ΑΝΤ1

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Oσο μικροτερη η διασταση τοσο καλλιτερα! Σε μια 32" Σαμσουνκ η εικονα ειναι αποδεκτη, αλλα στην 50" Πανασονικ...εμετος!!!

Απορια: Γιατι μεσω ΟΤΕτβ η εικονα ειναι καλλιτερη απο της Digea;

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Ρε παιδιά...δηλαδή έλεος ! Ξέρω ότι δεν είναι του παρόντος αλλά πέρα από τη χειρότερη εικόνα ο ΑΝΤ1 έχει και το χειρότερο webtv ! Όλο κολλάει,εάν κάνεις refresh τη σελίδα σε ξαναπάει από την αρχή και δείχνει τη διαφήμιση του σπόνσορα για 100η φορά,εάν προχωρήσεις στη μπάρα δείχνει άλλη διαφήμιση και μετά...:furious3: ο Δίας γιατί χάνει το χρονικό σημείο και ξανακολλάει....ό,τι να ναι ! Καλά τόσο άχρηστοι είναι εκεί πέρα ???

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Όλο το χειμώνα χρησιμοποιούσα το WebTV τους. Αργά το βράδυ και κυρίως μετά τα μεσάνυχτα το πρόγραμμα πήγαινε περίπατο, και μπορεί να έπεφτε ακόμα και μισή ώρα έξω. Μία έχανα την αρχή σε αυτό που έγραφα, μία το τέλος. Όντως η μετακίνηση στην μπάρα του WebTV είναι δύσκολη. Και στο android που χρησιμοποιούσα ακόμα πιο δύσκολο. Συνήθως το άφηνα να παίζει μονοκόμματο μαζί με την διαφήμιση για να μην κάνω καμία αποτυχημένη προσπάθεια μετακίνησης. Εκτός και αν είχα χάσει το τέλος, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να μετακινηθώ.
Αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κολλήματα κτλ, ακόμα και στο android μου. Όχι με την εφαρμογή τους βέβαια που δεν έχω δει καλά σχόλια, αλλά απευθείας με browser. Αλλά δεν θυμάμαι να έχει κολλήσει ποτέ η ροή.
Ίσως κάτι να γίνεται με την γραμμή σου. Επίσης, πάντα απέφευγα τις ώρες αιχμής του internet, που πέφτει αρκετά η ταχύτητα σε όλες τις γραμμές.
Αλλά αν κολλήσει, όντως δεν γίνεται τίποτα. Το είχα πάθει μία φορά που προσπαθούσα να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα με το android μου, και δεν τα έβγαζε πέρα. Όντως refresh δεν παίζει, και αν για κάποιο λόγο η ροή δεν είναι ομαλή, τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Συγκρίνετε τώρα την εικόνα, που τα κανάλια δείχνουν την ορκομωσία της κυβέρνησης.

Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Ναι από τον Αντ1, θα δείχνει δυο παιχνίδια κάθε μέρα, την εθνική μας σίγουρα κι άλλο ένα. Επίσης όλα τα ματς των ΗΠΑ.

Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

πάει και το μουντομπάσκετ...
τι άλλο έχει σειρά?

Αφού όμως θέλουν να αναλαμβάνουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σαν το μουντομπάσκετ και το Europa δεν πρέπει να αναλογιστούν την παροχή εικόνας που προσφέρουν; Στο τέλος εναντίον τους είναι, ενώ τα έχουν πληρώσει καλά τα δικαιώματα. Και σκέψου δηλαδή να δούμε κανένα ANT1 HD μέσα στο χειμώνα :bang:

Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Αφού όμως θέλουν να αναλαμβάνουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σαν το μουντομπάσκετ και το Europa δεν πρέπει να αναλογιστούν την παροχή εικόνας που προσφέρουν; Στο τέλος εναντίον τους είναι, ενώ τα έχουν πληρώσει καλά τα δικαιώματα. Και σκέψου δηλαδή να δούμε κανένα ANT1 HD μέσα στο χειμώνα :bang:

Τα δικαιώματα των αγώνων τα δίνουν όπου νάναι?

