ΑΝΤ1

Re: Eικονα ΑΝΤ1

Δεν είναι οι κάμερες είναι τα στουντιο του Antenna που επεξεργάζονται την εικόνα και τη στέλνουν σε αυτό το χάλι.

Εικόνα τρισχειρότερη και από τον αγώνα της ΑΕΚ.

Το ματς Αρης-Λεβερκουζεν το δειχνει και το SAT1 στις 19.2 με φανταστικη εικονα.

Καμμιά σχέση!
ΑΝΤ1 Αναλογική 4:3
ΑΝΤ1 από Nova 4:3
SAT1 16:9 με πολύ καλυτερη εικόνα.

Που να βλεπες (μπορεί και να 'δες) και το SAT.1 HD καλύτερο και απ' το Sky Sport HD 1
Αλλά λόγου του αληθές, η εικόνα απείχε πάρα πολύ από τις καλές hd που παρέχουν συνήθως (παρ’ όλα αυτά δεν ήταν upscale)

Απάντηση: Re: Eικονα ΑΝΤ1

Δεν είναι οι κάμερες είναι τα στουντιο του Antenna που επεξεργάζονται την εικόνα και τη στέλνουν σε αυτό το χάλι.

Εικόνα τρισχειρότερη και από τον αγώνα της ΑΕΚ.
Θα συμφωνήσω ,φάνηκε στην ΑΕΚ που πήραν την εικόνα από τους Βέλγους.

Η εικονα ειναι μονο για οθονες crt ,οπου βλεπεις καλα , σε πλασμα και lcd ειναι απαραδεκτη

Ti το θέλουν το ψηφιακό;Χειρότερο και απο αναλογικό είναιΔεν το κλείνουν το μαγαζί καλύτερα.

Τι λες ρε(!!!) Με τόσο χρήμα που παίζεται ΠΩΣ να κλείσουν το μαγαζί

Δίκιο έχεις.Πως να κλείσει το μαγαζί.Και τα σαχλοτούρκικα και τα λοιπά ''ενδιαφέροντα'' προγράμματα που θα πάνε

παιδια χθες Παρασκευη επαιαξε στο makedonia TV ολες τις ιταλικες σειρες που εδειχνε δρασεις παλια τις ειχε σε letterbox κ οι υποτιτλοι στο μαυρο αλλα επαιξε ενα 16:9 anamorphic....αν καποιος αλλος μπορει να επιβεβεωσει? πανω στο ζαπινγκ το προσεξα

Θαυμα σα να βελτιωθηκε η εικονα που βλεπω(παοκ) η ειναι η ιδεα μου

Υπάρχει σημαντική βελτίωση πάντως, ας ελπίσουμε να φτάσουν κάποια στιγμή στα επίπεδα NET/Mega.

Αν θέλετε να δείτε βελτίωση (από την ανάποδη) καθίστε να δείτε μετά την ΑΕΚ και θα καταλάβετε.....:D

Απάντηση: Eικονα ΑΝΤ1

Δε νομίζω ότι η κακή εικόνα των προηγούμενων μεταδόσεων οφειλόταν στην πηγή (ABC ή άλλη εταιρεία). Διότι εφόσον ξένα κανάλια είχαν πολύ καλύτερη εικόνα και έπαιρναν από την ίδια πηγή, το πρόβλημα είχε να κάνει με τις ρυθμίσεις και τα μηχανήματα του ίδιου του ΑΝΤ1.

Εγώ πιστεύω οτι η βελτίωση έχει να κάνει με το κράξιμο που έχει φάει ο ΑΝΤ1 εδώ και αλλού...

Θέλετε να φέρω καμία μπουγάτσα κατεβαίνοντας Αθήνα????
Έχω μία υποψία ότι μετά η ΑΕΚ δεν θα είναι ότι καλύτερο έχετε δει....
Λέω εγώ τώρα....

Εγώ πιστεύω οτι η βελτίωση έχει να κάνει με το κράξιμο που έχει φάει ο ΑΝΤ1 εδώ και αλλού...

μαλλον με τοσο κραξιμο πειραν χαμπαρι κ ειπαν να το διορθωσουν.....η η βελτιωση ειναι επειδη τα παιδια της ABC στο βαν τη παλευουν τη ποιοτητα κ εχουμε την καλυτερη εικονα που εδειξε μεχρι τωρα ο ΑΝΤ1 με σωστα χρωματα κ επιτελους χωρις το ultrahypersupersharpening!!:firstprize: ....παντως απο την ευκρινεια της εικονας καταλαβενεις οτι το ματς καταγραφεται απο HD εξοπλισμο κ στο δρομο καπου μεσολαβει αναλογικος εξοπλισμος κ χαλαει την εικονα.....

μαλλον με τοσο κραξιμο πειραν χαμπαρι κ ειπαν να το διορθωσουν.....η η βελτιωση ειναι επειδη τα παιδια της ABC στο βαν τη παλευουν τη ποιοτητα κ εχουμε την καλυτερη εικονα που εδειξε μεχρι τωρα ο ΑΝΤ1 με σωστα χρωματα κ επιτελους χωρις το ultrahypersupersharpening!!:firstprize: ....παντως απο την ευκρινεια της εικονας καταλαβενεις οτι το ματς καταγραφεται απο HD εξοπλισμο κ στο δρομο καπου μεσολαβει αναλογικος εξοπλισμος κ χαλαει την εικονα.....
σιγουρα ειναι hd γιατι το βλεπω απο το aljazeera hd 2!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55: