ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Κάπου έχω διαβάσει πως ο ANT1 μεταδίδει ακόμα το σήμα του με flag 4:3 γιατί θα μπει κατευθείαν σε HD (μάλλον μούφα).
Πάντως έχω μια απορία, την ίδια μέτρια εικόνα μεταδίδουν και τα δορυφορικά κανάλια του ANT1;

Last edited:

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα το να μπαίνει στην ίδια πρόταση ο Ant1 και ο όρος HD, με κάνει να γελάω.

Μήπως να τους στείλουμε μαζικά email; Τα αθλητικά απλά ΔΕ βλέπονται μ αυτό το σήμα που έχουν. Δε με ενδιαφέρει αν θα δείχνουνε το dancing και τον παπαδάκη σε 4:3. Θέλω όμως οι αθλητικές μεταδόσεις να είναι στο καλύτερο δυνατό..

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Ρε παιδιά...αίσχος και ντροπή σε όλους μας ! Ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι Vintage κι εμείς καθόμαστε και γκρινιάζουμε για την ποιότητα της εικόνας του ? Κανονικά θα έπρεπε να είναι ασπρόμαυρο !

Τί μας λέει η Digea στις διαφημίσεις?
Καθαρή εικόνα και ήχος?
Ant1 απόψε, Λιόν-Γιουβέντους.
Που είσαι Digea να διαφημίσεις τη ψηφιακή εικόνα. Πάρε μερικά πλάνα απ' τον αγώνα και δε θα μπορείς να τα δείξεις ποτέ.
Είναι δυνατόν να βλέπουμε τέτοια εικόνα και μάλιστα απ' τη ψηφιακή τηλεόραση?
Ο Φασολάκης τι λέει? Θα χαλάσουν τα μάτια του παιδιού!

Υπερβολές...
Η εικόνα είναι ολοζώντανη .
Η κάμερα σταματάει σε ένα πλάνο μετά από "παναρισμα" αριστερά ή δεξιά και το γρασίδι ακόμα κινείται!!!

Αυτό το λαδί γρασίδι είναι ???? :flipout:

Ααααα όλα κι όλα, πράσινο είναι, θες καλιμπραρισμα

Edit :
Τώρα πέρα από τα αστεία, είναι απίστευτο. Το action 24 που δείχνει κάτι ολλανδικά που ένας θεός ξέρει από που τα παίρνει, έχει καλύτερη ή ας είμαι υπερβολικός, την ίδια εικόνα..

Last edited:

Οχι λασπη απο τη νεκρα θαλασσα. Υπαρχει και συσκεασμενη ahava λεγεται

??? Γιατί θέλω καλιμπράρισμα ???

Μια χαρά την έχω κρεμασμένη στον τοίχο !!!!:ADFADF1:

Το είδα βρε, μια χαρά πράσινο βλέπω αλλά δεν ξεχωρίζει τίποτα !!!:flipout: είναι σα να βλέπω χρώμα από βεντάλια...

Τί να πώ? Δυστυχώς δε μπορώ να γράψω κάτι μέσα στο δικό σου μήνυμα.
Πρέπει να κάνω νέο μήνυμα. Οπότε, αφού το έκανα, το σχόλιό μου είναι,
He, he :BDGBGDB55:

Και όχι τίποτα άλλο, έχασα και στο στοίχημα... Πάνε τα 870 από το γκολ της Γιουβε... Πφφφφ

Ελεϊνή και τρισάθλια η εικόνα πάλι στο Μπενφίκα Γιουβέντους. Κάποιος να τους πάρει τα δικαιώματα δε γίνεται άραγε?