Χάλια μαύρα...
Να μην έχεις όρεξη να βλέπεις.
Σήμερα πήγα με τον γιό μου στα 2 Αοράκια, να δω την Εθνική νέων κα βρέθηκα με ένα φίλο, μεγαλο-στέλεχος στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων ήρθε η κουβέντα στην ποιότητα εικόνας στα live. Η απάντηση του ήταν απόλυτα ειλικρινής και με αφόπλισε.... " Τι να κάνω ρε Νίκο, λες να μην το ξέρω..."

Διπλα ειναι το νημα με τα ανεκδοτα...
+1

Και να υποθέσω ότι δεν σου είπε κανένα νέο για καμιά αναβάθμιση του εξοπλισμού ε;
Πάλι θα πονέσουν τα μάτια μας στο Eupora league

Δεν τόλμησα να ρωτήσω..Η απάντηση του και το ύφος που πήρε , τα έλεγε όλα....

Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Δεν τόλμησα να ρωτήσω..Η απάντηση του και το ύφος που πήρε , τα έλεγε όλα....

Τι έγινε, ξέμεινε από λεφτά ο Κυριακού; Ο ANT1 την σεζόν αυτή ήταν πρώτο κανάλι σε τηλεθέαση και έσοδα, βγάζουν πολλά και από τα τηλεπαιχνίδια, όλα τα χρήματα τα δίνουν στο στήσιμο του προγράμματος; Άραγε πόσο κοστίζει ένας καινούργιος εξοπλισμός, πάνω από εκατομμύριο;

Last edited:

Κι όμως, εξαιτίας της ποιότητας εικόνας τους, έχουν χάσει πολλά χρήματα χωρίς να το ξέρουν. Ακόμα θυμάμαι, πριν από μερικά χρόνια, όταν το κάθε κανάλι ξεκινούσε τη σεζόν με 10 ελληνικές σειρές. Οι σειρές στον Αντ1 είχαν μία εικόνα κακή, σκοτεινή και μη ελκυστική. Αποτέλεσμα, να νικούν κατά κράτος οι φωτεινές και ζωντανές παραγωγές του Mega, που έβγαζαν εντελώς διαφορετική εικόνα. Ο Αντ1 που έπρεπε να κόψει τόσες παραγωγές του εξαιτίας χαμηλής τηλεθέασης, πόσα χρήματα είχε χάσει (και θα χάσει αν δεν αλλάξει κάτι);

Παρακάτω είναι εικόνες από το χθεσινό παιχνίδι της εθνικής νέων, από το ΑΝΤ1 (αριστερά) και από το δορυφορικό Feed (δεξιά). Άθλιο το Feed και ακόμα πιο άθλιος ο ΑΝΤ1.

a1.jpgb1.jpg
a2.jpgb2.jpg
a3.jpgb3.jpg

Επίσης, επισυνάπτω δύο ακόμα εικόνες από τις ίδιες πηγές (ΑΝΤ1 και Feed) σε ανάλυση 1920x1080 για να έχουμε μια απόψη με το τι σκ#$^@ τροφοδοτούμε τις σύγχρονες τηλεοράσεις που έχουμε οι περισότεροι και περιμένουμε να δούμε κάτι αξιόλογο...
a4.jpgb4.jpg

Για το Μουντομπάσκετ, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές:

http://www.tsmplug.com/tv-channels/fiba-basketball-world-cup-2014-broadcasting-rights/

http://internationalbroadcasts.wikia.com/wiki/2014_FIBA_Basketball_World_Cup

Το Sport1 Germany είναι ελεύθερο όπως και το NTV, το ESPN υπάρχει σε feed και υπάρχουν και κάποιοι που έχουν συνδρομή σε ξένο πακέτο(π.χ εγώ στο Sky) που το δείχνει.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Παιδιά πάντως νομίζω ότι προχθές η εικόνα του ΑΝΤ1 ήταν (απλά) υποφερτή...τολμώ να πω μέχρι και αξιοπρεπής ! (μη με πλακώσετε στο ξύλο όλοι μαζί :damnyou::damnyou: )
Θεωρώ πως ούτως ή άλλως σε αγώνες μπάσκετ η εικόνα έχει πλεονέκτημα λόγω του μικρότερου αγωνιστικού χώρου και του έντονου φωτισμού.
Αυτά...:jester: