ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Ο ANT1 ο δεύτερος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που λειτούργησε στην Ελλάδα, ένα κανάλι με μεγάλη ιστορία και πρώτο σε τηλεθέαση αυτή την στιγμή μεταδίδει σήμερα ένα μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός (Τελικός Europa League) με αυτή την κωμικοτραγική εικόνα, για μένα πρέπει να ντρέπονται. Μάλλον εκεί σκέφτονται περισσότερο τα νούμερα τηλεθέασης παρά την ποιότητα.

Last edited:
Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Μάλλον στον Αντέννα ειναι στραβοι ,δεν υπάρχει εξήγηση. . Κανένας σεβασμός στον τηλεθεατή . Ντροπή τους .

ευχαριστω δημητρη.για οσους ενδιαφερονται,βρηκα ενα και στον eurobird.to w9 suisse.
ωραιο site παντως δεν το ηξερα.

Σε ολα τα φορουμ ολοι τα εχουνε με τον ΑΝΤ1 για την απαραδεκτη εικονα...Προσπαθεις να μαντεψεις τους παιχτες στο πλανο...δεν μπορουμε να κανουμε κατι ...?Μια διαμαρτυρια...κατι αλλο?Χειροτερα κ απο το παλιο ΕΤ3 ειναι..Του χρονου παλι αυτοι εχουνε το Europa?

Απαράδεκτοι εντελώς. Δεν υπάρχει χειρότερη εικόνα σε κανένα κανάλι από αυτή του Αμαρουσίου όταν δείχνει ποδόσφαιρο.

Ολο γκρινια ειστε,,Οι διαφημισεις του ημιχρονου ηταν σε πολύ καλή ποιοτητα πάντως.. ειδικά ενός υποψηφιου δημάρχου ... :D

Σεβίλη- Μπενφίκα
Νάσαι καλά ρε Ant1, μου θύμισες τα νιάτα μου.
Η εικόνα σου ανταγωνίζεται αυτή του ZX Spectrum, που ήταν ο 1ος μου υπολογιστής, τη δεκαετία του 80.

Και το μαρτύριο συνεχίζεται.... Έχει και παράταση....

Υ.Γ. Spectrum ZX (αυτό με την κασέτα!)------> RESPECT!!!

Νομίζω ότι σήμερα ο ΑΝΤ1 ξεπέρασε τον εαυτό του ! Τελικός είναι,οπότε είπε να βάλει τα...χειρότερά του !
Όταν η κάμερα κινείται δεν ξεχωρίζουν ούτε οι εναλλαγες στο κούρεμα του γκαζόν!

Πραγματικά...άφωνος !

Το μπουρδ... που λέγεται ΕΣΡ δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανάλια που βγάζουν τέτοια εικόνα να παίρνουν αθλητικά γεγονότα; Τι είπα τώρα, ε;

Όταν εχει βοις και Παπαδάκη η τηλεθέαση παει στα ύψη και οι διαφημίσεις παίζουν ποιος νοιάζεται για την ποιότητα της εικόνας.Το τηλεκοντρόλ εμείς το κρατάμε.

Ισως μια διαμαρτυρια στην ΟΥΕΦΑ να εκανε κατι

Δικο της προϊον ειναι δεν πιστευω οτι δεν μπορει να πιεσει

Η ΤΕΑΜ τα δίνει. Αλλά δεν νομίζω να την ενδιαφέρει και πολύ τι εικόνα εκπέμπει ο ΑΝΤ1. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι οι παραγωγές που κάνει ο σταθμός στα παιχνίδια της, να είναι τεχνικά άρτιος και χωρίς προβλήματα, για να μην παραπονεθουν οι υπόλοιποι πελάτες της και μέχρι εκεί.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Μια χαρα ειναι η εικονα του αντ1
(ποιος πηρε τελικα το κυπελλο γιατι δεν μπορουσα να διακρινω καλα :flipout: )