ΑΝΤ1

Re: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Ναι ρε παιδιά.Να μαζέψουμε όλλοι οτι έχουμε για πέταμα ( dvd players,dvr recorders παλιές vhs video κάμερες ) και να τους τις κάνουμε δώρο.Δύσκολες εποχές έχουμε να τους κάνουμε λίγη οικονομία.χα χα

Ο Σκάϊ και η Vodafone, έχουν έτοιμο υλικό απ' τις προσκλήσεις ανακύκλωσης που κάνουν κάθε βδομάδα. Μήπως να τα στείλουν στον Ant1?

Σήμερα ποιοί απεργούν?
Βλέπω ότι ειδήσεις έχουν μόνο ο Σκάϊ και η ΕΡΤ.

Απάντηση: Re: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Σήμερα ποιοί απεργούν?
Βλέπω ότι ειδήσεις έχουν μόνο ο Σκάϊ και η ΕΡΤ.
Σημερα απεργουν οι τεχνικοι της ιδιωτικης τηλεορασης (της ΕΡΤ απηργησαν χθες). Φυσικα στο δημοκρατικο Σκάϊ:rifle: οι τεχνικοι δουλευουν θελοντας και μη.

Μα ούτε χθες (πλην του Σκάϊ) υπήρχαν ειδήσεις. Ούτε στην ΕΡΤ.

Μα ούτε χθες (πλην του Σκάϊ) υπήρχαν ειδήσεις. Ούτε στην ΕΡΤ.
Χθες απεργουσε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Σημερα οι τεχνικοί που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

Καλά και ο Σκάϊ τι έχει? Τίποτα απ' τα δύο? (sorry που έχω οδηγήσει το νήμα σε :offtopic:)

Καλά και ο Σκάϊ τι έχει? Τίποτα απ' τα δύο? (sorry που έχω οδηγήσει το νήμα σε :offtopic:)
Στο Σκάϊ προφανως υπο το πρισμα απειλων και εκφοβισεων, υποχρεωνουν τους απεργους να εργαστουν. Οι γνωστες δημοκρατικες διαδικασιες...

Re: Απάντηση: Re: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Στο Σκάϊ προφανως υπο το πρισμα απειλων και εκφοβισεων, υποχρεωνουν τους απεργους να εργαστουν. Οι γνωστες δημοκρατικες διαδικασιες...

Call me 5-ήμερο λέω εγώ. Τέλος πάντων ας υποθέσουμε πως έχεις δίκιο.

Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

αν ο ΑΝΤ1 αποφασίσει να παρατήσει το Europa League (ίσως ακόμα και λόγω της κριτικής που δέχεται για την ποιότητα της εικόνας) δεν νομίζω οτι από το ραδιόφωνο θα έχω καλύτερη ποιότητα εικόνας. Γιατί μόνο από εκεί θα έχω πρόσβαση στα παιχνίδια, αφού δεν νομίζω οτι υπάρχει άλλο ελεύθερο κανάλι που θα τα αναλάμβανε, και αυτά θα κατέληγαν στην NOVA. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα καταγγείλουμε την κακή ποιότητα εικόνας, αλλά εγώ δεν συμμερίζομαι την άποψη οτι προτιμώ να μην δω τα παιχνίδια παρά να τα δω στον ΑΝΤ1 λόγω της ποιότητας της εικόνας.
Τελικά δεν κατέληξε στην NOVA, αλλά στο Conn-X.
http://www.gazzetta.gr/article/item/213488-europa-league-sto-conn-x-tv
Και εγώ τρέχω να αγοράσω ραδιόφωνο με έγχρωμη οθόνη, όπου φυσικά θα έχω άψογη ποιότητα εικόνας. Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα.

Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Τελικά δεν κατέληξε στην NOVA, αλλά στο Conn-X.
http://www.gazzetta.gr/article/item/213488-europa-league-sto-conn-x-tv
Και εγώ τρέχω να αγοράσω ραδιόφωνο με έγχρωμη οθόνη, όπου φυσικά θα έχω άψογη ποιότητα εικόνας. Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα.
Αυτή είναι παλιά ανάρτηση και δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Re: Eικόνα ΑΝΤ1

