ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Αν συνέχιση ετσι οπως πανε με της επαναλήψεις και χώρις επένδυση δεν τους βλεπω καλα

μπα! θα φυτοζωούν αλλά θα παίρνουν χρήματα, ακόμα και αν χρωστούν θα επιπλέουν, βλέπεις παίζονται πολλά παιχνίδια. Αλίμονο σε όλους εμάς αν χρωστάμε!

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Δυστυχώς, ίσως κανένα κανάλι δεν ασχολείται με την ποιότητα. Ίσως γιατί κανείς από εμάς (με εξαίρεση εδώ μέσα ), δεν ενοχλείται, ή και να ενοχλείται, δεν δίνει συνέχεια, από την ποιότητα της εκπομπής. Τρανό παράδειγμα του πόσο αδιαφοροι είμαστε, είναι το γεγονός των παμπολλων επαναλήψεων. Επαναλήψεις που έχουν διαφημίσεις, άρα έσοδα άρα προς τι οι αλλαγές;
Μόνο το καλημέρα ζωή δεν έχουν προβάλει σε επανάληψη.
Δυστυχώς κάνεις δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα. Το μοναδικό μέλημα είναι να δείχνει κάτι το κουτί και μέχρι εκεί.
Ακόμα και ένα μηχάνημα wss είναι πολυτέλεια.

...Το οποίο μηχάνημα wss δεν έχει φροντίσει να αποκτήσει ο Αντ1, έτσι ώστε είναι το μοναδικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλιας, μαζί με το νέο Ε, που δεν εκπέμπει επίσημα σε 16:9! Ενημερωτικά, το Μακεδονία του ίδιου ομίλου, εκπέμπει μόνιμα σε ευρεία οθόνη, αλλά το αληθινό φορμά είναι για γέλια. Οι εκπομπές χρησιμοποιούν ένα υβριδικό φορμά με 4:3 μέσα από το στούντιο και 16:9 για τα βίντεο. Παγκόσμια πρωτοτυπία.

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Στον ΟΤΕτβ ειναι σχεδον καλη!

Λέω εγω τωρα και hd να βάλουν να το κάνουμε τι ; Να βλεπουμε της ασπρόμαυρες ταινιες ;

Τρανό παράδειγμα του πόσο αδιαφοροι είμαστε, είναι το γεγονός των παμπολλων επαναλήψεων. Επαναλήψεις που έχουν διαφημίσεις, άρα έσοδα άρα προς τι οι αλλαγές;
Μόνο το καλημέρα ζωή δεν έχουν προβάλει σε επανάληψη.
Και κάνουν και πολύ καλά νούμερα κιόλας. Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι πάντα στις πρώτες θέσεις σε τηλεθέαση. Και εγώ το βλέπω ακόμα και το προτιμώ από άλλες κατοπινές παραγωγές. Και οι ελληνικές ταινίες, αν και ειδικά στον ΑΝΤ1 αυτό το κόλπο με το ζουμάρισμα και την περικοπή της εικόνας για να μετατραπεί σε 16:9 με έχει κάνει να τις έχω κόψει στον ΑΝΤ1.
Κοινώς, εκτός από εμάς δεν έχω δει αλλού να ασχολούνται πολύ με την ποιότητα της εικόνας. Αλλά τα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζουν.

...Το οποίο μηχάνημα wss δεν έχει φροντίσει να αποκτήσει ο Αντ1, έτσι ώστε είναι το μοναδικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλιας, μαζί με το νέο Ε, που δεν εκπέμπει επίσημα σε 16:9! Ενημερωτικά, το Μακεδονία του ίδιου ομίλου, εκπέμπει μόνιμα σε ευρεία οθόνη, αλλά το αληθινό φορμά είναι για γέλια. Οι εκπομπές χρησιμοποιούν ένα υβριδικό φορμά με 4:3 μέσα από το στούντιο και 16:9 για τα βίντεο. Παγκόσμια πρωτοτυπία.

μαλον χρησιμοποιουν ακομα τα ιδια μηχανηματα της πρωτης μεταδοσης 31/12/1989

b_1356913380.jpg

πηγη:http://www.mysalonika.gr/images/articles/6/1/b_1356913380.jpg

μαλον χρησιμοποιουν ακομα τα ιδια μηχανηματα της πρωτης μεταδοσης 31/12/1989

b_1356913380.jpg

πηγη:http://www.mysalonika.gr/images/articles/6/1/b_1356913380.jpg
Αυτά τα μηχανήματα δεν τα έχουν βγάλει απλά τα λεφτά τους, τα έχουν παραβγάλει. Όπως λέμε το καλό πράγμα είναι για μια ζωή, ακριβώς αυτό σκέφτονται. "Τα νέα χαλάνε εύκολα", μάλλον τους έχει πει ο Κυριακού. Αποτέλεσμα; Η εικόνα- υπερθέαμα που βλέπουμε.

