-S928B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δύο φορές κωδικούς έχει δώσει η ΔΕΗ. Δεν υπάρχει καινούριος. Απλά τον έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει.βρήκες λύση; Έχω το ίδιο πρόβλημα. Ακόμα και με νέο λογαριασμό μου βγάζει "Ο κωδικός δεν είναι έγκυρος"
να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά βλέπω ότι μερικοί (αν όχι όλοι) που είχαμε πάρει κωδικό μέσω του mydei περίπου τον Νοέμβριο και τον κρατήσαμε για να τον ενεργοποιήσουμε τώρα, δεν λειτουργεί. Υπάρχουν αναφορές και στο insomniaΔύο φορές κωδικούς έχει δώσει η ΔΕΗ. Δεν υπάρχει καινούριος. Απλά τον έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει.
Για δωρεαν, και μονο... μια χαρα ειναι!!Τελικά ANT1+ (streaming πλατφόρμα) μάπα το καρπούζι...![]()
Αμα κανεις ανανεωση τη σελιδα δε λυνεται?καλησπέρα.Εδώ και αρκετές μέρες μπαίνω στην εφαρμογή από διάφορες συσκευές και ενώ λειτουργούν τα κανάλια και όλα καλά, αν εξαιρέσεις την άθλια εικόνα τους,δεν μπορώ να μπω στη διαχείριση λογαριασμού.συμβαίνει και σε 2 άλλα γνωστά μου άτομα πρόσφατα.επικοινώνησα πριν αρκετές μέρες μαζί τους στο support,απάντησαν κάτι τυπικά και μετά τίποτα.θέλω να ακυρώσω και δεν λειτουργεί η διαχείριση λογαριασμού .εμφανίζεται μόνο μια λευκή εικόνα στην οθόνη.συμβαίνει σε όλες τις συσκευες.
έχω δοκιμάσει τα πάντα και μου φαίνεται περίεργο γιατί εκεί είναι η ρύθμιση πληρωμής ή ακύρωσης και δε λειτουργεί.τα άλλα οκΑμα κανεις ανανεωση τη σελιδα δε λυνεται?
Μετά από εποικινωνία με την LG, ο λόγος είναι ότι ο ΑΝΤ1+ θέτει ως απαίτηση την ανάλυση FullHD, ενώ η TV είναι HD Ready.Καλησπέρα. Σε νέα LG 32" με WebOS v.22 δεν βρίσκω την εφαρμογή, γνωρίζει κανείς τις πταίει;
Πλακα σου κάνουν έτσι;!!Με τέτοια χάλια εικόνα απαιτούν η τηλεόραση να είναι full hd?!Το ακούσαμε και αυτό!Μετά από εποικινωνία με την LG, ο λόγος είναι ότι ο ΑΝΤ1+ θέτει ως απαίτηση την ανάλυση FullHD, ενώ η TV είναι HD Ready.
Ε όχι και χάλια εικόνα. Αφού δείχνουν τη formula 1 σε 24ΚΠλακα σου κάνουν έτσι;!!Με τέτοια χάλια εικόνα απαιτούν η τηλεόραση να είναι full hd?!Το ακούσαμε και αυτό!
Kαλά έκατσα να δω μετά από πολύ καιρό F1 και σε μισή ώρα το έκλεισα καθώς η εικόνα έκανε downgrade 480p άπειρες φορές με αποτέλεσμα να βλέπω για 2-3 λεπτά τα πάντα θολά!! Δεν άντεξα και πολύ. Ευτυχώς που δεν πληρώνω (και ούτε πρόκειτε), αν δεν φτιάξουν το θέμα. Το ίδιο γίνεται όσες φορές προσπάθησα να δω κάποιον αγώνα EUROPA στο internet. Μπουρλότο θέλουν!! Να κάνουν αυξήσεις ξέρουν. Να φτιάξουν τα κακώς κείμενα δεν ξέρουν. ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ!!!Ε όχι και χάλια εικόνα. Αφού δείχνουν τη formula 1 σε 24Κ![]()
Το πρόβλημα υπάρχει από πέρυσι στο κανάλι (τότε) formula 1. Το κανάλι αυτό έγινε sports1 και το πρόβλημα παραμένει. Πάγωμα εικόνας κάποιες φορές και μείωση της ανάλυσης. Όσες φορές έκανα έλεγχο, το πρόβλημα το παρατηρούσα μόνο στο sports1. Δωρεάν το έχω, μόνο για τη F1. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν πολλοί που πληρώνουν κανονική συνδρομήKαλά έκατσα να δω μετά από πολύ καιρό F1 και σε μισή ώρα το έκλεισα καθώς η εικόνα έκανε downgrade 480p άπειρες φορές με αποτέλεσμα να βλέπω για 2-3 λεπτά τα πάντα θολά!! Δεν άντεξα και πολύ. Ευτυχώς που δεν πληρώνω (και ούτε πρόκειτε), αν δεν φτιάξουν το θέμα. Το ίδιο γίνεται όσες φορές προσπάθησα να δω κάποιον αγώνα EUROPA στο internet. Μπουρλότο θέλουν!! Να κάνουν αυξήσεις ξέρουν. Να φτιάξουν τα κακώς κείμενα δεν ξέρουν. ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ!!!
Μα εκεί είναι το πρόβλημα. Αντί να κάτσουν να στρωθούν να φτιάξουν μια σωστή υπηρεσία στα δεδομένα της εποχής (4Κ , έστω DD ) και streaming που κρατάει σταθερά την εικόνα και τον ήχο στα ανάλογα επίπεδα (πχ apple tv , disney+) κάνουν μια αρπαχτή και ότι ψάρια πιάσουν.Το πρόβλημα υπάρχει από πέρυσι στο κανάλι (τότε) formula 1. Το κανάλι αυτό έγινε sports1 και το πρόβλημα παραμένει. Πάγωμα εικόνας κάποιες φορές και μείωση της ανάλυσης. Όσες φορές έκανα έλεγχο, το πρόβλημα το παρατηρούσα μόνο στο sports1. Δωρεάν το έχω, μόνο για τη F1. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν πολλοί που πληρώνουν κανονική συνδρομή![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.