"Το πακέτο του ΟΤΕ θα έχει ως πυλώνα το αθλητικό και το κινηματογραφικό πρόγραμμα (Universal Channel, FX, FOX Life κ.α.) που διαθέτει το Conn-x.TV Δηλαδή στο πακέτο θα περιλαμβάνονται οι αγώνες του Γερμανικού πρωταθλήματος (Α,Β Εθνική) του Ιταλικού και του Ισπανικού, η ελληνική Football League και το Κύπελλο Ελλάδος. Ακόμη ο ΟΤΕ θέλει να εντάξει στο αθλητικό πακέτο μεταδόσεις του Champions League και του Europa League από αυτή την αθλητική περίοδο."
(media-industry)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Αυτή είναι παλιά ανάρτηση και δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Εντάξει, δεν είναι και αρχαία. 30 Ιουλίου. 3 βδομάδες πριν δηλαδή. To είχα ακούσει και σε κάποια πρωινή ενημερωτική εκπομπή, νομίζω στην NET που έχει μεγάλο κομμάτι με αθλητικά στην πρωινή εκπομπή της, αλλά εδώ το βρήκα γραμμένο και μπορώ να το ποστάρω. Η αλήθεια είναι οτι μόνο αυτά τα 2 έχω δει και δεν έχω βρει καμία άλλη επιβεβαίωση, αλλά δεν έχω ακούσει και τον ΑΝΤ1 να διαφημίζει το Europa League. Και τους σημερινούς αγώνες, αν και δεν είναι στους ομίλους, τους δείχνει το Conn-X.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Εντάξει, δεν είναι και αρχαία. 30 Ιουλίου. 3 βδομάδες πριν δηλαδή. To είχα ακούσει και σε κάποια πρωινή ενημερωτική εκπομπή, νομίζω στην NET που έχει μεγάλο κομμάτι με αθλητικά στην πρωινή εκπομπή της, αλλά εδώ το βρήκα γραμμένο και μπορώ να το ποστάρω. Η αλήθεια είναι οτι μόνο αυτά τα 2 έχω δει και δεν έχω βρει καμία άλλη επιβεβαίωση, αλλά δεν έχω ακούσει και τον ΑΝΤ1 να διαφημίζει το Europa League. Και τους σημερινούς αγώνες, αν και δεν είναι στους ομίλους, τους δείχνει το Conn-X.
Toυς χθεσινούς αγώνες ούτως ή άλλως δεν θα τους έδειχνε ο αντ1 γιατί τα δικαιώματα που έχει είναι μόνο για τους ομίλους. Ούτε το κονεξ πάντως δεν είδα να διαφημίζει τίποτα οπότε ας θεωρήσουμε ότι ισχύει αυτό που θα ίσχυε κανονικά ότι δηλαδή θα τα ματς θα τα δείξει ο αντ1.

Υπάρχει μία περίπτωση να κλείσει το Conn-X TV εν όψει ΟΤΕ TV και γι'αυτό ίσως δε παίζει καμία διαφήμιση για τους αγώνες από φθινόπωρο.

Κατι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.Προφανώς είναι και κάποια αβάσιμη φήμη.
Posted via Mobile Device

Κατι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.Προφανώς είναι και κάποια αβάσιμη φήμη.
Posted via Mobile Device

"Σε αναμονή της εμφάνισης της δεύτερης δορυφορικής συνδρομητικής πλατφόρμας στην ελληνική αγορά, αυτής του ΟΤΕ TV, πληροφορίες αναφέρουν πως ο οργανισμός συζητά το ενδεχόμενο να κατεβάσει την IPTV του Conn-x, που διαθέτει περίπου 57.000 συνδρομητές. Το σενάριο αυτό θα προχωρήσει με την έναρξη λειτουργίας της δορυφορικής πλατφόρμας."
(Ισοτιμία)

Και η ισοτιμία αναπαραγωγές κάνει. σιγά μη το κλείσουνε το connx tv και αφήσουνε ξεκρέμαστο τόσο κόσμο. Δε μπορούν όλοι να κάθονται και να βιδώνουν πιάτα επειδή του τη κάρφωσε του ΟΤΕ να κάνει δορυφορική

"Σε αναμονή της εμφάνισης της δεύτερης δορυφορικής συνδρομητικής πλατφόρμας στην ελληνική αγορά, αυτής του ΟΤΕ TV, πληροφορίες αναφέρουν πως ο οργανισμός συζητά το ενδεχόμενο να κατεβάσει την IPTV του Conn-x, που διαθέτει περίπου 57.000 συνδρομητές. Το σενάριο αυτό θα προχωρήσει με την έναρξη λειτουργίας της δορυφορικής πλατφόρμας."
(Ισοτιμία)

Ας το γράψει και η καθημερινή.Το ξαναλέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει το iptv.Έτσι και αλλιώς έχει και τις υπηρεσίες on demand.
Posted via Mobile Device

Και η ισοτιμία αναπαραγωγές κάνει. σιγά μη το κλείσουνε το connx tv και αφήσουνε ξεκρέμαστο τόσο κόσμο. Δε μπορούν όλοι να κάθονται και να βιδώνουν πιάτα επειδή του τη κάρφωσε του ΟΤΕ να κάνει δορυφορική

Εκτός κι αν τους μεταφέρει όλους στο δορυφορικό πακέτο χωρίς καμία επιβάρυνση!

Για μένα προσωπικά μακάρι να μην κλείσει. Είναι μια τεχνολογία (το IPTV) που δεν πρέπει να πεταχτεί στον κάλαθο!

Και να το κάνει θα χρειαστουν μερεμέτια στο σπίτι,θα περνάνε επιπλέον καλώδια κλπ.Επίσης για να παρέχονται οι ίδιες υπηρεσίες θα χρειάζεται και σύνδεση με internet.