Ant1 παρακολουθώ μόνο όταν έχει europa league.Η εικόνα είναι τραγική και προημιτελικά-ημιτελικα τα είδα στο W9 στον Eutelsat 9.0 E, που λαμβάνεται ως ελεύθερο (είμαι συνδρομητής otetv).Μπορεί να μην καταλαβαίνω γρι την Γαλλική γλώσσα, αλλά τουλάχιστον δεν πονάνε τα ματάκια μου!

Παιδιά στην περιοχή της Πτολεμαΐδας αν εξαιρέσεις την ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ που έχει καλή μετάδοση (καλύπτεται από Κλεισούρα Καστοριάς η περιοχή) ο ΑΝΤ1 με το STAR έχουνε την πιο καθαρή εικόνα. Οι υπόλοιποι λόγω κακό-ρυθμισμένων link, παρεμβολών κτλ. είναι μέτρια προς κακή η μετάδοση τους. Ο ΑΝΤ1 έχει τον πιο καλό ήχο στην περιοχή οι άλλοι έχουν πολύ χειρότερο.

Σημείωση

Αν στην περιοχή μας λέμε ότι ο ΑΝΤ1 είναι ο καλύτερος φανταστείτε πως φαίνονται οι υπόλοιποι....

Αυτό είναι το θέμα. Βρίσκονται ακόμα στην αναλογική εποχή. Αναλογικά είναι οι καλύτεροι, ψηφιακά, ετοιμάσου να έρθουν τα πάνω- κάτω τον Οκτώβρη.

Το θέμα είναι να δούμε τι θα κάνουνε μετά το οριστικό switch off της χώρας. Αν δεν αλλάξει τίποτα θα είναι απλά απαράδεκτοι.

Κανονικά με την έλευση της ψηφιακής εποχής θα έπρεπε όλοι οι σταθμοί
περιφερειακοί και εθνικής εμβέλειας να βελτιώσουν κατά πολύ την ποιότητα εικόνας και ήχου.

Πρέπει κάποιος να είναι αρμόδιος και να τους θεσπίσει μερικά όρια στην εκπομπή τους. Όπως EPG ,16:9, ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΧΟΣ.
Όχι όμως μόνο στα χαρτιά. Δεν μπορεί να είναι ένας σταθμός στην ψηφιακή εποχή και ο εξοπλισμός του σταθμού να είναι από το 1990.

Θα έπρεπε δηλαδή η Digea , το ΕΣΡ , η ΕΕΤΤ δεν ξέρω ποιός είναι ο αρμόδιος (ΕΛΛΑΔΑ είμαστε βλέπετε) να τους πουν πως βγαίνετε σε αυτά τα χάλια. Άντε στην αναλογική μετάδοση δεν φαινότανε τόσο, αλλά στην ψηφιακή θα γελάσουμε πολύ.

Τώρα στόν τελικό.. η εικόνα είναι τραγική..η 47άρα smart tv στις πληροφορίες info μου δείχνει κάδρο σε 4:3....:violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Ευτυχώς υπάρχει και δορυφορική μετάδοση... Καλησπέρα σας.

Ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν κάτι διαφορετικό. Το καλό με τον ΑΝΤ1, είναι ότι είναι..... σταθερός!!!!

Παιδιά αν αλλάξει κάτι στην ποιότητα του καναλιού θα είναι μετά την οριστική μετάβαση όλης της χώρας στην ψηφιακή. Στην περιοχή μου είναι πολύ καλή η μετάδοση στην αναλογική. Για την ψηφιακή δεν μιλάμε εννοείται. ΑΛΛΑ μην περιμένετε πολλά πράγματα.

καταρχην εκτος απο θολη,η εικονα ειναι λες και εχεις κανει σε αναλογικο σημα,manual tuning και το εχει βαλει στο +3..!
ο ant1 πρεπει να εχει την χειροτερη εικονα απ`ολα τα Ελληνικα καναλια.απαραδεκτοι εντελως οι ανθρωποι..:slapface:

τα ματια μου πονεσανε,ελεος.κανενα ελευθερο στον eurobird η στο hotbird ρε παιδια το εχει ;